Хороскоп за 6 - 12 януари

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 06 януари 2018 в 00:00 54204 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Динамични дни за делата ви, ако околните ви предупреждават за риск и пречки – послушайте съвети. Група Овни обаче пренебрегват такива мнения и може да попаднат в неизгодно или неловко положение. Уикендът е за уважение към именяците, на трапеза имайте мяра, а и внимателно подбирайте компанията. Някои хора отдавна ви демонстрират приятелство, а е редно да привлечете по-принципни и дейни натури, от понеделник ще разчиствате изостанали задачи. Доста се изкушавате от флирт и авантюри, от сряда се вглъбявате, мечтаете...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Проблеми, които ви тревожеха доскоро, вече са изяснени и ще отстъпят пред упорството ви и желанието да помогнете и на близки да се справят със своите. Телците да бъдат по-грижовни към финансите си, нещата се нареждат, но без пестене няма да мине. Понеделник подклажда амбициите ви, но и вие трябва да бъдете по-съсредоточени и старателни в работата, да избягвате спорните теми в тясното си обкръжение, ако е нужно – да поемате и по-големия товар от задължения. Решенията за най-лични неща са точни, бързо ще ги осъществите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Празниците са си празници, но вие трябва да анализирате делови и лични проблеми, в доста ситуации успехът ви е на кантар. В други пък Близнаците хвърлят много работа, а сполуката им изглежда не бърза, може да се наложи и разширяване на сферата им на дейност. В понеделник и вторник хич не се поддавайте на настроения, които може да объркат работата ви. В сряда се оглеждате за нови партньори, в петък внимавайте с финансите. Влюбените да помислят и да формират връзката си така, че да са щастливи наистина и дълго.

РАК (21.06 – 21.07)

Уж празнични дни, а ви налягат грижи за работата и вкъщи. Не разчитайте особено на преценката на близки, не сте наясно с доста промени в служебната сфера. Раците ще се стремят в четвъртък и петък да уредят най-стриктно свои административни, правни, финансови интереси, така ще са по-спокойни за начинания и отношения. Понеделник ви носи ненадейни шансове, във вторник и сряда следва да овладявате напреженията с околните, спорове не са от полза. Ако се поддадете на настроение, може да объркате без друго нелеки проблеми.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Хубави дни, пък и поводите за купони не са малко, обаче вие ще гледате да сте повече в компанията на най-близките и вкъщи. Лъвовете да разчитат на помощ от влиятелни личности - за преодоляване на пречки при изпълнението на служебни задачи, за реализация на смели проекти. Понеделник ви амбицира за работа, няма да споделяте нашироко плана си, имате съперници и завистници. Сряда е напрегната, в четвъртък ще се наложи да поемете и чужди задачи, но резултатът е добър. Обичаните са винаги до вас, печелите приятели, симпатии.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

По-динамично 7-дневие, но на каквито и спънки да се натъквате в работата, ще намирате време за най-близките си, пък и за помощ на хора в трудна ситуация. Доста Деви имат интересни идеи или получават привлекателни оферти, ще се амбицират да усвоят още умения и знания. Понеделник и вторник са по-тежки, но в сряда ще се уверите: и приятели не са безразлични към начинанията ви. Няма старания напразно, така че ще нахъсвате и партньори, и роднини, а духът на екипност ви тонизира. Не ще се оставите на временни лични разочарования.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Това 7-дневие е напрегнато в деловата сфера, дано се съобразите с прогнозите и съветите на специалисти, не за всичките ви идеи има подходящи условия за реализация. Везните са умерени, може да отстъпят временно и да се включат в печеливш екип, докато нещата се подредят в тяхна полза. Понеделник и сряда са подходящи за такива обединения, а в петък помислете за почивка, обичани занимания, общуване с природата. Ако има неразбирателства с домашни, вие ще ги увлечете в интересен отдих, доста по-леко ще възстановите хармонията.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Поводи за празнуване бол, покрай компаниите се откриват и възможности да уредите важни дела. Доста Скорпиони ще се присъединят към перспективни проекти и екипи, приятелите им имат идеи, а и те са отворени за работа с нови хора, има какво да научат от тях. В сряда може да се наложи да упорствате и по чужди задачи, пък и да чакате друг да ви въведе в по-отдавна сформиран колектив или приятелски кръг, но щом начинанието е доходно, а носи и други плюсове... Укрепвате отношения с избраника си или създавате хубава връзка.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Напрегнато 7-дневие, задават се и нежелани изненади в делови и личен план. Стрелците да не се оставят на настроения и да не поемат излишен риск, макар че в ред случаи сполуката и печалбите са им сигурни. Ако обективни условия налагат смяна на екипа, търсете си място, ще има шанс. Ако пък се смятате неоценени от колеги, шефове, съседи в понеделник, търпете, ще покажете колко важен е приносът ви в общи дела в петък. За някои разочарованията са в любовта, нека да анализират кое как е било, не да слушат мрънкащи роднини...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Трудно 7-дневие, не сте в силна позиция, изглежда това влияе и на обичайната ви решителност. Уикендът е за празнуване, в понеделник обаче ще изострите критичността си, а не сте и съвсем във форма. Козирозите да се овладеят, има на кого да разчитат при нови проблеми, ще получат подкрепа и ако променят плановете си. Вероятно най-сигурният ви съветник са близките, макар че вие сте готови сами да се преборите с всичко. Защо? Имате сили да се справите и с неясноти, и с финансови грижи, а и професионалните ви умения са безспорни.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Още сте във властта на празнично настроение, но не забравяйте и делата, мислете за сериозни промени, вложете повече усилия и чакайте плод от своите старания. Водолеите ще превърнат слабата наглед позиция в авторитет, с който близки, колеги, съседи, познати се съобразяват, той е подплатен с принципи и работа. Ще помагате на хора в затруднение, но това няма нищо общо с намеса. Ето защо в понеделник стриктно уреждайте въпроси за партньорството. Във вторник може да следвате чужди идеи, от сряда е сте стратег в екип и рода.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Периодът е напрегнат и за вас, макар че околните може и да не оценят факта. Дамите от Риби ще имат проблем с близките си именно поради служебната си заетост. Избягвайте такива спорове. Сега ви е времето да направите стъпка в кариерата, да си намерите място, ако нямате работа, да спечелите доверието на шефове и колеги със своето старание. От понеделник сте решени да използвате всичките си шансове, вторник и четвъртък може да ви отведат на път или в нов екип. Обвързаните, а и влюбените се радват на разбирателство с избраника си.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови