Хороскоп за 6 – 12 август от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 06 август 2022 в 00:09 2889 0

хороскоп

Снимка хороскоп

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Време е за отдих, но не защото месецът е ваканционен. При Овните деловите проблеми се трупат и вече ги изнервят, а от понеделник трябва да разчистят и куп недовършени задачи. Пречки не ви плашат, но от вторник има и ненадейни ситуации, следва да се трудите спокойно, в умерено темпо в сряда-четвъртък. А и да помислите за обогатяване на знанията и уменията си, авторитетът ви се гради на тях, не само на оказани услуги за околните. Е, в петък не изостряйте спор с близки, ще намерите изход от финансови грижи, някои - и от любовни.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За вас – късметлийски период, усилията ви в деловата сфера, а и за доброто на обичани ще дават щедър плод. От уикенда следвате чужди желания и идеи, но не ви тежи, до петък трудът и услугите ще бъдат оценени. Телците си планират точно времето, задачите са бол, а ако загърбят нещо набелязано, ще бъде, за да помогнат на колеги, познати, даже непознати в беда. В понеделник-вторник се дръжте на заден план, това ще ви спести разпри с околни, в екип май трябва да поемете задачи на други. И заклети самотници може да срещнат сродна душа...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

В събота и неделя огледайте план за работната седмица, не е нужно да бързате с начинания, в понеделник се очертават сериозни пречки. Близнаците нека да поддържат равномерно темпо, във вторник хора в кръга им току бързат с идеи за изява и най-вече за печалби. В сряда-четвъртък тръгвате на път или търсите още информация, а ако някой има нужда от услуга, да разчита на вас. В петък заздравявате делови съюзи, но част от знака са по-придирчиви към пропуски в работата. Далновидността не е точно в това. В любовта залагайте на искреност.

РАК (21.06 – 21.07)

От събота до понеделник се дръпвате от служебната авансцена, макар че имате хубави идеи за изяви или доходи. Раците да избягват споровете, с отстъпки ще прокарат повече свои замисли, във вторник може да обновят из основи плана си, но линията им на поведение да бъде търпение, сдържаност, привличане на влиятелно покровителство. В сряда се очертават финансови грижи, не винете за тях близки, в четвъртък не бързайте да се улеснявате, като се връщате към стари уговорки. Дамите да гонят целите си с такт, имат шанс в личния живот.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Влизате в динамично 7-дневие, но не пренебрегвайте лични неща заради дела. През уикенда Лъвовете отделят много повече време на домашните, добре е да помислят за финанси, сигурност. В понеделник укрепете партньорства даже да има поводи за недоволство от другите. Във вторник съчетайте свои амбиции за кариера с принос за успеха на екипа, в сряда ще предпочитате самостоятелните изяви и доходи. Следващите 2 дни са по-уморителни, погрижете се за тонуса си, изяснявайте всеки проблем в детайли, няма как да печелите на чужд гръб.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Ще ви се да привлечете повече подкрепа за идеите си, а и да ускорите тяхното осъществяване, още от уикенда анализирайте отношенията с партньорите. В понеделник Девите ще помагат на мнозина, това им отваря очите за чуждия егоизъм. Пълни сте с енергия за изява, но ще се дистанцирате от такива съюзи във вторник. Сряда е напрегната, уморителна, намалете темпото и щом нещо в отношенията куца – обмислете, не бързайте с решения. От четвъртък всичко се оправя, идват шансове за изява, печалби. В личен план преодолявате спънките.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Време за път, ровене из нова информация, запознанства и създаване на по-трайни отношения. От Преображение Везните се държат далече от спорове на околни, в понеделник се задават по-трудни задачи, вторник предполага строга дисциплина. Иначе мнозина рискуват да станат жертва на измами и ощетяване, идват куп примамливи оферти за високи печалби. Не се подлъгвайте, по-добре в сряда търсете искрени съмишленици и дейни покровители, в следващите дни трябва търпеливо да градите връзки, стратегията за доходи, хармония у дома...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Сезонът е отпускарски, но и на работа да сте, има как да се отдръпнете от спор в службата, от настояване на околни за финансов „удар”. Някои Скорпиони ще решат с такт лично неразбирателство, не искат да причиняват болка на близки. Нали разчитате на тяхна помощ през уикенда, в понеделник-вторник направете програма за действие, дължите услуги и друга подкрепа в кръга си. От сряда се откриват нови делови шансове, за които може и да не заговорите веднага пред познати, приятели. И не трябва, първо проучете нещата, обмислете стъпките.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

През уикенда искате да изясните куп теми, търсите помощ от познати, близки. Стрелците се изправят пред по-сериозни спънки от понеделник, дано тогава да разчитат на искрена подкрепа. И се стегнете, от вторник трябва да се работи на макс и по-дисциплинирано, в партньорството да се търсят трайни перспективи, не бързи пари. От четвъртък избягвайте да се месите в спорове на околни, а и вие не започвайте разпри, макар че има какво да критикувате. Развоят в петък ще ви подскаже: даже лични неща трябва да започнете отначало и не е лесно.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Този уикенд изненадва с проблеми, може да се наложи смяна на дейност, екип. Козирозите спокойно и задълбочено да изяснят ситуацията в понеделник, във вторник ще предпочетат да упорстват по самостоятелните си проекти. Сряда ви разкрива ненадейни шансове, вероятни са срещи с хора, с които чудесно се допълвате, няма да ви тежи, ако следвате чужди идеи. До петък не споделяйте нашироко вълнения, пък и намерения, за пътища поизчакайте. Някои се радват на чудесно разбирателство с любим, положили са доста усилия за този развой.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Преображение дава добър плод от продължителен труд, а пък освен вашите професионални старания хората оценяват и доброто ви сърце. През уикенда Водолеите насочват грижите си към дома и обичаните, от понеделник са на услугите на колеги и познати. Ала не чакайте големи хвалби... Във вторник ще чувствате тежестта на тази роля, избягвайте да се месите в спорове на околни, разправии ще вгорчат допълнително сложни задачи в сряда. Четвъртък-петък радват с още печалби и признание, но не споделяйте замисли освен с любимия.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Хубаво 7-дневие, макар че през уикенда на преден план като че ли са неясноти в работата, интригите в екип. От понеделник Рибите да си наложат по-строга дисциплина, вторник позволява да реализират смели идеи, да поемат повече отговорности. В сряда изяснете детайлно пречките, планирайте дейността, с която ще печелите завидно или ще укрепвате ценни взаимоотношения. Колеги ще ви помагат с желание, признават приноса ви, професионализма, етичността. Мнозина имат късмет и в любовта дори сега да започват връзка, хармонична е.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови