Хороскоп за 5 – 11септември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 05 септември 2020 в 00:00 1819 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Седемдневието ви уж е празнично, а се борите с куп делови и лични грижи. Овните ще се държат настрана от големи компании, ако околните ги хвалят за постигнати първи резултати, ще си мълчат, знаят: трудното предстои тепърва. В понеделник предпочитате по-самостоятелни програми, но така и сами ще се справяте със спънки. На Малка Богородица не пилейте парите даже да не сте зле с доходи, средства ще трябват за бизнес и домашни планове, до четвъртък обаче сте в позиция на изчакване. В петък зависите от родата и други близки.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Кроите амбициозни планове за делови и лични промени, а 7-дневието изисква търпение, умение да се сближавате с други заинтересовани от целите ви. През уикенда Телците не споделят много грижи, но съвети и помощ са им от полза. В дните около Рождество Богородично бъдете гъвкави с близки и в екипи, до сряда вие чертаете стратегията, в четвъртък бъдете готови за преодоляване на сериозни пречки, може да се противопоставите на влиятелни хора, на интрига. В петък ще сте доволни от създадени съюзи, но не парадирайте с никой успех.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Вие също срещате делови пречки, от деня на Съединението анализирайте по-задълбочено фактите, понамалете темпото. Доста Близнаци са склонни да се самовеличаят, но идва време да огледат свършеното. В понеделник ще видите, че се претоварвате заради партньори, във вторник май се колебаете дали да не се върнете към стар план, в сряда хъсът ви спада още, възможни са финансови проблеми. В четвъртък трябва да надмогнете куп неясноти и да си начертаете нова стратегия, задачите са много, бягайте от спорове, ако не ви засягат лично.

РАК (21.06 – 21.07)

В седмицата, в която честваме Съединението, за вас е най-важно да укрепвате делови и лични партньорства. Не е лесно, от уикенда назряват поводи за остри спорове, а вие смятате всичко да е в духа и буквата на закона. Раците да бъдат внимателни, ако трябва да раздават справедливост на близки, колеги, познати – в понеделник държат на идеите си, във вторник чакат услуги, в сряда бавене и други колебания ще ги дразнят доста. Ако откривате грешки на околните, не прекалявайте със строгост, успокоявайте се в свободни часове с любимо хоби.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Дни благотворни, но динамични за вас, действайте търпеливо и предпазливо. Някои Лъвове кроят смели планове за делови и домашни промени, шансът е с трудолюбивите. Ще имате и късмет, но ако го използвате зад гърба на колеги, клиенти, познати, резултатът ще е лош. От уикенда изяснявайте всеки засягащ ви въпрос, от понеделник до петък избягвайте спорове, те понякога ще бодват болезнено близки и ще отклоняват вниманието ви от реални рискове. В сряда-четвъртък ще се уверите, че грижата ви за родата и дома ще бъде възнаградена.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

До понеделник ситуацията е по-спокойна, откровено обсъждате домашни или финансови теми с близки, необвързаните може да се сближат със сродна душа. И да има противоречия, Девите трябва да бъдат себе си, истината сега е сила. Във вторник се заредете с търпение, идват дни, когато никнат поводи за спор. В сряда ще се справите и сами с пречки в делата, ала в четвъртък и петък ще е нужна подкрепа, а тя едва ли ще дойде както я желаете. Обмислете фактите и следвайте режим за работа и възстановяване, другите да действат както решат.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

До Рождество Богородично забавяте темпото – заради отдих и от желание да се дистанцирате от неподходящи хора и начинания, въртят се разни интриги. Везните не кръстят ръце, имат си делови планове, домашни задачи, съзират и куп трудности от сряда насетне. Ако през уикенда близки не са се отзовавали на молбите да ви подкрепят или е било по-нужно вие да помогнете, четвъртък ще обърне нещата. Бъдете търпеливи при изясняване на спорни теми, от това печелите и приходи, и спокойствие, че не сте изневерили на принципите си...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Чудесен период, макар че за мнозина не е лек. От уикенда Скорпионите правят амбициозна програма за изяви, доходи. Просто дните няма да стигат за работа, а нощите ви за анализи. В понеделник поемате нови ангажименти, пътувате, проучвате ситуации и хора, вторник радва с ясни проблеми. От сряда сменяте стила – поемате повече задачи в екип, следвате мнение на влиятелни хора даже да са роднини. Сполуките ви са резултат от енергично преодоляване на пречки и завидна изпълнителност до петък, любовна хармония е голямата ви награда.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

В дните, когато честваме Съеднението, ще заздравявате взаимодействието с близки и познати, ще укрепвате бизнес съюзи. Стрелците да се стегнат, идват доста нежелани изненади. През уикенда обмисляте стъпките си за уреждане на административни и финансови въпроси. От понеделник до петък забавете поне малко ритъма си, шансът ви помага да намерите изход от редица затруднения, ако са лични – във вторник няма защо да изливате душата си пред по-случайни хора. С търпение, упоритост, завидна искреност надмогвате и деловите пречки.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

За вас 7-дневието е изпъстрено с пречки в деловата и личната сфера, но вие ще се справите с тях, и то като укрепите доверието на близки и далечни в себе си. Козирозите май не са доволни от признанието за труда си до четвъртък, и да са прави, от понеделник ще анализират ситуацията и най-тактично ще покажат на околните: влагат енергия за общото благо. Във вторник не бързайте, успехът сега се гради с малки отстъпки, с уреждане на административни и финансови отношения. До петък помагате на нуждаещи се, топлотата ви печели и сърца.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Динамичен период, а вие сякаш се затваряте в себе си, склонни сте да умувате и когато близки ви искат помощ. Водолеите да действат предпазливо, дамите по-леко ще се справят с дела и лични проблеми, но от Рождество Богородично да избягват изясняване с друг. От понеделник до петък потъвате в своя работа, ще се иска и доста благоразумие, за да вържете бюджета си. Някои избягват да споделят грижи и радости във вторник, разчитат най-вече на интуицията си за преодоляване на пречки. Влиятелни хора помагат, а роднини са благосклонни.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Тези три дни за отдих е добре да не напирате с любовни обяснения и да не си правите напрегната програма за забавления, имате нужда да се порадвате на обичаните хора, да им помогнете със съвет или друго, да обмислите нещо в деловите си съюзи. От вторник Рибите трябва да прокарват с дипломация смели идеи, преливат от енергия за работа, но това да не усложни отношенията в кръга им. За някои ваши начинания още не е време, сдържайте ентусиазма в четвъртък, в петък гледайте да не си докарате яд с шефове или от припряност.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови