Хороскоп за 4 – 10 април от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 04 април 2020 в 00:00 4739 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Влизате в динамичен период, но въпреки делови и домашни задачи ще имате време за самоусъвършенстване. Това е много важно за Овните сега – на едни им се предоставя ненадеен шанс за професионална изява и приходи, втори ще укрепват авторитета си пред колеги и познати, трети искат да променят нещо в по-личен план, за да подобрят отношенията с най-обичани. До четвъртък се дръжте настрана от спорове на околни, понеделник ви изправя пред пречки, от вторник трябва да потиснете амбициите си, за да заздравите някои свои съюзи.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Сега проблемите никнат един след друг, затова – избягвайте да спорите с околните, разправиите ще се задълбочават. В понеделник Телците да търсят съмишленици за идеи, макар че до времето за действие трябва да изчакат, във вторник – и да съберат повече информация. От сряда бъдете по-внимателни и с финанси, имате план, но следва да се пазите от грешки, малките ще водят по-сериозни и накрая ще завършите на минус. Важно е да сте сигурни за бюджета си. Ако лични неща ви притесняват, анализирайте ги и не бързайте със стъпки.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Периодът не е лек, но ако бъдете сдържани, поне няма да множите пречките. От понеделник до четвъртък не споделяйте свои грижи и ядове, трудно ще се изясните даже с близки. Доста Близнаци ще се отдръпнат от колеги, партньори и приятели, щом усетят, че техният интерес взима връх над коректността и взаимното уважение, правили са толкова жестове в работата, когато на другите им е било тежко. Някои обаче търсят компромиси и ще използват навременни услуги и от непознати. Има и група, която ще тръгне към по-лични промени...

РАК (21.06 – 21.07)

През уикенда потъвате в подробности, по някои теми не знаете напред ли да тръгнете, назад ли да отстъпите. Раците да не се претоварват с обещания към близки и познати, от понеделник се очертават трудни задачи, а те ще гледат да отхвърлят работа. Във вторник търсете услуги, приятели не бързат, вие също следва да се смирите, пречките в сряда са куп. Доста идеи ще почакат, за други ще намерите съмишленици, а петък може да ви открие и нови шансове за изява и печалби. Някои търпеливо изглаждат отношенията с избраника си, роднини.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Това 7-дневие е динамично и напрегнато, май ще ви притеснят и неизпълнени обещания за съдействие. Лъвовете да не се сърдят и да не се притесняват, още в понеделник ще намерят услуги от други хора, във вторник партньорствата ще се стабилизират и ще бъдат наистина плодоносни. От сряда си изяснявате важни делови въпроси, а околните за пореден път се убеждават: на вас може да се разчита при пречки. Следващите дни носят още шансове за изява и печалби, дори начинанието да е по-трудно, ще се справите, авторитетът ви е безспорен...

ДЕВА (23.08 – 22.09)

За вас 7-дневието е напрегнато, вероятно и поради дискретността, с която покривате делови и лични тревоги. Девите си знаят най-добре, но може би е уместно да ги обсъдят с роднини, да споделят пред приятели... В понеделник поемате и чужди отговорности, за да върви работата в екипа, във вторник ви мъчат грижи за пари и по-печеливши партньорства. Избягвайте спор с близки, бързо ще се изостря, а на вас ще ви тежи и на душата. До петък ще намерите помощници, бъдете по-бдителни за тонуса си, проблемите доста ви натоварват.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Периодът е динамичен, изглежда ли не сте най-доволни от развоя на делата си. Част от Везните поемат още и още ангажименти, това едва ли е пътят им за стабилизиране на доходи, съюзи. Понеделник ще ви изненада с нови шансове, така че огледайте плановете си, помислете за обогатяване на знания и умения, пък и за отдих, огледайте се и за подходящи помощници. Вторник носи оферти по линия на приятели, до петък се ориентирате към сериозни стъпки, очертават се пречки в дейността, но и успехи. Май любовта ви настройва по-минорно...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Сега не сте съвсем наясно с делови обстоятелства, не припирайте с нови проекти. През уикенда Скорпионите следва да се грижат за тонизиране, после и в работата нещата ще се подредят. В понеделник намирате кой да ви помага, може да се включите и в чужди начинания. Във вторник някак прибързвате, ще си докарате критики. В сряда резултатите ви вдъхват кураж, а и колеги вярват повече в лидерските ви качества. Не се месете в спорове на околните, там не можете да съдействате. Пък и в любовта ви очакват толкова приятни мигове.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

През уикенда анализирате делата си и май ще си откриете слаби места, затова направете нещо за обогатяване на знания и умения, за заздравяване на връзки. Доста Стрелци разчитат главно на приятели, които ги лансират в средата за бизнес, но в понеделник е важна и стриктната им работа в екип. От вторник до четвъртък се държите далече от споровете на околните, а ако можете да ги предпазите от нежелани изненади... Нали и вие разчитате на подкрепа в трудни мигове, покажете: не се сърдите на близки, че понякога не споделят идеите ви.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Делата ви не тръгват с лекота през това 7-дневие, но вас пречки не могат да ви уплашат и ще проличи от понеделник до петък, поемате най-трудните задачи. Доста Козирози имат не само отговорност за практическото изпълнение на нещата, а и за деликатно, търпеливо балансиране в екипа, пред шефове или клиенти. Другите бързат, обещават, забравят, а вие тихо и скромно изяснявате детайлите и упорито ги превръщате в реалност. Сряда-четвъртък са проверка на вашия такт, особено с близки бъдете по-дипломатични, чуйте исканията им.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Динамично и напрегнато време, но умеете да виждате светлината във всеки тунел. До понеделник Водолеите да избягват спорове с околните даже да не подкрепят идеите им. Ще намерите кой точно да ви направи нужни услуги до вторник, в сряда много подробно ще огледате възможности за сътрудничество или други желани делови промени. Не се изкушавайте от старите уговорки, а вървете по начертаната нова линия. Но се пазете от преумора, сега създадени партньорства са ефективни. В личен план – също, макар че нещо ви натъжава.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Напрегнато 7-дневие, ала въпреки трудностите вие ще упорствате по плана си и ще постигнете добри резултати до петък. При доста Риби шансове за изява и приход идват от сряда, но и тогава те ще действат по задълженията си старателно и скромно даже влиятелни личности да не отличат веднага приноса им. Не давайте воля на горделивост, пазете се от интриги на колеги, иначе ще си навлечете излишен яд. Някои намират нови приятели, искрено помагат на околни в работа и лични грижи. С любимия имате за обсъждане важни теми.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови