Хороскоп за 7 – 13 март от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 07 март 2020 в 00:00 5358 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Влизате в по-напрегнат период, а може да утежните нещата и повече с поемане на още и още ангажименти. Не е моментът Овните да се товарят така, от Тодоровден не им остава време за близки, битови задължения. В понеделник и вторник не се изтъквайте пред колеги в делови екипи, а и не се месете в чужди спорове. До петък идеите и приносът ви за общия успех са значителни, обаче не допускайте налагане, самоизтъкване, такава слава е мимолетна, а в любовта разочарова. С финанси бъдете внимателни, разходите изпреварват приходите.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Тодоровден насочва вниманието ви към дома и обичани, с колеги и познати са по-вероятни неразбирателства, но вие си знаете работата. Телците наистина следва да бъдат бдителни за интриги в кръга си, а ако поемат тежки задачи, да разчитат предимно на себе си и да задействат плановете си търпеливо още от понеделник. Във вторник - изясняване по важни въпроси, заложете на такт и на компетентност, в сряда самите делови пречки ви подтикват към нови съюзи. В петък ще се радвате на успехи, ако сте се грижили за своя и на близките тонус.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Това 7-дневие в работата и лични неща ще е по-натоварено, но в съответствие с вашите планове и желания. До петък Близнаците насочват вниманието към отношенията с обкръжението си – едни си намират половинка, втори се заемат с важни битови дела, може да е и нов строеж, трети търсят връзки и приятели за уреждане на делови проблеми. Понеделник показва, че нищо няма да става леко, но вие избягвайте разправии във вторник, а в сряда не търсете печалба по заобиколни пътища. В следващите дни вкарвате всичко в подходящото русло...

РАК (21.06 – 21.07)

Делови или лични грижи ще ви подтикват да се затваряте и да обмисляте по-задълбочено план за действия, предложенията за изява. В понеделник-вторник анализирайте внимателно свои партньорства в работата и обществената сфера, търпеливо и предпазливо уреждайте финансови и правни нюанси, за да станат по-ефективни съюзите. От сряда Раците се нагърбват с доста задължения, това е начин да докажат на екипа как могат да се преодолеят ред пречки, а и старите пропуски. В четвъртък избягвайте спор, не помага, успехът ви зависи от труда.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Тодоровден ви води при близки и приятели, а и при някои стари опоненти, не възраждайте спора и не дразнете с амбиции. Лъвовете ще почувстват как расте авторитетът им в екип и между познати благодарение на професионализъм, от понеделник внимателно да уговарят партньорства и финансови отношения. Да, помощници ще ви трябват, но не на всяка цена, във вторник пътища и търсене на информация ще ви срещнат с нови хора. Изяснявайте търпеливо въпросите до четвъртък, в петък ще зависите и от шефове. Не се налагайте на обичаните...

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Чудесни идеи за работа и уреждане на лични неща, но периодът не позволява да се налагате. Девите да заложат на дипломация, от понеделник внимателно проучвайте делова информация, оферти и условия за изява и печалби. Във вторник поемате нови и нови задължения, помолете за услуги, в сряда ще отчетете печалби и няма да ги делите с друг. Е, някои от знака много разчитат на своите знания, умения и стил, нека първо да се уверят, че шефове и познати също го ценят, иначе ще си създадат сериозен яд. В любовта слушайте себе си.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Хубаво 7-дневие за работа, даже с нов проект да се хванете – ще палите с идеи, хората ще ви подкрепят. Везните да не забравят и купона, този Тодоровден е за трапези, деловите усилия и успехът са за следващите дни. Във вторник-сряда има куп въпроси за изясняване, съобразете се с шефове, с намерения на колеги, познати. До петък пречките не са малко, трябва да разчитате на своите си сили. Бъдете по-предпазливи за финанси и не давайте воля на горделивост. Доста от знака са доволни от приход в четвъртък, да мислят как да зарадват обичаните.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

За вас периодът е добър, макар че нещата не стават бързо, а ви се ще. Още през уикенда Скорпионите ще се запасят с търпение, ще привлекат съмишленици, помощници. Делови проекти тръгват успешно, а вашият професионализъм ще бъде откроен подобаващо. Във вторник-сряда не споделяте грижи и проблеми, влюбените искат да си дадат малка пауза и да бъдат само с най-обичан човек, да заздравят връзка или да решат как тя ще се развива занапред. В четвъртък-петък следвате чужди проекти, усещате, че трябва да подготвяте нови изяви.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Сега можете да си дадете пауза, а и повече време да отделите за близки, някои от тях имат сериозни проблеми. Стрелците намаляват темпото и амбициите от събота, в понеделник-вторник изясняват деликатни теми с бизнес партньори. В сряда не са изключени и разочарования от хора в кръга ви, наистина е важно да анализирате точно мотивите им, да парирате опити за интриги. В четвъртък и петък прокарвайте деловите идеи много тактично, а ако проблемите ви са с близки, организирайте си заедно отдих, развлечения, те също ще ги окуражат.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Динамично 7-дневие, гледайте да не пропилеете свои шансове за изява и доход в дълги приказки с колеги, познати, близки. Козирозите имат добри идеи, а и на мига улавят ценното в оферти на околните за обща дейност. До понеделник не бързайте чак толкова да споделяте свои замисли. Упорството ви в деловата сфера ще даде подобаващи резултати, в сряда обаче анализирайте дали вече сте направили всичко нужно да организирате усилията на екипа. В четвъртък-петък може и да не сте най-доволни от постигнато, засилете предпазливостта.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

На Тодоровден се празнува, а вие мислите как да промените нещо в работата си, как да подобрите отношенията с околни. До понеделник ще се трупат още факти, с такт парирайте завист, клюки, опити да печелят на ваш гръб. До петък Водолеите ще положат доста усилия за стабилизиране на екипи, идеите им са интересни и доходни, привличат нови сътрудници. Някои са имали търкания с близките, но събитията ще напомнят: домът и любовта са крепост, да забравят сръдни. Ако пък имате общи задачи, нещата се подреждат и леко, и по-бързо.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Това 7-дневие е доста динамично и за вас, през уикенда се стремите бързо да разчистите изостанали домашни и служебни задачи, а в следващите два дни може да настоявате по-категорично колеги, познати и близки да се захванат с вашите идеи. Те са добри, отразяват професионалните ви амбиции, стремежа към по-ефективни съюзи, но не прекалявайте. До петък възникват куп пречки, открояват се неясни проблеми, нужно е Рибите да си подготвите нови планове за работа. Ще се справите, ала не отклонявайте внимание от по-личните неща.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови