Ексклузивно Глиги пред OFFNews: Руската армия воюва върху трупове, украинската - по кодекса на честта

Хороскоп за 5 – 11 март от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 05 март 2022 в 00:12 3014 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Хубав период, а вие горите от нетърпение нещата да се подреждат по-бързо. Овните да не забравят: неделята е за дома и прошка, от понеделник до сряда да следват плана си в умерено темпо, обстоятелствата не зависят от желанията им. Даже за изясняване да се готвите, пак проявявайте сдържаност и разбиране към проблемите на околни. В четвъртък усилията ви започват да дават плод, а и откроявате искрените съмишленици, с които ще вървите към бъдещи успехи. Някои влюбени сега укрепват отношенията си, по-важно е от бурни авантюри.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Вие също искате всичко да става на мига, но това може да ви противопостави на околните през 7-дневието. Телците да бъдат по-внимателни през уикенда, непремерена дума може да развали настроението на Сирница. От понеделник по-бавно и търпеливо действайте по задачите си, във вторник ще разчитате на съюзници, в сряда може да поискате помощ от близки. Някои много приказват, ала красноречието е от полза, ако добре са обмислили идеи, аргументи. Други флиртуват на воля, във вихъра си са, дано и избраниците им са на тяхна вълна.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

За вас дните са динамични, напрягащи и е важно да избягвате всяка разпра с близки, познати, колеги. Едни Близнаци се дразнят от чужди съвети, втори се държат по-назад в екип от понеделник до сряда, има клюки. Не се надявайте твърде на помощ от приятели и рода, трябва да се справите сами със задачите си и имате такъв потенциал. В четвъртък по-предпазливо прокарвайте идеи, в петък ловете новите шансове, те са по-скоро морална награда за усилията ви. В личен план май избирате между принципи и компромис, който не ви е по вкус.

РАК (21.06 – 21.07)

Забързано 7-дневие за вас, но това да не усложнява отношенията ви с близки и познати през уикенда. Раците се стремят да балансират делови и лични връзки, да привлекат още съюзници от понеделник до петък. Добър начин са услугите, така че разпределяйте точно времето си и не се пилейте в празни приказки, ако допуснете недоглеждане или грешка. От сряда работата тръгва още по-спорно, може да се върнете и към стари замисли, но предпазливо, съсредоточено. Сега някои се радват на голяма любов, интуицията ги е отвела при стойностни хора.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Пречки бележат това 7-дневие, не налагайте мнение и не надценявайте своите сили. От събота до сряда Лъвовете нека да се допитват до близки и приятели, ще е важна помощ от предани хора. Друг въпрос, че още понеделник очертава редица въпроси за изясняване и на моменти е по-разумно да следвате чуждите идеи и изисквания. В четвъртък това доста ще ви умори, ала не се предавайте, ще се намери кой да ви посъветва, овреме да удари рамо. Поставяте си високи цели и старанията трябва да са повечко, примерът ви е важен и за обичаните...

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Напрегнато и забързано 7-дневие, но вие не позволявате на проблемите да ви извадят от релси. Доста Деви си дават сметка в събота и неделя, че трябва да се съобразят с вижданията на шефовете, та търпеливо ще нагаждат плановете си според началството. Във вторник ще търсите подкрепа за по-отдавнашни идеи, ала в сряда споровете отново се изострят. Дръжте се на втори план в екипите, искайте подкрепа и от близки, приятели. Едно, че има да учите още много-о-о, а второ, задачите са куп и старанието ви печели симпатии, даже съвсем лични.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Влизате в период на високи амбиции за работа и уреждане на лични неща, но и трудностите са доста. За Сирница Везните си дават сметка: май ще е нужно да прокарват планове с дипломация, така по-лесно ще преодоляват ситуациите на спорове. Във вторник отделяте време за срещи с партньори, клиенти, познати... Спестете пари и емоции, като в сряда просто приемете някои идеи на другата страна. От четвъртък вече няма да е така, проявявате характер, принципност и творчески подход, само с отстъпки не се постигат дори по-съкровени желания.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Динамичен и успешен период за работата ви, макар че до понеделник мнозина няма да се набиват в очите на колеги, познати. Скорпионите може да получат нови отговорности, делата да ги отведат на път, но колкото и да са натоварени със задачи, ще изпипват всяко нещо и ще печелят от усилията си. От сряда ще имате повече време за общуване и с родата, и с недотам близките. Дано не ви заподозрат в горделивост или да решите, че не сте оценени по достойнство, не е така. Сега е време да се радвате на сполука и на искреност от обичаните хора.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Даже да се върнете към стари идеи и уговорки, през 7-дневието трудности в работата не липсват. По Сирница Стрелците анализират куп проблеми, има и за какво да се извинят, и от тях да поискат прошка. От понеделник се стремите към партньорства, в които се допълвате с колеги и познати, заразявате другите с хъс и виждания. Ако зависите от по-влиятелни хора, действайте тактично и търпеливо, в четвъртък още не е време за инициативи, а в петък не дълбайте в детайли. И не се хвърляйте в авантюри, с любимия май си дължите искреност.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Сега мнозина от знака обмислят подробно деловите си планове, от събота до понеделник трябва да стабилизират и съюзите, с които ще ги реализират. Вие сте амбициозни и целеустремени, но следва да се държите встрани от клюките в екипа. Шефове ви гласуват голямо доверие и е редно да мобилизирате кръга си за сериозни усилия във вторник, в сряда да градите нови връзки. Силни сте в спорове, но не им е време, в четвъртък-петък дискретно изяснявайте детайли и стабилизирайте работното темпо. За някои Козирози гордост от деца, внуци.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Сирни заговезни ви настройват за анализи, няма да си спестите истини нито за работата, нито за лични връзки. Но до четвъртък Водолеите откриват и хубави шансове за изява, приходи. В понеделник предпазливо си търсете сътрудници, имате още дела за приключване, а новите партньорства поглъщат вниманието ви. Не се оставяйте на изкушения за лесни печалби или за израстване зад гърба на екипа. В сряда ще ви налегне умора, имате куп въпроси за изясняване през следващите дни, затрудненията са големи. Сега любовта ви дава важни уроци.

РИБИ (20.02 – 20.03)

През уикенда отдъхнете, простете грешките на другите, поискайте и те да ви простят, това ви дава радостно спокойствие. Някои Риби ще заздравят връзката си с любим, не е време за игри, хитруване. От понеделник не се претоварвайте с обещания, а и бъдете по-грижовни към тонуса си, за да ви стигнат силите и за работа, и за домашни задължения. Следващите дни са доста уморителни, сряда ви струпва още отговорности, четвъртък и петък носят поводи за спор с близки и партньори. Ловите ненадейните шансове за печалби, ще има, както и пречки.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X