Хороскоп за 31 юли – 6 август от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 31 юли 2021 в 00:05 2812 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

С Богородични заговезни започва период, благотворен за изява и печалби. В понеделник не бързайте, има какво да подобрите в работата, а кроите и смели планове. За доста Овни вторник е по-натоварващ, поемат куп обещания към клиенти, близки. Бъдете по-грижовни към здравето си. В сряда и четвъртък ще проявите голямо упорство, но то може да бъде изтълкувано зле от околните, не ги предизвиквайте с надменност. Петък укрепва добрите сътрудничества, може да „избягате” с обичаните си далече от всички делнични ядове и задължения...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Това 7-дневие е благоприятно за вас, а вие някак се дистанцирате от околните, съсредоточавате се в многобройните си задачи още от уикенда. Група Телци в понеделник ще се радват на вниманието на близки и битовизмите ще минат на заден план. Вторник е натоварен, бъдете грижовни за тонуса си, за домашните. Някои от знака ще обмислят планове за бъдеща изява, приключват досегашни проекти. Няма да споделяте идеи и тревоги до Преображение, но в четвъртък гледайте притесненията ви да не внасят напрежение в общуването с обичаните.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

През периода се чувствате зависими от шефове, влиятелни познати, рода... От уикенда Близнаците анализират съюзите си, не всички ги удовлетворяват, а от понеделник ги чака доста работа. До вторник следвате строга програма, поне вечерта намерете време за купон. В сряда мнозина могат да се опрат на помощ от семейството и приятелите, затова стриктно да планират начинанията си. В следващите дни дръжте умерената линия, иначе има риск от разправии точно с най-тесния ви кръг. Може да направите отстъпка, и идеите на близки са добри.

РАК (21.06 – 21.07)

Динамично 7-дневие, а вие търсите спокойствие и съсредоточеност. Раците да не изясняват делови и лични проблеми още от събота. От понеделник бъдете по-грижовни към физическото си укрепване, разни ситуации в работата и с близки ви напрягат. Усилията ви ще бъдат резултатни, но овладейте желанието за спорове, от вторник до петък думите ви вдъхновят или... нараняват. В сряда сте придирчиви към всеки детайл, не давайте воля на твърде високи амбиции. За сътрудници изберете хора, на които вярвате напълно, съюзът ще е чудесен.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

През периода не споделяте много за делови и лични проблеми, но влиянието ви върху околните е видно. Вие пък доста зависите от волята на обичаните си. Хубаво е Лъвовете да вдъхват енергия за дела на колеги и познати, а ще има и поводи за купони, но да не ги почват от понеделник. Във вторник усилията ви дават резултат, а вие се държите настрана от другите, не искате да ви се месят. През следващите дни ще ви молят за услуги, ще слушате и шефове, най-точно разпределяйте времето и вниманието си. Някои да се погрижат и за тонуса си.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Склонни сте да се колебаете през 7-дневието, така рискувате проблеми в кръга си и не особено успешни усилия. През уикенда Девите да решат към кои стари уговорки и проекти ще се върнат, понеделник идва с пречки. Съсредоточените в делата скоро ще разчистят изостаналите задачи. От сряда до петък става по-ясно: не напирайте с нови планове, още няма условия за реализация на идеите ви. Забавете темпо, отдъхнете, обмислете начина си на действие, отношенията. Някои се извиняват на близки и познати за свой фал, укрепват личните връзки.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

За вас 7-дневието е уморително, бъдете умерени и в натоварванията, които ще поемате, а и в критичността, с която подхождате към възникващите проблеми. През уикенда Везните ловят служебни шансове, до вторник привличат още съюзници, готвят промени. Сряда и четвъртък са по-трудни, дано разчитате на сериозни помощници. Има риск усилията да не бъдат оценени по достойнство, приходите да са малки. В петък се дистанцирайте от колеги и познати, грижете се за укрепване. Някои спорят до откат, така не печелят в делови и личен план.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е динамичен, а вие бързате и още... Скорпионите да не напират за изясняване на нещата през уикенда, понеделник и вторник ги изправят пред нови пречки и сякаш подсказват: с търпение се постига много. В сряда някои ще предпочетат самостоятелни изяви, искат да блеснат със знания и умения. По-добре търсете съмишленици в четвъртък, в петък заедно ще упорствате за реализация на големите цели. Това е време в делови и личен план да забравите спор и налагане на мнение. Грижете се за тонуса и вътрешното си равновесие.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

До понеделник разчиствате изостанали дела, биха били допълнителна спънка при изпълнение на амбициозните ви планове. Стрелците да действат много по-предпазливо, във вторник има да изясняват важни теми, но като цяло късметът е с тях дори ако молят за услуги познати, колеги. В четвъртък и петък задачите ви се трупат, някои даже разширяват излишно периметъра, нали гонят големи печалби, кариера. Бъдете по-грижовни към своя тонус и преценявайте точно с какво да се заемете, ще се наложи да поемете и задачи на други хора от екипа.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Делови и лични проблеми ви объркват и потискат, а 7-дневието е динамично и ще иска навременни решения. Козирозите през уикенда ще загърбят домашни неща, в понеделник им е нужна голяма енергия, за да се справят с многото си задължения. Във вторник търсете съмишленици, а не спорете, в сряда може да се върнете към стари сътрудничества и после работата ще върви къде по-леко. Някои получават подкрепа от влиятелни хора, ще участват и в техни проекти. Има ли неразбирателства в семейството, не коментирайте даже с приятелите.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Периодът е динамичен, от вашата преценка за хора, изяви и време зависи да постигнете амбициозните си цели. През уикенда Водолеите да се държат на заден план и между близки, от понеделник привличат съюзници за начинания. Не давайте воля на ентусиазма, с приказки работа не се върши. От вторник до четвъртък задачите са куп, вие добавяте и нови идеи, дано организирате добре екипа. И щадете сили, няма да оценят приноса ви на мига. На Преображение ще видите: труд не отива нахалост. В любовта е нужен двойно повече такт...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Влизате в период, изпъстрен с поводи за спор с близки и далечни, а можете с такт да преодолеете проблемите в името на по-спокоен уикенд. В понеделник Рибите забавят деловото темпо, може да тръгнат на път или да попаднат сред нови хора, да се заровят в информация. С влиятелна подкрепа ще промените ред служебни неща или ще обедините сили със стойностни колеги. В сряда обърнете внимание на дом и обичани, балансирайте отношения. От четвъртък следвате находчиви чужди идеи или стар проект, успехът и приходите радват.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови