Хороскоп за 5 – 11 август

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 05 август 2017 в 00:15 24701 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Предстоят 7 нелеки дни. И да сте в отпуск, ангажиментите ви ще се натъкват на пречки. Хубавото е, че Овните получават навременна подкрепа от по-влиятелни хора. Избягвайте и спор с роднини, защото понякога и те могат да ви бъдат от полза. Упорствате в делата и резултатите ще са окуражителни още във вторник. Не намалявайте старанието, а ако се мъчат да ви разколебаят, с такт и твърдо покажете: бдителни сте и няма да допуснете рутинни проблеми да се множат и задълбочават. Влюбени ли сте, няма да се отклоните от целта.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

По-добре би било, ако имате отпуск и си позволите повече почивка. За доста Телци обаче ситуацията не е спокойна, имат спешни делови задачи, близки се уповават на помощта им. Ще направите нужното, но все пак се щадете, силите ви не са безкрайни, а и не е хубаво да обещавате нещо на друг, ако няма как да го свършите. Ако пък вие разчитате на помощ от обичани, няма да повтаряте и потретяте молба. Трудностите започват да се множат от вторник, от четвъртък направете план за тонизиране, не е време за амбиции и намеса в чужди разпри.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

За вас 7-дневието е характерно с радост от работа и общуване. Има Близнаци, които са убедени, че заслужават и по-високи постове и признание, обаче всяко нещо с времето си... До сряда ще се държите на заден план в екип и компании, ала думата ви тежи, за мнозина ще бъде решаваща и окриляща. Ако трябва да проявите строгост, ще го правите, и то така, че да не загубите ничии симпатии. От четвъртък резултатът от усилията ви става все по-видим. Някои следва да възстановят хармонията в служебни и лични отношения, справят се завидно.

РАК (21.06 – 21.07)

Лято – не лято, имате си план за действие и не се отклонявате от него. Група Раци ще искат помощ и от близки – дали за преодоляване на спънкити, дали финансова подкрепа или в разчистване на стари недоразумения, но ще получат нужните услуги. Мнозина се заемат с реорганизации в екипа или с оправяне на битови и технически проблеми, ползата ще бъде за всички. В четвъртък се очертават спорове, не си разваляйте отношенията, а и следва да покажете, че сте предприели промените, за да имате свобода за творчество, не просто така.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Напрегнато 7-дневие, ще има спорове, усложнения в някои делови и лични отношения. Лъвовете да овладеят емоциите, трудностите няма да ги откъснат от стари приятели, а ще им доведат и нови. Не сте доволни от стила на работа на шефове и колеги, но потърпете, те ще се усетят къде грешат и ще подкрепят вашите идеи. Така и начинания, които започвате с мъчнотии, скоро ще дадат добри плодове. Сряда подсказва търпение, четвъртък – да повярвате в шанса си. Във флиртове ви върви, но трябва време нещата да станат каквито искате.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Трудности се очертават и при вас, макар че времето е отпускарско и мнозина няма какво да мислят за служебни и обществени задачи. Не и Девите, те ако виждат, че дейности не вървят точно по правила, ще правят всичко възможно да променят хода им. До вторник е редно да анализирате своите партньорства и ако е потребно, да промените нещо там. Не споделяте грижи и тревоги, дано сте подобаващо бдителни, има риск подценените проблеми да се умножат. По-болезнени ви са финансовите въпроси, но не търсете решение за чужда сметка.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Не споделяте много грижи даже с по-близки, а да се месите в чужди и през ум не ви минава. Но помощта на околните ви е нужна, привлечете я поне в по-напечените ситуации. С финансовите въпроси ще се оправите сами, ваша си е отговорността и за печалби, и за загуби. Везните се натъкват на пречки, май трябва да отстъпят от делови и лични амбиции, ако има неразбирателства с хора от тесния им кръг, да се дистанцират тактично. От понеделник сте готови да упорствате до преумора, това не ви гарантира успехи и слава, не бързайте...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

В общуването с околните има напрежение. За служебната сфера е ясно, чужди ангажименти заради отпуските ви тежат, но в личната защо?... Скорпионите да не дават воля на емоции и да не се оставят на мнителността, макар че е редно и да се пазят от интриги. Ще видите, че близките ви не са се променили към лошо и ви подкрепят в трудни моменти. А познати и колеги също ще заслужат доверието ви, но ако действате тактично и мислите за успеха и печалбите на всички, в четвъртък и петък има неща за уреждане. За флиртове поизчакайте.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

И в отпуска да сте, тези 7 дни ще ви се видят трудни. За ваканция Стрелците искат свобода и мързелуване, но май е редно да помислят за обогатяване на професионализма си, пък и да се огледат за нова работа. Някои от знака не са доволни от постигнатото на старото място, виждат как изостават от приятели, познати. В тясното ви обкръжение има хора, които ще ви подскажат как да преодолеете пречките и да разгърнете потенциала си, ще ви се открие и шанс. Любовта ви вдъхновява, но с брак не бързайте дори под натиск на избраника.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Това 7-дневие ви носи високи делови амбиции, но не и условия за тяхната реализация, по-добре си дайте малка пауза. Доста Козирози ще се отдръпнат назад в служебната сфера, ще преработят плановете си, ще привлекат нови партньори за изпълнението. Другите може и да не забележат това, ако сте тръгнали на път или общуването по професионални теми става в приятелско обкръжение. На купони внимавайте с почерпките, а и в другите удоволствия имайте строга мяра. За лични неща е редно да се допитвате до мъдър съветник.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Преображение Господне ви зарежда с енергия за сериозни промени в делови и личен план. Някои Водолеи са разочаровани от колеги и бизнес партньори, ще им подскажат какво няма да търпят в съвместната дейност занапред. За вас се откриват шансове по линия на познанства, приятелства и родства да започнете нещо ново, ще носи печалби, а и ще ви дава желаната свобода за изява. Ако ви блазни лидерство в екип, можете да формирате свой, и то ефективен. Големият ви късмет е в любовта – стара или нова, намирате в нея сбъднатите си мечти...

РИБИ (20.02 – 20.03)

До сряда събитията в деловата сфера ускоряват изпълнението на ваши планове или ви откриват шанс за реализация, за каквато не сте мислили досега. Рибите ще вложат голямо старание в работата, ще подкрепят изявите и на колеги и познати. Близките ви може да изревнуват, че сте ги забравили, ала не е така и скоро ще го докажете. Свободните сърца може да срещнат голямата си любов, има време да съобщят на родата колко са щастливи и как смятат да живеят занапред. Пречки има, вие с такт привличате помощ и покровители и успявате.

Виж още за: