Хороскоп за 4 - 10 юли от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 04 юли 2020 в 00:00 1491 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Дали финансови грижи, или усложнения в деловата сфера, но събитията през периода ще ви накарат да се заемете с укрепване на важните партньорства. До вторник Овните разчистват отношенията си от интриги, неразбирателства, а и непостоянство. За някои неща разчитайте повече на своя ум и интуиция, чужди съвети може да ви излязат скъпо. В сряда подхванете и по-старите задачи, не бива да ги отлагате много, макар че в четвъртък сте настроени да мъдрувате, а в петък зависите и от плана на шеф. Но подреждате всичко точно по вкуса си...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Кроите планове за служебни и лични промени, преди да задействате идеите – допитайте се до близки, преценете внимателно всяка ситуация. През уикенда това е основната задача на Телците, в понеделник вече гледат по-лежерно на трудностите, поемат нови и нови обещания. Някои май са готови да започнат самостоятелна изява във вторник-четвъртък, нека се погрижат най-старателно за уреждане на финансови и административни детайли. Петък ще ви радва с резултати, ала не се възгордявайте, иначе ще отблъснете и обичани, и познати.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

През този период за вас се очертават промени, отдавна се стремите към някои, но все нещо ви разколебава. Защо, още през уикенда Близнаците преценяват точно шанса си, стъпките. В понеделник не се лъжете да търсите съдружници на маса, там ли ще попаднете на подходящи? Във вторник анализирайте най-внимателно идеи на шефове, на влиятелни близки, вашият план не бива да им противоречи. В четвъртък-петък отношенията се хармонизират, резултатът е наистина добър и съответства на желанията ви, не бързайте да го умножавате.

РАК (21.06 – 21.07)

Това 7-дневие е динамично и трудно, натрупали са се куп лични и делови проблеми за разчистване. Раците не се боят от работата, но от понеделник до четвъртък да се запасят с търпение, не са в силна позиция и могат да прокарват мнение с маневри, не с мрънкане. Вторник и сряда радват с резултати, вие сте загрижени и за своя успех, и за добруването на обичани хора. Ще можете да си дадете кратък отдих в края на периода, внимавайте с компании и харчове, за да не си докарате яд. Бъдете бдителни с техника и по път, само думите не стигат...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Тежат ви служебни и лични проблеми, но надали ще ги споделяте с другиго. Лъвовете се чувстват дистанцирани от приятели и близки, неразбрани и от познати. Споко, до четвъртък случайни срещи ще ви подскажат кому да се доверите, до вторник нещата ви се виждат неясни и не бива да припирате с промени. От сряда идват нови шансове за изява и печалби, Да, работата ще е повече, ще се случва и да не оценят подобаващо усилията ви, но накрая ще прокарате идеи и ще чуете похвали. В любовта изглаждате недоразумение.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Периодът е доста напрегнат, всъщност пречките няма защо да ви притесняват, ще се мобилизирате и ще ги преодолеете. Много Деви са най-изпълнителни в службата и най-грижовни вкъщи до понеделник, във вторник обаче ще си дадат сметка, че не ги оценяват достатъчно. Няма значение, в следващите дни ще покажете находчивост във всяка работа, с която се хванете, усилията ви ще носят резултати. Е, в петък сте излишно придирчиви към околните, така че е по-уместно да действате сами. Важното е, че грижите се разсейват без следа.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Този уикенд ви отвежда сред хора, които не са подходяща компания. Везните дипломатично ще запазят своето лично пространство, ала ще създадат и някои полезни връзки, до четвъртък ще се появят ненадейни шансове за изява и нови приходи. От понеделник спазвайте по-строг режим, чака ви работа, може да се появят домашни проблеми. Ще упорствате за успешно приключване на своите задачи във вторник, в сряда ще бъдете заслужено доволни от резултатите. В петък мнозина ще чакат подкрепа, не бъдете твърде придирчиви към обичани.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

За вас периодът ще мине под знака на пътища, нова информация, запознанства, а също и финансови възможности. Скорпионите да внимават добрите доходи да не стават причината за усложняване на отношения със старите партньори, потенциалните им съюзници също задълбочено претеглят позициите им. В понеделник някой може да ви разочарова, във вторник търпеливо и упорито ще отстоявате интересите си, после може да постесните кръга си на общуване. Близки ще ви уверят в предаността си до петък, гледайте вие да не ги огорчите.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

До вторник едва ли ще бъдете най-доволни от обкръжението си, с колеги и приятели не се разбирате за начинания, искате промени в личния живот. Група Стрелци да си дадат сметка, че ситуацията тепърва ще се развива, може и да ги срещне с хора, неподходящи за работа или за компания. Търпеливо проучвайте проблемите и си направете план как сами да преборите пречките. Ще успеете и от сряда трудът ви ще носи и печалби, и по-перспективни връзки. Петък е ден за общуване с нови и стари приятели, някои си дават сметка: май са влюбени...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Навлизате в динамичен и период, още от уикенда се запасете с търпение към близки, макар че имате сериозни забележки към тях. Козирозите знаят: трудът им в службата и вкъщи ще получи заслуженото, но във вторник отстъпки и изчакване им дотежават, а в сряда май дават воля на големи амбиции. Те са с покритие, ала шефовете гонят свои планове, така че без бързане уреждайте финансови и административни неща, упорствайте при изпълнение на задачите си. Петък ще ви радва, обичаните ще се убедят: отстъпчивостта ви е безценна.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Периодът е динамичен, вероятни са пътища, срещи с доста хора, проучвателна дейност. Водолеите не са най-търпеливи при реализация на идеите си, това от уикенда ще дразни обкръжението им. Понеделник разкрива куп нови делови пречки, едни не намират подходящи помощници, други критикуват, налагат се и до сряда си създават още проблеми с околните. В четвъртък се съсредоточете в задачите си, не споделяйте далечни планове и в петък ще извлечете полза от гъвкавостта и търпението си. Дайте превес на сериозните чувства и обещания.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Седемдневието не е леко, още уикендът очертава сериозни спънки пред ваши начинания. Рибите да се вслушат и в интуицията си, подсказва им да избягват спорове за финанси и други деликатни теми при екипните изяви, а да сложат ударение на общуването с обичани хора и домашни грижи. В понеделник ще покажете, че можете да действате по задачите си и в полза и на партньорите, във вторник ще намерите куп начини за неутрализиране на спорове. От сряда до петък си дайте малка пауза за обмисляне на идеи, а и за по-лични радости...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови