Quantcast

Хороскоп за 5 - 11 октомври от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 05 октомври 2019 в 00:00 1326 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

За мнозина от знака 7-дневието не е леко, още от уикенда се настройват да рискуват с начинания и пречките изобщо не ги плашат. Все пак не е лошо Овните да засилят бдителността си, някои си чертаят стратегиите на гърба на колеги и партньори. Така в понеделник отношенията може да се усложнят, а до петък – и да загубите ценни сътрудници за сметка на по-неподходящи хора. От вторник до четвъртък покажете отговорност и дисциплина, дори да отклоните покани за купон. Шансовете не чакат, а изкушения за флирт сега са неуместни.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

През тези 7 дни не сте в силна служебна позиция, бъдете по-грижовни и към тонуса си. Доста Телци кроят разни проекти за изява и печалби, но не всички са последователни в тяхното изпълнение. От събота до понеделник това може да нажежи атмосферата в екипа, конфликтите не са продуктивни. Трудностите в деловата сфера са обективни, ако сте последователни и упорити, няма да ви спрат. Все пак в сряда и четвъртък намалете темпото, преценявайте шансовете, ще си спестите излишни грешки. В личен план преодолявате стари проблеми.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Периодът не е лек, но ще си организирате работата така, че да свършите всичко в срок и качествено. Е, Близнаците хранят и по-големи амбиции за изява и приходи, сега трябва да разчитат само на себе си и най-търпеливо да воюват за малки успехи, колеги и близки имат свои грижи. Във вторник и сряда отделяте повече време за общуване, следващите дни носят ненадейни шансове, вероятно и приятели ще могат да ви подкрепят. Част от знака ще имат празнични поводи за сближаване с още хора, вдъхват им хъс за изяви.

РАК (21.06 – 21.07)

Дано през уикенда планирате точно задачите, има риск работата да не върви и да възникват остри спорове с близки. Във вторник група Раци ще се дразнят от неизяснените теми, а в сряда ще са по-критични, това ги изтощава. Имате сили и умения да преодолеете пречките, споделяйте повече с колеги, партньори или други хора, които ви обкръжават сега. В четвъртък-петък вече се затваряте в черупката си, знаете, че така ще си подсигурите по-добри условия за изява и печалба, улавяте интриги. В любовта бъдете по-отзивчиви към избраника си.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

През следващите дни ще заложите на прословутото самообладание на зодията си, служебни и лични грижи бол. Доста Лъвове се вслушват в своя усет, те са сигурни: упоритата им работа няма да остане напусто, а деловите им умения ще укрепват авторитета, ще им носят печалби. В сряда бъдете по-грижовни към здравето, при хронични болежки търсете специалист, ще се тонизирате по-бързо. В понеделник искате епизодични услуги, във вторник се опирате на близки хора, от четвъртък участвате и в техни планове, изяснявате други дела.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Период, изпъстрен с пречки в работата, дано сте се запасили с упорство, но и с такт за преодоляването им. През уикенда Девите ще покажат: на тях може да се разчита в напрегнати служебни ситуации, а нови шефове бързо ще покажат доверие към идеите и усилията им. В понеделник изяснявате важни проблеми и планирате дейността си, вероятно трябва да поемете и чужди отговорности в екипа си. В сряда ще се включите в проектите на колеги и ще спечелите. И в любовта избягвайте спор след четвъртък и уреждайте точно права и финанси.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

През уикенда се затваряте в себе си и в домашните си грижи, не е време да се месите в чужд спор. Някои Везни не са доволни от резултати в работата, но да упорстват е неуместно, понеделник ги изправя пред още по-сериозни пречки. Във вторник-сряда набирате енергия за действие и все пак не пренебрегвайте грижите за тонуса, може да се наложи да тръгнете на път, да действате без подкрепа в кръга си. В четвъртък изяснявате доста неща, ще се оглеждате за по-добри партньори. Потърсете допирни точки с колеги, после ще решавате...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът изнервя, ако планирате начинания, чакайте пречки. През уикенда повечето Скорпиони ще се държат настрана от чужди спорове, но могат ли да помогнат някому, да не отлагат. При неразбирателства с рода, приятели и вие ще намерите човек, на когото да се опрете. Понеделник е зареден с разпри, във вторник ще работите под покровителство и ако се държите на втори план, ще си спестите проблеми с колеги, познати. В четвъртък и петък ви се открива шанс, май ще изберете самостоятелна изява. В любовта не бързайте с раздяла.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Пречките в деловата и личната сфера ви съпътстват още от уикенда, обаче вие сте уверени в себе си, в понеделник ще проявите завидно търпение. Стрелците сега работят ефективно и могат да разчитат на високи резултати, но все пак да държат сметка за плановете на шефове, партньори, близки. В сряда се трупат куп задачи, а в четвъртък не отказвайте и услуги. Вярно, ще е по-напрегнато, но е важно да разширите общуването и приятелския си кръг, да парирате някои интриги. Петък е най-уморителен, но укрепвате доверието с важните ви хора...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

За вас седмицата е напрегната, изострят се спорове с колеги, познати, близки. Козирозите имат доста работа, да се потопят в нея, от понеделник вероятно ще трябва да се справят с най-тежки задачи сами. Няма да се изложите, ала от време на време си давайте пауза и премисляйте факти, извличайте поуки. В сряда се връщате към стари идеи и уговорки, не шумете около промяната, в четвъртък има детайли за изясняване. Дискретно се отдръпнете от хитреците, които се мъчат да ви оплетат в схеми, сега за всичко следвате сърцето си, нали.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Този уикенд сте готови да се хвърлите през глава, за да осъществявате делови идеи. Споко, Водолеите ще имат условия да реализират плана, макар че не им е леко. Точно затова бъдете по-тактични от сряда нататък, шефовете ви ценят, ала е важно и разбирателството с колеги, клиенти, близки. В любовта личат проблеми именно поради вашата праволинейност, понякога и гъвкавостта е полезна за постигане на целта ви. От понеделник работите много всеотдайно, наградата няма да се забави, но вторник показва теми, които могат да чакат.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Чувствате се пълни със сили за работа. От уикенда до четвъртък не е зле да уреждате стриктно административни и финансови въпроси и да се грижите повече за тонуса си. Рибите се натъкват на делови трудности в понеделник и вторник, не им се ще да играят само изпълнителска роля в екипа. В сряда се пазете от спорове с близки, възникват проблеми, макар че правите много за общия успех, за предаване на знанията си. Ако искат да ви уязвят, ще сложите такива хора на място. В любовта - късмет, обаче околните ви държат под око...

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !