Хороскоп за 5 – 11 февруари от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 05 февруари 2022 в 00:02 3467 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Периодът е по-динамичен, а вие имате куп идеи за професионална изява и печалби. Все пак Овните да се мобилизират за трудни задачи, от уикенда ще им идва нагорно. Като добавим и някои недовършени неща... Понеделник е за близките, във вторник-сряда ще избегнете финансови ядове, ако се насочите към спестяване и търсене на нови шансове за доходи, отдавнашни идеи може да дадат плод. Околните също са изнервени, не чакайте да ви правят бележки, приключвайте качествено начинания. Влюбените да не напират за обяснения.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Седемдневието предполага да действате по задачите самостоятелно или далече от разправии в екипи. Доста Телци да бъдат по-грижовни към тонуса си, да се съветват с добри специалисти и бързо ще се възстановяват от неразположение. До понеделник мнозина ще избират компанията на най-близките си хора, във вторник обаче поемат куп обещания за услуги. В сряда това ще бави и вашите изяви, другите ще се опитват да ви се месят, в четвъртък даже ще ви налагат програмата си за отдих. С такт и търпение ще изгладите неразбирателствата.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Мнозина ще отредят уикенда за общуване, стремят се към изява, печалби и се мъчат да привлекат покровители. В понеделник Близнаците може да тръгнат на път, да попаднат сред непознати, да работят с повече информация. Бъдете бдителни, не за изключени щети или рязка смяна на първоначалните планове. Във вторник задачите се трупат, търсете услуги и се погрижете за тонуса си. Колкото и да се притеснявате за приходите, ще си наложите икономии, а от четвъртък ще се убедите - няма пропилян труд. В любовта избягвайте игрите.

РАК (21.06 – 21.07)

Не споделяте нашироко тревогите и радостите си от уикенда, а и не сте наясно с доста проблеми. Раците да се вслушват в интуицията си и по лични, и по служебни въпроси – в понеделник приносът им не е оценен високо, в сряда трябва да се опрат на влиятелни приятели и познати. Нещата ще тръгнат към добро в четвъртък-петък и все пак внимавайте фактът да не дразни околните. Понеже периодът е изпъстрен с именни дни, в компания ще уреждате и делата. За лични неща не се подлъгвайте по външния вид, важна е същината, изборът.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Дните са уж за срещи с приятели и празнуване, но вие се чувствате уморени, разочаровани. През уикенда Лъвовете ще изберат по-самостоятелни дейности, дано обмислят по-задълбочено причините за свои несполуки. В понеделник не сте толкова загрижени за доходи, а за партньорства, идеи за изява. Във вторник не бързате с начинания, в сряда-четвъртък ще привлечете влиятелна закрила и за стари дела, и за предстоящи проекти. В петък енергията ви може да захрани цял екип. Ако лични неща не ви удовлетворяват, няма да се примирявате сега.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Май намалявате хъса за изява и печалби, от уикенда на преден план е въпросът за равностойните партньорства. Задачите на Девите са много, така че ще имат нужда от услуги, в понеделник може да общуват и с повече хора. Във вторник-сряда се вглеждате най-детайлно в получените оферти, в проектите, в мястото, което ви отреждат там. И да ви блазни кариерата, не поемайте ангажименти, щом не са ви по вкус и сили. В четвъртък доизяснете условия, доходи, а заради нови хора не пристъпвайте свои принципи. В любовта не бързайте с решения.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Периодът за вас е ведър, макар да срещате ред трудности. Везните сега ще се убедят, че трудът им дава щедър плод, ала не шумят за находчивите си идеи. От друга страна, ще преодолявате нежелани ситуации, шефове ви вярват, а вие се убеждавате в предаността на любим, близки. В понеделник не чакайте бързи делови промени, обмислете сериозно бизнес партньорства и вложения, и най-скромни са доходоносни. От сряда с творчески замисли привличате съюзници, давате енергия на кръга си, но и дисциплина трябва, организирайте своя екип...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

За вас 7-дневието е уморително и резултатно. От уикенда още Скорпионите замислят по-сериозни делови промени, да избягват конфликти, не е време за импровизации. В понеделник-вторник анализирате пак идеите, с търпение ще предизвикате желания развой. Някои са критични към околните и има защо, да защитят свои или обществени права по законов път. Това ще обедини колеги и познати около ваш проект, не бива да се плашите от завист. В петък ще бъдете доволни от новите партньорства. В любовта не отстъпвате от изискванията си.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Динамично 7-дневие, дали контролирате емоциите, настроението да спорите? Дано, от уикенда Стрелците кипят от енергия за изява, печалби. В понеделник обмислете плана си за действие, а и поведението на някои кандидат-съюзници, вторник е по-труден и трябва да сте сигурни в подкрепата на екипа. В сряда-четвъртък упорствате по рутинните дела, не е време за амбициозните идеи. И не ги коментирайте на маса, макар че поводи за купони има. В петък споровете остават назад, работата е тежка и изисква оперативност, а успехът ще ви радва.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Напрегнат период, а вие сте настроени за остри спорове. По-добре Козирозите да си гледат задачите, те са бол, ще са им нужни услуги. Вашата упоритост и искреност в работата привличат симпатии, във вторник на молбите ви ще се отзоват близки, познати. В сряда на път или търсейки нова информация също ще срещате хора, подходящи за съюзници. В четвъртък обмислете проектите, амбициозни са и ако не се опрете на доверени помощници... Знаете, и малка грешка ще провали чудесните идеи. Самотните може да открият сродна душа.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Това 7-дневие ви изпълва с енергия за изява и печалби, няма да пренебрегнете и общуването с близки и познати. Водолеите ще посветят уикенда си на рода и приятели, в понеделник не им се ще да се нагърбват с нови услуги за тях, имат куп делови задачи. Във вторник бързате да свършите още ред неща, изнервени сте, а и усещате интриги в екипа. В сряда ще покажете на колеги и шефове, че давате своите знания, сили, време, за да върви общата работа, но без много да говорите за това. В петък се налага. Пазете магията, която свети в любовта ви.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Седемдневието е напрегнато за вас, настроени сте критично, искате да отличат приноса ви високо. Не припирайте толкова... През уикенда група Риби няма да имат време за близките и дома, в понеделник даже може да им се разсърдят за някои свои несполуки. Служебните ви задачи са доста тежки, хич не поемайте излишен риск. В сряда споровете се изострят, следващите дни може и да ви ощетят с неточна информация и некоректни съюзници. Съсредоточете се в плана си и не се хвалете с големи победи, малки, но трайни са къде по-ценни.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови