Хороскоп за 6 – 12 март от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 06 март 2021 в 00:00 1654 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Първите 3 дни са по-напрегнати, май е време да свиете кръга си на общуване. Избягвайте разправии с околните дори ако трябва да се нагърбите с куп общи ангажименти. Овните разчитат на помощ от близки, но нещата няма да стават бързо поне до сряда. Не е назрял момент за деловите ви идеи и в петък следва да укротите амбициите за пост и печалби. Дайте си отдих, събирайте сили за изява, четвъртък предполага доста упорство, а и... добър наставник. В любовта идат щастливи мигове, не допускайте намеса на други хора в отношенията си.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Периодът ще ви кара по-често да мислите печелите ли доверието на околните. Телците имат добри идеи за изява, но да не ги налагат на колеги или близки, през уикенда това ще води до спорове, в понеделник и вторник ще покаже, че не са предвидили пречки. Ще се справите със спънките до четвъртък, ако не се месите в чуждите работи и уреждате най-стриктно финансови и правни неща. Околните няма да оценят веднага находчивостта ви, по-бавно превключват на ваша вълна. Ала изчакването е от полза за бизнес, обществени и лични връзки.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Динамично 7-дневие, деловите трудности не са малко и подсказват по-често да търсите услуги, подкрепа. До понеделник Близнаците могат да започнат и свои начинания, ще стабилизират нови съюзи до вторник. Сряда-четвъртък ви водят към по-лидерски позиции, някои получават закрила от шеф, други – препоръки от приятели. Не се връщайте към споровете със стари опоненти и конкуренти, а и не развързвайте кесията за заеми. В петък партньорствата се уравновесяват. Грижете се за тонуса си, а в любовта прокарвайте желанията с такт и търпение.

РАК (21.06 – 21.07)

Този уикенд ви настройва за критика, поне към близките смекчете тона си. От понеделник и вторник ви се струпват дела и домашни задачи, расте амбицията за кариера и печалби. Раците да бъдат грижовни към тонуса си, а към околните – по-търпеливи, иначе спорове ще се изострят. В сряда овладявате ситуацията, имате приятни изживявания с приятели, съмишленици, рода и ако подготвяте бизнес изяви, скоро промените ще са по-осезателни. Сега с обичаните бъдете принципни, но толерантни, понякога пречките подсказват по-добри пътища...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Напрегнато 7-дневие, а вие сте пълни с енергия и амбиции за изява, условията ви подсказват печеливши идеи. Лъвовете да не ги налагат, от понеделник нека анализират пречките по-внимателно, а и да контролират хъса си за постове и печалби. От вторник до четвъртък задачите са доста и трудни, споделяйте само с проверени хора, пък и подкрепяйте техни планове. Някои да проявят повече грижа за тонуса си, други да балансират скромност и стремеж към признание, лидерство. В любовта разчиствате проблеми, имате разбиране от най-близки.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

За вас периодът не е лек, тревогите ви са за финанси и съюзи. Даже нещата да са по-лични, Девите да не губят вяра: ще се справят с трудностите. От събота се наемате с много задачи, а в понеделник се погрижете за организацията, тя е важна и при отстъпление, и за ново обединяване на екипи. В сряда уреждайте материални и правни неща, може да се нагърбите с по-голямата част от общите задължения, но не гледате само своя интерес. В четвъртък не споделяте идеите си нашироко, после ще дойде ред за привличате съмишленици, друга помощ.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Това 7-дневие не е най-спокойно, понамалете темпото си, проявете грижа към тонуса и имуществото си. Понеделник предлага на Везните ненадейни бизнес шансове, да не ги подминат заради купон. А и не се плашете от трудностите в работата във вторник и сряда, с предпазливост ще избегнете сериозни пречки, с гъвкавост ще прокарате свои идеи. В четвъртък-петък ще има на какво да се радвате, доходите ви са добри, приятелствата стойностни. Ако с любимия сте имали неразбирателства, изчиствате ги. Не играете на криеница и гоненица...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Задачите ви за седмицата са тежки, но вие намалявате деловото темпо. Доста Скорпиони ще предпочетат да се справят сами с трудностите си още от събота, едно, че им харесва независимостта, второ, дали са си сметка кой от околните защо търси дружбата им. В понеделник заради дохода може да се включите в чужд проект, във вторник поемате и още неща. Сряда е за пауза, следващите дни идват с финансови грижи, но сте уверени, че упоритият труд ви води към планираните промени. Личните неразбирателства оправяте твърде елегантно.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Вашето 7-дневие също е динамично и следва да действате по-внимателно, за да не си навлечете излишен яд. Понякога и добри намерения не са извинение за грешка. През уикенда Стрелците да не припират с начинания, такова време идва във вторник. Понеделник носи проблеми в екипите и финансови грижи, а сряда ще ви накара да си наложите редица ограничения. Този четвъртък доста разчитате на подкрепа от шеф, предлагате смели идеи, но не си правете сметка зад гърба на колеги и познати, хитруване на дребно може да развали замисъла.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Сериозни трудности и при вас през следващите дни, от събота анализирайте какво да сторите за уреждане на делови и финансови въпроси. Някои Козирози мислят за смяна на работа, не е дошло времето, макар че търсят и помощ. Само че претегляйте със своя ум всеки съвет. Понеделник носи неочаквани шансове, гледайте да не се забъркате в разправии. Във вторник-четвъртък упорствате по многобройни задачи, не се надявайте на бързи услуги от близките, на заеми. И вие не се товарете с още задължения в петък, имате и лични неща за уреждане.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Ведро 7-дневие, носи поводи за общуване. Е, Водолеите да не се поддават на чужди капризи за забавления, ще им пилеят време, енергия. През уикенда има куп въпроси, които следва да изясните, в понеделник ще задействате сами свои проекти и ако не потъвате в куп дреболии, ще останете доволни от свършеното до вторник. В сряда се включвате в начинания на колеги, през следващите дни внимателно ще утвърдите ролята си в екипа, ще ви радват резултати. Някои се увличат във флирт, но ако са обвързани или не са попаднали на точния човек...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Периодът е динамичен и напрегнат, предчувствате пречки в работа. Рибите от понеделник да уреждат делови и финансови въпроси, не е уместно да споделят плановете си, съмнения. Околните има да ви се чудят, но вие с предпазливост и упоритост ще преодолявате обективните затруднения, а ще намерите изход и от екипи с некоректни хора. В сряда изяснявате ситуации, които ви тревожат, в четвъртък се уверявате, че трудът ви ще носи резултати, независимо кой какви сметки си прави. Личните ви неща потръгват, обединявате принципност и такт.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови