Хороскоп за 4 - 10 август от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 04 август 2018 в 00:00 1472 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

За вас 7-дневието носи трудности, ако са свързани с начинания или сериозни промени в начина на живот, ще ги посрещнете с радост. И в понеделник група Овни не са доволни от делови резултати, работата им върви твърде скучно. Планирайте предпазливо новите неща, бъдете отстъпчиви с околните, от сряда си наложете и по-строг режим. Втори от знака да си дадат отдих и да се грижат за тонизиране, заедно с това да обмислят личните си проблеми. Трети имат добри идеи, но още нямат помощници, съветниците ги отклоняват от дейност...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Лято само за ваканция, а вие имате делови идеи и търсите подкрепа, съюзници за осъществяването. Е, щом има поводи за празнуване, Телците не пропускат трапезите, но и на купон ще говорят за свои работи. Току виж ви одумат, някои задачи изоставяте заради веселби. На Преображение се намира кой да ви се притече на помощ. Вторник е за пътища, запознанства, проучване на нова информация. В четвъртък привличате и отдавнашни партньори към проекта, пред нови хора обаче не бързайте да разкривате целия замисъл, показва петък.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Това 7-дневие е доста динамично за вас, вероятно е да се притеснявате за пари, партньорства. Близнаците да не изпадат в носталгия за добрите стари времена през уикенда, а да гледат напред и да не се мъчат да хитруват на гърба на колеги, познати. От понеделник пред плана ви възникват пречки, с бързане няма да ги отстраните, във вторник недовършени неща напомнят за себе си. От сряда търсете още съмишленици и сътрудници, дори и да ви критикуват, не се опитвайте да отвърнете на „удара”. Изяснявате и решавате проблеми с любим.

РАК (21.06 – 21.07)

Периодът е под знака на колебания и недоизказаност. Раците не се боят да предприемат стъпки в делови и личен план, които обмислят от известно време, но им трябват подкрепа, услуги, най-вече покровителство. Уикендът показва, че поемате куп задачи, които са на колеги, съседи, познати и така губите. В понеделник ще обърнете нещата, но не разкривайте докрай идеите си, във вторник-сряда ще се види, че са по-амбициозни, а и целите печалби. Потиснете критичността в петък, за да имате и силни закрилници, и предани сътрудници.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Сега доста преживявате и радости, и болки на хора, на които държите, макар не винаги да говорите по темата. Уикендът изпълва Лъвовете с енергия, трябва да окуражават близки и познати за изява, да покажат на шефове: ще направят всичко по силите си за успеха на важните обществени и делови проекти. В понеделник сплотявате своя екип, но вторник очертава и новите проблеми, обмислете ги далече от компании и партньори, те може някак да ви заблудят в сряда-четвъртък. Ще ви търсят кусури, но петък откроява вашите постижения.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Тези дни са динамични и за вас, но ще успеете да разпределите точно времето си и умело ще съчетавате работа и флиртове, купони, пазар, отдих и общуване с добър дивидент за кариера и обществена изява. Много Деви уреждат личния си живот така, че скоро ще им завиждат за постигнатото и любовта, на която се радват. Още уикендът сочи да държите в центъра на вниманието семейството, във вторник избягвайте спорове, в сряда-четвъртък изяснете отношенията си, трябва да бъдат хармонизирани. Влиятелните личности ви оценяват по-високо.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Ваканционно време и настроение, но вие следва да отделите внимание за уреждане на назрели делови, правни, финансови въпроси. Везните си знаят сметката и където могат, ще съчетават отдих и работа, дано разчитат и на по-силно покровителство. Иначе от понеделник може да влезете в спорове, които ще се усложнят твърде скоро, а във вторник ще ви подтикнат да промените стратегията си. Сряда носи още изненади, харчете разумно, макар че сигурно ви се иска да поглезите с нещо близките. Необвързаните са пред важен избор.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е динамичен, а вие упорито гоните шансовете за кариера и печалби. Доста Скорпиони ще привлекат вниманието, а и благоразположението на по-влиятелни хора, да не се ограничават само с прекия си шеф. Нетърпеливи сте за промени, до вторник се пазете от споровете на околните, сега темите не ви засягат. От сряда назряват други проблеми, вероятно колеги и познати ще се чувстват използвани от вас, а те също имат заслуга за обща печалба. Спестете си тези разправии, иначе ще отблъснете ценни за вас хора. Риск и в любовта...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Време за отдих и изчакване, макар че сигурно имате куп идеи за приходи и изяви. Стрелците да не ги налагат на колеги и близки, и да спечелят в момента, скоро ще се разбере, че успехът е бил мимолетен. Разчитайте на шанса, влагате в обичайните си задължения толкова старание и бизнес умения, че това няма да остане незабелязано от шефове и влиятелни познати до вторник. От сряда амбициите растат, откриват се ненадейни възможности и мнозина ще създадат нови съюзи, ще набележат още по-високи цели. Окриля ви подкрепа на любим.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Не сте доволни от признанието на шефове, колеги, познати за приноса си в екипи, а през тези дни давате всичко от себе си, за да вървят общите дела. Козирозите да не се оставят на тези настроения, скоро жестовете им ще бъдат възмездени по най-добър начин, може да се оформят и завидни делови и лични отношения. До Преображение не споделяте мнения и чувства, във вторник говорите сдържано за нови идеи. От сряда пречките са бол, не пилейте енергия по компании. Ако търсите любовта, може да я срещнете и сред стари приятели.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Периодът е зареден с поводи за противопоставяне с околни, избягвайте такива разговори и се грижете за тонуса. Някои Водолеи мислят за пътища, усвояване на още знания, запознанства, но пак трябва да действат бдително, риск от щети се очертава от уикенда. Мнозина да се пазят от клюки и подвеждащи сведения, Преображение ще им подскаже да разчитат на старите и проверени приятели. Във вторник-сряда не бързайте с решения, не сте наясно с нещата. В четвъртък делата ви се натъкват на пречки, ако ви подкрепят съюзниците, ще се справите.

РИБИ (20.02 – 20.03)

От уикенда мислите кое и как да уредите в деловата сфера, сега е важно да изпипате административни, финансови и пр. въпроси така, че да сте сигурни в успеха и печалбите си. Рибите много държат на ръста на доходите си, има условия за това, ала в понеделник да не разкриват твърде плановете си, а във вторник-сряда да не се месят в чужди спорове. Ще наложите най-справедливи решения, но е по-важно да се свърши работа, да сте пример за всеотдайност. В петък сте преуморени и раздразнителни, не си го изкарвайте на половинката...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови