Хороскоп за 7-13 октомври

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 07 октомври 2017 в 00:00 46885 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Тези 7 октомврийски дни ви изпълват с енергия, редно е по-внимателно да обмислите плана си, не да се пилеете. Едни Овни поемат обещания към близки и познати, други търсят впечатляваща служебна изява, май ще се окаже, че са въртели на празни обороти, нерядко и рискувайки неразумно. От понеделник до петък ще разпределяте доста по-добре силите си, можете да помогнете на околните в техни задължения, но без да ги дразните с амбиции, командирски тон. В личната сфера се откажете от шаблона и се хванете с битови проблеми.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Идват дни, които спускат бариери пред деловите и личните ви планове, но не бързайте да се отчайвате. В редица случаи Телците само временно трябва да отстъпят, за да си спестят ядове и клюки, в понеделник и вторник хич не им са нужни спорове с близки, бързо-бързо се изострят. Ако изоставите някои идеи за момента или ги подготвите дискретно и много старателно, ще намерите помощ, препоръки за по-влиятелна обществена позиция. В любовта лесни победи не водят до здрава връзка, ала ако градите щастието си по-търпеливо...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Това 7-дневие предполага да избягвате противопоставяне по делови и лични въпроси, макар че поводи за спор има. До понеделник Близнаците са призвани да дават тон на търпимост и такт, тъй много задачи ще се решат по-ефективно, а и бързо. Вярно, няма да е лесно да внушите на другите да бъдат гъвкави и дипломатични, част от задачите им трябва да поемете вие само и само мир да има. От сряда взаимодействието тръгва по-гладко, връщате се и към стари уговорки, привличате съмишленици. Влюбените редят нещата си както искат.

РАК (21.06 – 21.07)

Периодът е труден, интуицията ви подсказва делови пречки, а и личните неща не тръгват гладко. Е, с тях ще се оправите... Раците да търсят съдействие от колеги, познати, близки май остават по-настрана. В службата ще намерите с кого да споделите тежестта при изпълнение на новите задачи, а вероятно и ще промените отношението на някои околни към изявата ви. В сряда говорите доста за проблемите си в работата, обаче трябва и внимателно да уреждате административни детайли и да не обещавате каквото не можете да свършите.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Напрегнати октомврийски дни, работата е много, околните ви дърпат за разни услуги. Обаче Лъвовете обичат да показват власт и умения, за да помагат, сега щедростта им е голяма. Хубавото е, че резултатите ще съответстват на вашето старание, може да ви насочат и към нови доходни партньорства. От вторник се очертават пътища и запознанства, вие задълбавате излишно в детайли. В сряда действате с подчертано упорство, в четвъртък се пазете от спорове. Като сте искрени с обичани, гарантирате си стабилност, но някои не знаят какво искат...

ДЕВА (23.08 – 22.09)

И за вас 7-дневието е динамично, но пък постигнатото сега ще ви радва съвсем заслужено. За група Деви е важно, че преодоляват редица лични проблеми и се радват на пълна хармония с избраника си. За другите от зодията грижите са служебни и обществени – в работата може да се присъединят към чужд проект, след вторник околните ще оценяват много по-реалистично техни идеи, методи. Не проявявайте припряност за лидерство, освен ако има нещо в обществената дейност, което искате да подобрите, там ще проявите размаха си, находчивост.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Започващият период ще ви се види объркващ, деловите условия може да ви накарат да промените част от плановете си, други да изоставите. Доста Везни са склонни да поемат рискове преди да проучат докрай ситуацията, сега не е уместно, противниците им са в по-силна позиция. До понеделник може да забавите отговора по обсъждани общи въпроси, от вторник- четвъртък ще задействате свои неща, гответе ги старателно и уредете правни и финансови подробности, неяснота е във ваш минус. Не е време и за любовни авантюри.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Попадате в трудни ситуации, върнете се към стари позиции и изпитани идеи. Скорпионите май не вярват на съвета, но в следващите 5-6 дни ще са пред спорове с влиятелни хора, а и с роднини. Не е уместно, ще усложните ваши партньорства точно когато имате нужда от услуги. А и не затваряйте очи за лични неуредици. Проблемът е, че подценявате рискове, те не са рутинни, пък и при обичайните пречки е редно да удвоите вниманието. Дали не е по-добре в четвъртък и петък да се включите в чужди проекти, да следвате чужди идеи?

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

За вас тези октомврийски дни също са напрегнати, поводи за спор изненадват в работата и личните отношения. Стрелците да си кажат, че всяко зло е за добро, но да не бързат с необмислени промени. В четвъртък-петък големите амбиции са лош съветник, защо не обсъдите темата първо с близките?... Вие гоните най-вече печалби, но те имат по-вярна преценка, ще ви подскажат идеи, може да ви препоръчат за ново място и дейност. Дано в сряда сте обмислили стратегия, тези мнения са силен импулс, а и вие ще се радвате да помогнете на околните.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

През тези дни не прибързвайте за решаване на делови и лични проблеми, през уикенда трябва да си дадете отдих и да обмислите начинания. На тях ще им дойде редът чак в петък, Козирозите трябва да впишат идеите си в програмата на близките, с такт и търпение постигат компромис и хармония. Дамите от знака ще направят много за напредъка на мъжете в семейството, но скромно ще останат на заден план. Само внимавайте от понеделник до четвъртък да не поемате куп допълнителни ангажименти, не бива да се претоварвате излишно.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Няма значение, че дните са за отдих – от уикенда в главата ви се въртят идеи за начинания и нови сътрудничества. Водолеите да не прибързват с реализацията, има риск да влязат в конфликт даже с близки, няма да е от полза за дейността. Скоро ще трябва да признаете и че не сте оценили точно обстоятелства, хора, до петък все ще има търкания, вашите начинания ще зависят от намерения на по-влиятелни личности. Около сряда обаче ще се убедите, че трудът ви не е на вятъра, а ви разкрива още делови шансове. В любовта сами си докарвате ядове.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Хубав период дори да възникват делови трудности. Нали Рибите са отзивчиви към проблемите на околните, винаги се намира кой да помогне и на тях за справяне с по-сериозни пречки. Разбира се, зависи и колко коректни сте били с хората, как сте планирали начинанията. За стратегии е уикендът, от понеделник дискретно искате съдействие, привличайте съмишленици. В сряда изчакайте с обещания, грешките умножават ядовете, другите се сърдят, ако ги притискате със задачи и срокове. Току виж усложните лична връзка, която си върви ОК...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови