Хороскоп за 5 – 11 декември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 05 декември 2020 в 00:00 2564 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

За вас 7-дневието ще е динамично, а като се добавят и пречките, които имате да преодолявате... Овните си правят програмата още от събота, да предвидят време за общуване с близки и познати дори да няма възможности за преки срещи, гости. От разговора ще черпите идеи и енергия за справяне със задачи – още в понеделник си личи: не са леки. Във вторник-четвъртък ще ги допълните и с ангажиментите, които най-сетне следва да приключите, амбициите ви за издигане са факт и получават подкрепа. Петъка отделете за отдих с обичаните.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Влизате в това 7-дневие с редица неясноти в деловата сфера, пък може да са ви изостанали и задачи за работа и у дома. Телците ще се стегнат и от понеделник ще ги решават една по една дори околните да не оценят веднага усилията им. За дохода си ще се успокоите във вторник, но се гответе да поемете и част от ангажиментите на околни, често това трябва да се урежда финансово и правно. Четвъртък идва с неочаквани оферти, обсъдете ги внимателно, може да носят и по-сериозни отговорности. Проблеми с близки се оказват добра школа за вас.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Чак в петък ще можете да се отпуснете истински, 7-дневието е натоварено със задачи и вие трябва да показвате гъвкавост и такт, за да не си създадете още грижи. В понеделник Близнаците ще планират работата си в детайли, но да допуснат, че ще има и изненадващи шансове за изява и печалби до четвъртък. Вторник-сряда са за изясняване на проблеми и отношения, не смятайте, че знаете и можете всичко. Някои се нахъсват от пречки, има опасност да въртят на празни обороти. В любовта ви върви, но дали намирате това, което искате...

РАК (21.06 – 21.07)

Периодът не е от леките, а вие се затваряте в себе си, вероятно имате разни проблеми за оправяне. През уикенда Раците намаляват темпото, в понеделник има да изясняват текущи задачи, а и по стари уговорки. Вторник ще покаже, че още не е време за идеите ви, може да помогнете на околни, да им подскажете изход от затрудненията, до петък ще възникне не едно. Уреждайте по-стриктно финансови и административни неща, пестете и полагайте най-вече грижи за най-близки. Във ваши решения и особено лични надали ще допускате намеса.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Тази събота вниманието ви е в домашни грижи, ако търсите помощ за делови – ще е от приятели, рода. Понеделник настройва критично, Лъвовете да не губят мяра към колеги, близки, ставащото в екипи да не се разгласява. Строгостта ще вкара нещата в ред, от сряда промените са към добро, а вие се задълбочавате в задълженията си, следващите дни носят и ненадейни шансове за изяви, доходи. Държите на качествените неща и перспективните проекти, така упорството ви е пример в семейството, макар че ви се ще да има време за повече развлечения.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

За вас 7-дневието е хубаво особено ако започнете да променяте себе си, за да промените и света си. В личен план Девите ще постигнат много, стига да се пазят от клюки и интриги на околните. От понеделник оглеждате критично деловите си партньорства, вторник и сряда изискват упорит труд и сериозно проучване на условията за изява и печалби. Уреждайте делови и финансови въпроси най-стриктно дори колеги и шефове първоначално да не харесат това. Скоро ще се убедят, че гаранция за успеха ви са старанието и далновидността.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Трудно 7-дневие, а то е такова, щом подхващате нови делови проекти. Везните са се мобилизирали за упоритата работа, в понеделник има да изяснят някакви неща още, но няма да забавят възложени им задачи, нито ще отказват помощ на околни. В сряда избягвайте разправии, и то с близки, те трябва да разберат сложността на ситуацията, да влязат в обичайната си роля на съмишленици. В четвъртък ви е по-леко да действате по самостоятелни задачи, но в петък пак ще се върнете към проверени съюзи и особено ако ги спояват обич, признание.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Този период за вас е белязан с промени, за някои може би мечтаете отдавна. До уикенда Скорпионите търпеливо следват идеи на близки и познати, ала си подготвят свои. От понеделник се съсредоточавате в тях, само че си спестете спорове, във вторник може да тръгнете на път, да се заемете със самостоятелни дейности, да попаднете сред непознати... Постепенно ще приключите старите задачи и ще се заемете с новите, в друг екип ще се нагърбите даже с чуждите отговорности. Резултатът е ОК, през цялото време се опирате на обичаните си.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

През 7-дневието бъдете сдържани и по-предпазливи и по служебни, и по лични въпроси. За вторите може да помогнат близки, но дали споделяте... В работата Стрелците се стремят към по-висока оценка и печалби, да не се изтъкват в своя екип. Съгласувайте всеки детайл с шефове, а ако се налага – поемете и част от задълженията на колеги в понеделник-вторник. От сряда сте в доста по-слаба позиция, избягвайте спорове с такт, макар че сте умели професионалисти. В петък обръщате нещата в своя полза, привличате подкрепа и пак не вирете нос.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Сигурно този уикенд ви се иска да отдъхнете и да общувате повече с близки и познати, но ви чакат делови и домашни ангажименти. Козирозите ще свършат важното, стегнали са се, а до понеделник да бъдат по-деликатни с околните. Във вторник-сряда водеща тема са финансите, ще разрешите проблема, но ще покажете и голяма рационалност в харчовете. Примерът ви е силен, ако трябва – и с по-остра дума ще напомните неизпълнени задължения. Е, в четвъртък и петък се радвате на шансове за реализация на идеи, упорството обещава успех.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Главна задача през 7-дневието е да контролирате амбициите, иначе рискувате да влошите отношения и да изостанете в работа, която е по силите ви. През уикенда Водолеите да се вгледат в партньорствата си и да ги хармонизират по-умело. В понеделник трудностите са бол и различни, търсете услуги, вместо да се инатите. Във вторник - прилив на енергия и идеи. Все пак не прибързвайте, иначе ще се изнервите и спорейки, ще влошите важни връзки. От четвъртък промяната е във ваша полза, прокарвате идеи с такт, дано и в любовта е така.

РИБИ (20.02 – 20.03)

За мнозина от знака този период носи изясняване по важни служебни и лични въпроси. Само че Рибите да се запасят с такт и търпение, понякога създават и невярна представа за себе си, друг път се колебаят. От понеделник делата ви вървят добре, във вторник може да подхванете и по-стари уговорки с колеги, партньори. Нужна ли ви е помощ, искайте я от проверени хора, има и познати, които може да ви подхлъзнат с обещания. В четвъртък-петък внимавайте при спорове, най-разумно е да ги избягвате. Ако няма как, дръжте на принципите.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови