Quantcast

Хороскоп за 8 – 14 август от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 08 август 2020 в 00:00 17018 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

В личен и в служебен план сега си чертаете високи цели, откривате пропуски в досегашна дейност. Все пак овладейте нетърпението за признание и остротата към грешки, не са ви от полза пред близки и познати през уикенда. Овните от понеделник да уреждат стриктно финансови и административни въпроси, във вторник да обединяват рода и колеги, в сряда да потърсят и друго съдействие за преодоляване на реалните слабости. Идеите ви са добри, но ги разкривайте на порции и с такт, иначе ще отблъснете ценни помощници, а и обичани хора...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Този уикенд ще ви подскаже: намалете темпото за отдих, а и по-грижливо да планирате задачи, за куп идеи още не е време. Телците да внимават с финанси, рутинната работа върви в понеделник, във вторник е важно как си разпределят бюджета, в сряда – да уредят някои въпроси и административно. Избягвайте разправии с влиятелни хора, околните чакат от вас труд и добросърдечие, това е характерно за края на периода. Ако имате лични проблеми, съсредоточете се в тях, обичани ще ви подкрепят. Свободните сърца да не бързат с обвързване.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Следващите дни предполагат да се заредите със скромност и търпение, не винаги и бързо ще ви отварят врата, на която чукате. Едни Близнаци са взрени в постигнатото досега, втори много разчитат на подкрепа от шефове – тя ще се бави. От понеделник укрепвайте партньорство с близки и познати, спазвайте обаче стриктно плана и режима си. В сряда внимавайте с остротите, дума назад не се връща. В четвъртък сте доволни от печалби, трябва да ги стабилизирате и административно. В любовта проблемите се преодоляват чрез искрена прошка.

РАК (21.06 – 21.07)

Дали поради лични, или по служебни причини, май не сте най-оптимистично настроени сега. Защо, повечето Раци могат да укрепят равностойните съюзи, да преодолеят трудностите пред амбициозните си планове. Още в понеделник бъдете по-отстъпчиви, във вторник гледайте да допринесете за успеха на целия екип, не само за вашия, в сряда не напирайте за награди и лидерство. До петък се очертават за приключване куп задачи, има и пропуски за наваксване, ще ви е нужна помощ. От близки е най-желана. Припряност е неуместна в любовта...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Динамично 7-дневие, а вие мислите повече за купони и забавления, някои са непоследователни даже в делови ангажименти. Лъвовете да се стегнат, само с услуги от колеги и познати няма да наваксат. В понеделник изяснете какво спъва работата ви, не всички шефове ви харесват. Във вторник поемете и част от задачите на околните, имате сили, това ще сплоти екипа ви. От четвъртък следвайте свои идеи и програма, ще наблягате на самоусъвършенстване, носи ви дивиденти. Не е време за флирт и авантюри, общувайте повече с обичаните.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Сега намалявате деловия хъс, наистина имате нужда от отдих и укрепване на тонуса. Някои Деви обаче са в минорно настроение, съмняват се в силите си от уикенда. Защо, няма място за мрачни мисли, можете да се справите с пречките в работата. От понеделник не споделяте грижите си, във вторник решавайте задачите стъпка по стъпка, ще надмогнете сериозни трудности. В четвъртък ще се радвате на постиженията на целия си екип, но в петък ви се иска все пак да подхванете самостоятелен проект. В любовта търпеливо подобрявате нещата.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Насред лятото сте си набелязали служебни и домашни дела, които искат доста упорство. Везните разчитат на съдействие от приятели, а и шефове, трудът им заслужава уважение, награда. От уикенда отделяте много време за общуване с познати, колеги и близки, някои чакат съвети, други се надяват да си прекарат весело в компанията ви. Такива паузи за отдих се очертават във вторник и сряда, но няма да пилеете и минута, та те са възможност за създаване на нови съюзи, готвите резервен план, ако нещо не тръгне. С обичаните ви е най-ведро.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Това 7-дневие изисква сдържаност, не е време да давате воля на емоциите и хапливия си език. Скорпионите още от събота се настройват критично, виждат риск за финансите си, слабости в екипна дейност. Пазете се от спорове, макар че до вторник ще проличи: ваши идеи са уместни, доходни. От сряда общувате повече с колеги и познати, помагате им да организират ефективно общи дела. Приносът, а и искреността ви привличат подкрепа от шефовете, ускоряват оползотворяване на нови шансове. Необвързаните да се огледат за половинка.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Вие също покажете повече постоянство през това 7-дневие, иначе има риск да умножите трудностите в работата. И в любовта е така, ако не държите на вече уговорените отношения. Само че сега група Стрелци се хвърлят от една на друга задача, имат доста възможности да покажат професионални умения. В понеделник мнозина гледат да се заемат със самостоятелни изяви, това може да усложни партньорства, финансови въпроси. След вторник не оставяйте недовършени начинания, услуги, нови съюзи са от полза и изясняват нещата.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Време е да се захванете с по-стари проблеми, от уикенда се вижда: трябва да уредите административни и финансови условия. В понеделник разни пречки ви изглеждат големи, а не сте си изяснили всички детайли в онова, с което се заемате и май я карате така до петък. Козирозите да не прибързват по лични и делови теми. В сряда можете да се посъветвате с близки, да поискате подкрепа, в четвъртък ви се струпват и работа, и услуги за околните, обаче няма да ви дотежат. Домашни отношения оправяте, като обсъдите кой къде е сгрешил...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Това 7-дневие е шанс да обърнете към по-добро професионалното си битие, а и лични неща. Водолеите често се оглеждат за партньорство, сега ще създават пълноценни връзки благодарение на находчивост и коректност, грижат се и за свои, и за общи печалби. В понеделник забавяте темпо, анализирайте критично фактите, задачите ще бъдат доста и трябва да бъдат разпределени в екипа така, че да не водят до дрязги. От сряда бавно, упорито и сигурно се устремявате към промени, привличате помощници, симпатии. Някои срещат нова любов.

РИБИ (20.02 – 20.03)

През периода се справяте с ред проблеми, които напоследък са ви тревожили, по някои околните може да ви поискат и съвет. Рибите ще говорят най-вече за пречките в дела, от понеделник и най-големите не ги плашат, изяснили са си всичко с колеги, партньори, шефове. До петък не се набивайте на очи, макар че сте двигател на доста промени в екипа, но първо – стриктно изпълнявате свои задължения, второ – бягате от спорове и гледате да помагате на околните, ще го оценят. В любовта преодолявате противоречия, има на какво да се радвате.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !