Хороскоп за 4 - 10 ноември

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 04 ноември 2017 в 00:00 48606 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Сега и тъжни, и весели поводи ви срещат с хора, които с желание помагат за деловата ви изява и финансово стабилизиране. Група Овни ще използват това за утвърждаване и издигане в службата, омръзнало им е за всичко да искат одобрение от шефове, а приносът им да се подценява. Внимавайте от вторник да не си докарате ядове с критика, в сряда уреждайте административните неща по-стриктно. В четвъртък бъдете гъвкави и отстъпчиви, позицията ви е слаба, трябва ви нова информация. В любовта можете да изживеете хубави мигове.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

След Задушница настроението ви се повишава, решавате да се заемете с важни делови въпроси. От понеделник Телците са по-енергични и амбициозни, но все пак да не бързат със свои начинания, трябва да съгласуват плана си с шефове, влиятелни познати. До сряда има риск да дразните околните с неотстъпчивост, но в четвъртък ще се усетите, че е по-добре да търсите нова информация и още покровители. Успявате в изяви, за печалби, самочувствието ви расте. Ако сте влюбени обаче, бъдете предпазливи и не давайте поводи за клюки, вредят ви.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

И през уикенда мислите за работа, в главата ви се въртят разни идеи. Група Близнаци да не бързат с реализация, сега трябва да търсят най-подходящите партньори. Това може да ви се види по-трудно от вторник до четвъртък, не са изключени ваши грешки, но търпеливите ще определят точно на кого могат да доверят и пари, и задължения, за да не ги ощетяват мърлячи и лентяи. В петък нещата се изясняват, овладявате вълненията, но все пак не обещавайте щяло и не щяло. И в любовта не е препоръчително да говорите много, печелите с такт.

РАК (21.06 – 21.07)

И вие трябва да изчакате с реализация на някои делови идеи. Те са добри, но Раците си дават сметка за противодействието, на което ще се натъкват, а и партньорите им дали са готови за работа... От вторник нещата се успокояват, макар и за сметка на вашите по-големи усилия, а и роднини и приятели ще ви помагат. В четвъртък и петък не поемайте още обещания, проучете условията за допълнителни ангажименти, направете стратегия. Успехът ви е несъмнен, доходът е ОК, намерете време да празнувате, но без да прекалявате и с купони.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

През следващите дни за пореден път залагате на хладнокръвие и кураж да променяте тактиката според динамиката на обстоятелствата. Най-вероятно доста Лъвове ще изчакат с първоначалните си планове за делова изява, а и лични неща ще отложат за по-подходящо време. Близки може и да мрънкат, няма да се поддавате на песимизма им, а ако видите основания в сръдните им – ще направите дискретен завой, та всички да са спокойни. В понеделник се връщате към стари идеи, не е лесно, но петък показва ясно постиженията ви.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Хубаво 7-дневие за амбициозните ви делови планове, някои от знака още от понеделник ще получат нови служебни ангажименти, може да влязат и в друг екип. Девите да не късат връзки с хората, които досега са ги подкрепяли в начинания, вече ще имат много по-силно влияние в кръга си и ще привличат с доходни идеи, с перспективни начинания. Разбира се, и в бъдеще ще има немалко трудности, а и бързате за кариера. Чак Архангеловден ви открива шанс за такива стъпки. Не подценявайте чуждите идеи, нито самата работа.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Тези 7 дни не са леки в делови и личен план, но имате сили и спокойствие да се справите с проблемите. Доста Везни ще разчитат на съдействието на рода и приятели, важно е да имат посредници, но не и да им диктуват финансовите стъпки. Други поемат грижата за близки, а като им помогнат, се измъкват на пръсти от конфликтите, в които не желаят да се месят. До понеделник се пазете от спорове, после пречките са повече, направете точен план. Не искате да стоите в чужда сянка, след четвъртък партньорствата стават по-хармонични.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Хвърляте доста сили за изпълнение на делови задачи и ви се ще похвали и дивиденти да идват колкото се може по-скоро. Скорпионите да се запасят с търпение, и най-хубавите им идеи няма как да бъдат осъществени сега, но това да не разваля настроението им, да не ги отклонява от работата. В понеделник и вторник положителните знаци са повече, но все пак изяснявайте подробности, а и внимавайте с финансите. В четвъртък напрежението е голямо, поне ще се убедите в постоянното отношение на партньорите. И в любовта не се инатете.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Динамично 7-дневие, редно е да се мобилизирате за повече трудности, а и усложнени отношения с околните. До сряда Стрелците да потискат желанието да критикуват, да бягат от спорове и конфликти с колеги, познати, близки. Дълбайте в работата – можете да подобрите резултатите си, да направите нещо важно в услуга на другите хора в екипа си. От Архангеловден привличате нови съмишленици и помощници, задачите ви изискват съсредоточеност, обещават обаче издигане, печалби. И не мислете само за това, обичани чакат внимание.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Започващият период е динамичен и вие май ще се поддадете на вълнения и опасения. Защо, Козирозите са стриктни професионалисти, ще използват по най-добрия начин условията за работа, а и за сближаване с колеги, партньори, познати. От уикенда се очертават още взаимодействия, даже първоначално да поемете по-голямата тежест в тях, струва си да бъдете отстъпчиви, сговорчиви. До Архангеловден ви е нужна повече нова информация, после ще дълбаете в преките си задължения независимо споровете в екипа. Не оставате неоценени.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Тези 7 дни налагат да обединявате по-често сили с колеги и познати. Доста Водолеи нека слушат интуицията си, в началото на периода да следват чужди идеи, за да не възникват разногласия. Уреждайте стриктно административни и финансови въпроси, иначе няма да използвате добрия си шанс. От сряда някои промени май не са във ваша полза, бъдете предпазливи, не се месете в спорове на околните и не поемайте задължения, които не са ваши. В петък нещата си идват по места, а можете да си спестите яда, дреболиите сега не са безобидни...

РИБИ (20.02 – 20.03)

От вас зависи това 7-дневие да стабилизира постиженията ви в деловата сфера и да ви води към кариера. Рибите често ще имат чувство, че нещата са замрели, но да заложат на оптимизъм. Стъпка по стъпка, макар и бавно, и малко, делата ви вървят напред. Дано успеете и от нови запознанства да изградите ефективни партньорства, в сряда май ви се ще да действате самостоятелно и да не делите с друг печалби. Би било грешка, вие имате качества на лидери, помагат ви в работа, в обществена дейност. Някои насочват любовната си връзка към брак.

Виж още за: