X Advertisement

Хороскоп за 4 - 10 септември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 04 септември 2021 в 00:05 1893 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Влизате в период, пълен с празнични поводи, не отдавайте твърде голямо значение на подробностите, които не ви харесат. От събота Овните са по-критични към колеги, рода и познати, по-добре е да забравят споровете. В понеделник-вторник има риск такива разговори бързо да се изострят и пак няма да наложите мнение. В сряда прокарвайте идеи с такт и търпение, планът ви е интересен и обещава постъпления, стига да се впишете някак в намерения на шефа. Четвъртък е за домашните задачи, май отдавна сте обещавали нещо.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

До четвъртък гледате по-критично на всеки въпрос, а това не помага много и в личен план... Телците да се съобразят с мнение на влиятелни хора в работата, а и вкъщи през уикенда. Някои прибързват, после винят близки за проблемите си до сряда. В понеделник си дайте малка пауза, във вторник упорствайте по рутинни дела, в петък ще се върнете към редица по-отдавнашни идеи. И ще се уверите, че трудът ви не е напразно, макар в по-динамично време да изглежда така. Не се поддавайте на емоции, нито на съвети да пристъпите принципите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Седемдневието е доста натоварено, околни току ви товарят със задачи, с молби за услуги. През уикенда и да се чувстват преуморени, Близнаците не отстъпват от думата си, в понеделник към старанията ще добавят доза гъвкавост. Ще се справите, а във вторник-сряда ще има с какво да се гордеете, но все пак не си вирете прекалено носа... Пък и някои дела са били по-отдавна уговорени, не са крили изненади. Е, други изискват изясняване с влиятелните хора, оперативно планиране и е редно с това да се хванете до петък. Любимият чака внимание.

РАК (21.06 – 21.07)

През уикенда ви притесняват лични и делови неща, по-добре се приспособете към ситуацията, да искате помощ даже от близки не ви е от полза. В Деня на Съединението обмислете план за действие, финанси и съюзи може да създадат грижи. От вторник-сряда Раците упорстват по рутинните си задачи и с такт се включват в проектите на шефове, колеги, влиятелни хора. Работата е много, постепенно балансирайте партньорствата, ще получите ценни услуги. Ако сега започват връзка, дамите от зодията да оставят водещата роля на своя избраник.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Динамичен период, макар че времето за отдих е повече. Дано не го пропилеете в неразумни удоволствия, домът и обичаните чакат внимание до понеделник. Лъвовете се натъкват на доста трудности в службата, ала имат шанс да обърнат всичко в своя полза. От вторник задачите ви изискват задълбоченост, покрай рутинните възникват условия за нови изяви. В сряда не натрапвайте идеите си, добри са, но предполагат да убеждавате околните, да прецизирате финансови детайли. В петък ви чака работа, а и доста близки разчитат на вашата помощ.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През 7-дневието намалете темпо и амбиции, да не ви изиграят лоша шега и да направите компромис, после ще го оцените като неуместен. Важи за лични отношения, в тях Девите да държат на принципи и постепенно ще предизвикат желани промени. И в работата сътрудничеството е важно, до четвъртък можете да получите подкрепа за идеи. Но в понеделник проучете внимателно нещата, едни предпочитат да действат сами във вторник, други градят нови съюзи. От Малка Богородица до петък избягвайте спорове. Погрижете се за тонуса си.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

За вас периодът е динамичен и доста плодотворен. До Деня на Съединението Везните мъдруват за всеки детайл в работата и отношенията. Имате влиятелна подкрепа за идеите си, но във вторник най-търпеливо уреждайте финансови и партньорски въпроси. Малка Богородица ви открива още шансове за изява и печалби, ще привлечете помощ от близки даже да поемате самостоятелни дела. В петък някои са готови да гонят безогледно амбициозни цели, а не е в техен интерес. Флиртувате майсторски, но истинската любов няма нужда от игри...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

През периода има време да отдъхнете, не си разваляйте почивката заради спор с близки. Пък и компании си подбирайте най-внимателно, не всяка е за вас. В понеделник Скорпионите ще имат много задачи, ще им е нужно съдействие от приятели и роднини, а те имат свои. Вторник и сряда не носят желани оценки в работата, не винете другите за свои проблеми. В четвъртък е редно да поемете и чужди задачи, колеги и познати май са по-неоправни. Не губите така, околни ще видят уменията и упорството ви, обичаните знаят вашата жертвоготовност.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Това 7-дневие ви изправя пред разни трудности, помислете добре, ако сега ще подхващате нови професионални проекти. При група Стрелци проблемите са в неочакван развой на лични дела, може би трябва да отстъпят, да се извинят за предишна грешка... Ще оправите нещата и това ще ви радва в понеделник, а и близките ви харесват в ролята на закрилник. Във вторник не споделяте грижи, в сряда се стремите да балансирате партньорствата за работа, наистина трябва да укрепите финансите си, в петък ще ви е от полза разширяване на контакти.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

За периода кроите амбициозни планове, редно е да анализирате задълбочено всяка ситуация, куп идеи трябва да чакат. Козирозите са търпеливи, а има и на кого да разчитат за съдействие, само че през уикенда то няма да дойде бързо. Използвайте и понеделника за тонизиране и домашни задължения, във вторник работата ще ви завърти на бързи обороти, има и финансови грижи. От сряда до петък търсете подкрепа и услуги дори да сте на висока позиция, критичността ви не бива да отблъсква помощници. В любовта не налагайте мнение, желания.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Вие стеснявате общуването през периода, мнозина имат да уреждат по-лични неща. Група Водолеи мечтаят за връзка и брак, ще срещнат своя човек, други ще се превърнат в истинска опора на най-близки. В понеделник задълбавате в най-важните въпроси за службата и у дома, вторник ви носи нови шансове за изява, сряда – и нови предизвикателства. Те няма да ви уплашат, в следващите дни поемате част от товара на колеги, познати, рода, окуражавате за търпение. Партньорствата ви са завидни, дават удовлетворение, приходи, а и признание.

РИБИ (20.02 – 20.03)

През 7-дневието не всичко в работата и у дома се подрежда както ви се ще, но съумявате да преодолеете пречките. През уикенда Рибите да изясняват нещата, в понеделник задачите са куп, а усилията подценени. От вторник до четвъртък прокарвате идеите си с тактично общуване, зависите от близки, от шефове. Е, постигнатото ще ви радва и ще ви дистанцира от използвачи или интриганти. Бъдете по-грижовни към здравето си. Петък ви дава увереност, че трудът ви е плодотворен, времето за отдих с любимия ви зарежда с чудесни преживявания.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Войната в Украйна от първо лице