Хороскоп за 7 – 13 май от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 07 май 2022 в 00:00 4550 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През периода не бързайте за начинания, задават се ненадейни шансове и е добре да оползотворите тях. Все пак Овните да не се претоварват, в петък ще ги налегне преумора. През уикенда мнозина се държат надалече от купони, и в понеделник им се ще да отдъхнат, да обмислят нов план. Във вторник се пазете от разправии, промените са по-трудни, а стари приятели май ви теглят назад. Пречките в сряда не ви плашат, намирате време за дома и за обществени изяви. Грижа за другите гради авторитета ви и в следващите дни, но харчете с разум.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

През уикенда кроите планове за делови и лични промени, виждате и спънките пред замисленото. Наистина сега е по-добре да не прибързвате в думи и дела, понеделник напомня на Телците да внимават с пари и съюзи. Във вторник изпипвате всеки детайл в работата си, предпочитате да е самостоятелна. Е, в следващите дни трябва да помагате на другите, да ги окуражавате, тактично да подсказвате идеи. Вярват ви: идва подходящ момент, ще ви следват. Изявявате се като лидери. Близките ви подкрепят за трудните решения, които ще взимате.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Седемдневието е напрегнато, заредете се с такт, отстъпчивост. Още от уикенда Близнаците да не налагат мнение, не са в силна позиция. Понеделник изисква да си правите по-точна сметка, вторник-сряда изненадват с куп пречки. Няма защо да споделяте грижи, страхове, скоро нещата ще се оправят, ала са нужни много търпение и усилия, за да изпълните поетите ангажименти. С времето ще ви водят към поставените цели. В петък току виж се почувствате недооценени, трябва да сте наясно със себе си и поне за близките да осигурите спокойствие.

РАК (21.06 – 21.07)

Динамичен период, затова планирайте по-точно. Някои Раци се изкушават от покани за купони, от авантюри, но при многото делови ангажименти подобни паузи не са уместни. От понеделник действайте по задачите си, във вторник трябва да помагате и на колеги, познати. Сряда носи куп поводи за разправии, по-добре се затворете в тесния си кръг и не позволявайте да ви се месят, имате точна преценка за ситуацията. Ако ви канят за чужди бизнес проекти в петък, приемете, ще зависите от влиятелни хора, но резултатите ще ви водят нагоре.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Делата ви вървят ОК, ще ви се да се повеселите. Лъвовете да внимават, купони също може да ги уморят през уикенда. Вече в понеделник-вторник малко ще се дистанцирате от околните, имате финансови грижи, в коректността на някого не сте убедени... В сряда и четвъртък упоритата работа ще бъде възнаградена, но тичайки след успеха, рискувате да правите и грешки. В петък анализирайте задълбочено фактите, още куп обещания към близки, познати и колеги чакат да бъдат изпълнени. В любовта ви върви и все пак не се хвърляйте в авантюри.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Периодът е динамичен, вие – критични, склонни да спорите и вкъщи, и за свои задачи. Още през уикенда Девите да овладеят това настроение, от понеделник до четвъртък със спокойствие и скромност ще балансират отношенията в кръга си. Във вторник не се претоварвайте с допълнителни задачи, сряда изненадва с шансове. Може не всичко да се изясни до петък, така че си оставете време и за анализи, търсене на информация. Усилията ви ще бъдат оценени, макар и не най-бързо. В любовта следвайте сърцето и принципите си, не чуждите мнения.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Хубаво 7-дневие, носи ви сполука в деловата сфера, укрепвате ценни връзки. От понеделник Везните са пълни с енергия, вероятно ще им възложат повече отговорности в службата. Вторник-сряда ви радват с резултати, приходи. В четвъртък се налага да помагате на колеги, познати, рода, даже на минувачи, изпаднали в затруднение. Не ви плашат нито пречки във вашата работа, нито проблемите на друг, щом можете да му съдействате. До петък ще приключвате редица изостанали неща, любовта ви дава сили. Поглезете най-обичаните си...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Сега се държите настрана от приятели и близки, за да си спестите по-остри спорове. Защо, Скорпионите още в понеделник ще се уверят: сдържаността и трудолюбието им успокояват страстите, отстраняват неразбирателствата. Едва ли ще споделяте своите идеи за нови делови изяви. В сряда не се връщайте към старите уговорки, четвъртък ви носи други шансове и скоро ще се убедите, че можете да се справите с евентуалните пречки, па и да изградите равностойни партньорства. За някои пътят води към нова любов, щом старата си е отишла...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

През уикенда сте критични към околните, нека е с мяра, в следващите дни ще ви е нужна тяхната подкрепа и обич. Стрелците имат хубави делови шансове, но задачите в понеделник предполагат съсредоточаване, постоянство, повечко труд. Във вторник се чувствате неоценени, ала не оставяйте работа насред път. В сряда може да потърсите подкрепа от рода и приятели, те няма да ви налагат мнение. В четвъртък-петък предпочитате да не споделяте идеи, а да действате самостоятелно. Все пак ако може да направите нещо за общо благо, сторете го.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Динамичен период, но като цяло – добър за делата ви. До понеделник на доста Козирози няма да им се остава на заден план в екип или сред познати. Е, не дразнете другите с хвалби и амбиции във вторник, важно е, че ще си вършите работата съвестно и майсторски. От сряда едни ще чертаят бъдещи проекти, втори ще привличат нови съмишленици за идеите си. В петък ще трябва да поемете и част от чуждите задачи, на някои им липсва вашият опит... Но пък всичко правите искрено, тактично и с обич, връзките ви укрепват и ви радват.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Седемдневието идва с куп пречки, запасете се със спокойствие още от уикенда. Група Водолеи поемат още ред ангажименти, това е натоварващо и отклонява вниманието им от важни въпроси. В понеделник ще усетите колко ви е ценна подкрепата на рода и приятели. Във вторник ви се ще да отдъхнете, не е време за нови проекти, нито за разправии с близки, такива поводи има до четвъртък. В сряда се откриват ненадейни шансове за изява, преценете точно силите си и си спестете преумора, грешки. Сега не бързайте за изясняване на лични неща.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Ведър период, макар че идва с куп задачи и май не ви остава време за купони. През уикенда Рибите ще си направят делова равносметка, ОК е. Ако усетите преумора във вторник, не изоставяйте работа, нито я прехвърляйте на друг, за околните е важно да се уверят: трудите се съвестно и не вирите нос от успеха. Може да има финансови притеснения или някаква ситуация да ви накара да се хванете със самостоятелни изяви, в следващите дни нещата ще се успокоят, не бързайте с остроти. В любовта от вас зависи да намерите баланса във връзката.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови