Хороскоп за 4 - 10 декември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 04 декември 2021 в 00:09 2865 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Периодът подтиква към общителност, празнични поводи бол. Все пак Овните да не се оставят на емоциите си, в ред ситуации трябва трезво да преценяват условията за осъществяване на идеи, коректността на околните. Вероятни са пътища, ремонти. От понеделник до петък се гответе за отстъпки, във вторник сте склонни остро да спорите, в сряда поемате голямата тежест в колективните задължения. Поне в петък успокойте топката, отделете време на обичаните, за отдих. И на тях не налагайте воля, макар че планът ви гарантира общо добро...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Пълни сте с енергия и амбиции за изява, но през 7-дневието няма да бързате с решения или стъпки за реализация на проекти. През уикенда Телците поемат и чужди задачи, от понеделник няма да парадират с това, нито ще изясняват кой крив, кой прав. Шефове знаят, че на вас може да се разчита, колеги и познати са готови да помагат, стига да поискате. В четвъртък и петък няма да очаквате съдействие даже от близки, искате да проверите своите сили и знания. В петък намалете темпо, имате лични неща за изясняване, някои влизат в нова връзка.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Трудно 7-дневие, до понеделник пречките се трупат пред плановете ви. Но не е разумно Близнаците да сменят работно място, дейност, екип точно сега. С такт привличате разбиране, помощ, важно е, ако във вторник тръгвате на път или попадате сред непознати. В сряда бъдете сдържани, за да не създадете и още проблеми пред бъдещата си реализация. Четвъртък ще е хем уморителен, хем по-изнервящ. Петък е за сериозните анализи, ще се уверите: делата ви все пак вървят, няма защо да шумите толкова. Покажете обичта си на своя избраник.

РАК (21.06 – 21.07)

За следващите дни се очертава много работа, но вие ще упорствате по задачите и ще се радвате на свършеното, каквато и умора да ви струва то. В понеделник Раците с такт ще привлекат и подредят сътрудничества, за вторник-сряда имат сериозни задължения за приключване. Ако четвъртък ви очертае нови шансове за изява, то вие не се подлъгвайте, възникват неясноти, скрит риск, интриги. В петък помислете за отдих и приятно прекарване в компанията на любим, даже връзката ви да е отдавнашна, има с какво да го зарадвате и развеселите, нали...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Периодът изисква да контролирате активността си и амбициите за изява, за доста идеи няма условия. Лъвовете да се пазят от разправии през уикенда, в понеделник да уреждат стриктно и рутинни дела. Не сте зле с финансите, така че упорствайте по задачите си, а когато можете – помагайте и на другите да се справят с техните. Във вторник-четвъртък не давайте израз на егото си, макар че ще ви се иска да ви похвалят или отличат. И това ще стане по-нататък, сега скромността ви спестява скрити рискове. Ако планирате брак, ще е сполучлив.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Седемдневието носи куп изкушения, често ще си спомняте думите, че каквото посее човек, това и ще жъне. През уикенда Девите май се увличат по покани за купони, а празнични поводи не липсват. Необвързаните обаче да не се хвърлят в необмислена връзка, може да им донесе горчилка. Понеделник и вторник ви подсещат за домашните задачи, не чакайте незабавни похвали. В четвъртък и петък разчистете изостанали служебни и обществени неща. Някои се уповават на съветите на колеги и шефове, последиците са за тях си, нека не решава друг.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Динамичен период, разкъсвате се между разни делови шансове, а като добавим и празничните покани... Никулден изисква Везните да си очертаят граници, за да избегнат разпри с близки и познати, а от вторник – и с недоволните шефове. Така е, следва да се съобразявате много с техни планове и изисквания, в сряда поемате и нови ангажименти с надежда да ви открият още добри възможности за изява. През следващите дни не споделяйте своите идеи, за да не се ощетите, доходите са ви важна тема. Истинската любов се нуждае от повече търпение...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

През уикенда ще намерите време за близки и почерпки, но главното внимание сега е насочено към кариера, за по-добри доходи. Затова Скорпионите да не прибързват, иначе може да станат прицел на интриги, да направят и погрешен избор. От понеделник обърнете повече внимание на възможни партньорства, с такт ще привлечете помощници за най-трудните си задачи във вторник-сряда, ала всички ще са доволни от свършеното за служебен и обществен напредък. Някои посвещават петък на любовта, търпеливо градят една прекрасна връзка.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Сега не се изтъквате много напред в екип, пред познати и близки, обаче сте нащрек за неприятности, от които всички биха страдали. Ето защо Стрелците ще откликват по-рядко на покани за купони, в понеделник имат за уреждане куп делови и финансови неща. Във вторник си наложете по-строг режим, има доста неща, за които да помагате на околните, може да решите да се откажете от някои свои проекти. В сряда изяснявате редица ситуации, не бива да давате повод за интриги. За укрепване на лични връзки е нужно по-голямо търпение.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Динамично 7-дневие и за вас важи правилото: бързай по-бавно. През уикенда Козирозите ще усетят: няма защо да чакат съдействие от близки. В понеделник си определете строг режим, от вторник до четвъртък можете да промените куп делови неща, и то към по-добро. Не се нагърбвайте със задачи само защото са престижни. Внимателно прокарвайте идеи и си подбирайте доста предпазливо съюзниците, мнозина жадуват бързи печалби. Вие разширявате сферата си на влияние и изява постепенно, за личните неща не слушате съветници-клюкари.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Труден период, другите празнуват светите Варвара, Сава и Николай, а вие току кроите амбициозни планове за изява, печалби. Дано Водолеите ги съобразят и с шефове, и с партньори във вторник, иначе са вероятни разправии и с близки. В сряда не се хвърляйте подир всеки делови шанс, а и не се правете на големи новатори там, където са нужни опитът и стриктността ви. В четвъртък харчете с мяра, а в петък не отстъпвайте пред трудностите в работата, успехи на магия не се постигат. Залагате на чар, а любимият ви оценява много по-задълбочено.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Периодът е динамичен, а проблемите не бива да решавате на две, на три. През уикенда Рибите се радват на доста резултати, ще упорстват по задачите си и в понеделник. Само че съобразявате ли се с мнения на колеги, партньори, рода, разпределяте ли работата? Ако не - ще си докарате преумора в сряда и няма да имате помощ от наистина близки ви хора. На деня на св. Ана пречките са бол, ала дамите се справят с такт и търпение, господата да не пренасят напрежение от службата вкъщи. Определете си по-реални цели и ще успявате във всичко.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови