Хороскоп за 7 – 13 януари

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 07 януари 2017 в 00:00 6598 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Ивановден е за купон, но вие ще се съсредоточите в делови и лични проблеми, като ги решите, ще ви е ведро и на душата. Някои Овни имат нужда от повече отдих, задачите им са бол, а те току бързат да свършат всичко, да ги забележи шефът, да ги възнагради... По-кротко, защото наистина имате възможности за нови изяви и доходи, но в понеделник подценявате пречките, а в четвъртък не смятате, че помощ от приятели и роднини ще ви трябва. Упорствайте в делата с ум, и то в съюз с хора, на които вярвате. Ако медитирате, силите ви крепнат.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Началото на това 7-дневие е за купони, обаче засилете бдителността на пътя и при запознанства, както и не прекалявайте с почерпки, за да си изкарате добре. Група Телци да се пазят и от спорове с близки, проблеми не се решават без по-сериозен анализ и взаимни отстъпки. В четвъртък и петък ви притесняват финанси, предложете разсрочване, промяна в бизнес партньорство, пък към кандидатите за ново бъдете взискателни. За по-лични неща се съобразявате с желания само на най-обичаните хора, а голямата ви радост са деца и внуци...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

И вие гледате повече работата, отколкото покани за купони, а дали е от голяма полза. Сега и Близнаците трябва да овладеят желанието да налагат решения по лични и делови въпроси. До петък така можете да разпалите по-остри спорове даже с най-близки хора. Вярно, понеделник и вторник показват, че идеите ви за изява и печалби са добри, само че е важно и да намерите съмишленици, да ги обедините, в четвъртък опитите ви да диктувате не са уместни. Покажете на каква обич и грижа сте способни, околните очакват да откриете и това си лице.

РАК (21.06 – 21.07)

Следващите 7 дни се очертават плодоносни, макар че делата ви вървят доста бавно. Раците да не се притесняват, ще свършат набелязаните неща добре, а пречките ще преборят с печалба. Както се казва, правят от лимоните лимонада. Само че избягвайте спорове в по-тесния си кръг, приятели и роднини очакват съвет и друга подкрепа, с радост ще се включат в находчивите ви проекти във вторник и четвъртък, а в петък услугите им ще се окажат и много ценни за вас. Не споделяте най-лични вълнения, но решенията ви са разумни и водят напред.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Уж празнувате с близки и познати, но се държите на заден план, а умът ви е в сериозни делови и лични проекти. Лъвовете упорстват, дано не е пряко сили или за сметка на истинско професионално новаторство. Бъдете по-бдителни за своите пропуски, правете си по-често преглед на замислено и изпълнено. В понеделник ще разчитате на услуги от околните, вторник идва с доста пречки, а в сряда не се чувствате най-точно оценени. Трудностите не са малки, а ако извадите отношенията от стари шаблони, ще ви вдъхновяват за хубави изяви.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Посрещате Ивановден с радости, макар че в работата нещо може да не е наред или изявите ви да зависят от благоволение на колеги и шефове. Девите умеят да чакат, ще намерят и съмишленици, и влиятелна закрила. Сега е по-важно да отделят подобаващо внимание на близките, да прекарат приятни, интересни и тонизиращи часове заедно. От събота до вторник натоварването е голямо, така че не се изкушавайте от трудов героизъм, дисциплината и професионализмът правят останалото. В петък резултатите го показват, напредвате в кариерата си.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Уикенд за отдих и купони, вие сте уморени и някак объркани. Ако грижите ви са лични, не споделяйте много, решението е ваше и ще се борите за щастието си както го разбирате. Везните не са най-доволни от хода на делата, гледат да не се месят в чужди спорове, чакат да се открият добри условия за изпълнение на отдавнашните им идеи, да признаят приноса им в екипа за общите успехи. Анализирайте пак тези планове, може би трябва да приемете подкрепа. Вие помагате на по-слаби и неумели с желание, а разчитате само на себе си сега.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

И да имате покани за купони, май е добре да си дадете пауза и да огледате свои проблеми. Доста Скорпиони няма да слушат съвета, обаче покрай уважението към именяците да не се впускат във флирт и други авантюри, ще си усложнят отношенията. А някои сега трябва да вложат усилия за укрепване на връзки, за уреждане на партньорства, съжителство и пр. Понеделник ви носи ненадейни срещи и оферти за изява, но за реализация на свои идеи чакайте поне до сряда, тогава ще изяснявате ситуациите, после с такт ще напасвате интереси в екипи.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Хубаво 7-дневие, макар че се очертават и куп трудности. Стрелците отдавна се стремят към делови и лични промени, от уикенда имат възможност да ги започнат, до четвъртък следва много да внимават и да не допускат разправии между близки, а и в екипа си. Влагате толкова енергия в дейността, покажете на обкръжението си, че държите на равностойни партньори и взаимно допълване. Пречките пред начинанията са сериозни, но не и непреодолими, а резултатите радват, особено приходите. Обичаните ви хора приемат идеите...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Очертават се по-трудни дни, ето защо е добре да разчитате на равностойни партньори. Само че някои Козирози не могат да стабилизират такива екипи от събота до понеделник, мъчно убеждават околните да ги следват или другите прехвърлят на гърба им най-тежките проблеми. В четвъртък и петък поемането на толкова ангажименти ще ви умори, а и ще ви направи подчертано критични. Май е по-разумно да анализирате нещата, ако можете – да предпазите близки от грешки в по-динамичните дни, но дискретно, направеното е важно и радва.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Дни, изпъстрени с поводи за празнуване, но вие сте настроени да гоните изяви, пък и печалби. Водолеите до сряда да се пазят да не дразнят колеги, познати и близки с прекалените си амбиции. В редица екипи не ги оценяват, за част от проектите им не е настъпил подходящ момент, трети не разчитат на подкрепа от околните и до петък надали ще се настроят да споделят по-лични неща... Не налагайте мнение на обичаните хора, към доста проблеми следва да промените подхода си. Едни чуват дълго чакани отговори, втори намаляват претенциите.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Ивановден и други празници ви събират с доста хора, бъдете по-сдържани, поведението ви може да се тълкува превратно... До понеделник Рибите ще изяснят куп неща и се връщат към по-стари замисли и уговорки. В сряда и четвъртък амбициите ви са големи, а не всички в кръга ви подхождат за партньорство, решете въпроса без спорове. В любовта намирате сили да се освободите от нежелани отношения, в работата ловите шанс за изява и добри доходи, макар че преди и по-близки не са приемали вашите идеи на сериозно.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови