Хороскоп за 7 – 13 юли от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 07 юли 2018 в 00:00 1653 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Сезон за отдих и разтоварване, но ако вие имате делови планове – не отлагайте изпълнението. Само че Овните трябва да потърсят съмишленици, сътрудници, и то преди да са започнали практическата дейност. Имате приятели, на които можете да разчитате. Част от знака се настройват по-критично и от понеделник до сряда са вероятни усложнения с близки, а не винаги са най-наясно с цялата ситуация. В четвъртък и петък забравяте противоречия, и малки услуги са ви нужни. Не допускайте егоизъм в любовта, с партньора бъдете най-откровени.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

През тези 7 дни и в голяма компания да попадате, все ще се съсредоточавате в своите проблеми и планове, ще търсите нещата, които са интересни и полезни за вас. Телците да избягват изясняване на по-деликатните проблеми с колеги и близки до понеделник, да не спорят с тях. Иначе от вторник отношенията ще се усложнят, излишно е дори и когато се нагърбвате с чужди задължения. От четвъртък разчиствате поети задачи, може да подчертавате и своя принос, а и в личен план има с какво да се хвалите. За вас сега най-ценно е спокойствието...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Периодът предполага повече отдих или умерено темпо в работата, а вие сте склонни да бързате за осъществяване на новите си делови проекти. Близнаците да овладеят нетърпението, до петък ще получат различни знаци да не напират за начинания, за които колеги и бизнес партньори още не са готови. Някои се опитват да прикриват несъгласия, да имитират единство, в понеделник следват куп чужди идеи, но това е твърде уморително. От сряда балансирайте своята зависимост от рода и шеф, ала дръжте на мнението си, иначе минусът е за вас.

РАК (21.06 – 21.07)

Нетърпението е характерно и за вашите дни в службата и сред близки, но дали ви е от полза... Раците да избягват изясняване на въпросите, за които деловите им партньори предпочитат да налагат мнение. Чак към петък ще се чуе вашето, а и ще оценят приноса ви вкъщи и в екипи. Вторник е доста уморителен, не си го усложнявайте повече с по-амбициозни планове, с даване на още обещания за услуги. Никнат куп въпроси за проучване, идеите ви са добри и от четвъртък можете да упорствате точно по тях, а и ще разкриете талант за поетата работа.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Имате добри идеи за изява през 7-дневието, но разграничете кои задачи ще бъдат ваши, кои на партньори. До сряда Лъвовете май се уповават повече на обещанията на шефове за съдействие, подкрепа ще има, но тяхната работа си ги чака, да не се отпускат. Подбирайте най-грижливо сътрудниците си, ако не са на ваша вълна, може да ви причинят щети, ядове на път и в ново поле на дейност. В четвъртък е важно да заложите на искреност, ще накарате и другите да ви следват въпреки пречки. Влюбени сте, но не пристъпвате принципите си.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Не говорите много за новите си планове, а и трябва да се признае, че периодът ви изправя пред ред проблеми. И все пак Девите ще са доволни от шансовете да научат още неща, да се свържат с влиятелни покровители, умели колеги. От понеделник анализирайте по-задълбочено всяка ситуация, получавате ценни уроци. Във вторник и сряда не бързайте в пряката работа, сега стабилизирате добри сътрудничества, четвъртък и петък поставят на изпитание здравината им. ОК са, сигурно е. При някои - напасване на любовна връзка, ще ги радва.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Хубав период, макар че на някои може да им се струпа повече работа, искат да помогнат на рода и приятели за нещо. Вие си знаете, но ако сте във ваканция, не прекалявайте с мързелуване и удоволствия. Ако Везните са на служебното си място, трудностите са доста, но има и хора, които с желание им помагат за изясняване на въпроси във вторник, за използване на нови шансове веднага. В сряда вие сте устремени към друга изява и приходи, следва да действате сами. Обвързаните са доволни от избора си, за останалиите – щастливи срещи с любовта.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Време уж за ваканция и отпускане, а вие чертаете амбициозни планове и сте готови да гоните всяка възможност за изява и печалби. За някои идеи все още нямате сили, за други партньорства забравяйте старите разпри. Скорпионите май се претоварват с ангажименти през уикенда, от понеделник е добре да щурмуват задачите, но без да се самоизтъкват, от вторник до петък търпеливо, методично ще завоюват водещото място в екипа. Внимавайте кого привличате за сътрудник, как оформяте финансови дела. В любовта не става което искате.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Летни дни за отдих, но вие имате куп задачи, а и амбициите не ви напускат. Група Стрелци май се чувстват неоценени в екипа и ще правят всичко, за да излязат по-напред. От уикенда се очертават трудности, мобилизирайте се, търсете съвети от близки до вторник. Някои ситуации ще искат по-бързата ви реакция, иначе в сряда едва ли ще можете да се похвалите с резултати и с печалби. Ако от четвъртък се включите в чужди проекти, уреждайте много стриктно финансови и правни въпроси. Пречки в любовта не ви плашат, нали?

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Влизате в доста динамичен период, надали ви се иска да посветите времето си на отдих и развлечения. Козирозите да се пазят от спорове с близки, уикендът и четвъртък май са най-сложни в това отношение. Ако смятате, че има влияние на клюки, интриги, във вторник и сряда можете да изясните нещата, да уредите това, което смятате най-важно. Мнозина виждат условия за реализация на свои идеи, да уточнят плана си за действие, ще има и доста критики, но в петък ще се види: надмогнали са пречките. Решенията в любовта вземате самостоятелно.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Лято или не, за вас 7-дневието е изпъстрено с пречки. Те не плашат Водолеите, обаче може да забавят осъществяването на техни планове, да натоварят повече режима им на работа. От уикенда не сте твърде доволни от своите резултати, анализирайте внимателно проблемите, търсете подкрепа. Едни от зодията си усложняват живота с упорство, втори ще получат неочакван шанс за изява и печалби във вторник. В сряда направете пауза, оценете свършеното, до петък ще приключите спешни неща. В любовта - отстъпки, извинения, но има защо...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Сега и вие не мислите само за отдих, в деловата сфера ви се откриват добри възможности за кариера, печалби. През уикенда обаче не поемайте твърде много обещания, може да претупате нещо или по друг начин да се изложите. Рибите от понеделник ще упорстват доста по задачите си, но във вторник и сряда май превключват за купони, развлечения. Поне подбирайте компанията и не пилейте пари, имате и по-важни планове. Ако с любимите хора възникнат разногласия, отстъпвайте вие, те може би са уловили по-точно тенденциите.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини