Хороскоп за 31 декември 2016 – 6 януари 2017 г.

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 31 декември 2016 в 00:00 6225 1

ОВЕН (21.03 – 19.04)

За Нова година се очертават куп грижи, май се нагърбвате с всичко вкъщи или за подготовка на купон с близки. Овните ще се справят със задачи, които са си набелязали, а ако споделят проблеми с околните – едва ли чакат от тях помощ, съвети. Е, след сряда напрежението спада, може да тръгнете по гости, ако сте чувствали преумора или сте имали понижен тонус, всичко се оправя. Мнозина се радват на голяма обич в семейството си, свободните сърца имат шанс за щастлива връзка. Ако от нещо не сте доволни, ще сложите категорично точка.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

На прага на 2017-а имате доста домашни и делови грижи, а и се дразните, че усилията ви не получават кой знае какво признание дори от най-близките. Телците да прощават, а не да се оставят на огорченията, никой няма да създаде празнично изобилие и уют като тях, пък умората си бързо ще забравят. Що се отнася до служебните проблеми, ще се справите с тях след вторник, сигурно с помощ на влиятелни познати и роднини, ще погледнат с добро на молби. На купони флиртувате, а ако сте обвързани... Дръжте на сериозни ангажименти.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Изпращате 2016-а и посрещате 2017 г. с големи амбиции за изява и печалби, но пречките не са малко. Още следващите дни ще променяте програмата за работа и отдих, прогнозите на специалистите не препоръчват едни или други стъпки и вие трябва да потърпите. Близнаците настойчиво търсят съюзници и укрепват стари партньорства до Йордановден, с финанси и други проблеми май са се оправили. Ако имате желание, може да си позволите почивка сред природа, на път или със спорт, влюбените се радват на хармония и чертаят общи планове.

РАК (21.06 – 21.07)

На новогодишните празници правите всичко, за да се чувстват най-прекрасно близки или ваши гости, вложили сте и енергия, и средства, за да ги изненадате с подаръци и приятно прекарване. Раците да действат по-премерено, от сряда се задават и още тържества и купони, важно е съкровеното общуване, общият успех. Нетърпеливи сте за осъществяване на някои свои идеи, искате другите да им се посветят, забравяйки плановете си, точно оттам идва усещането, че не печелите достатъчно. Страстните любовни връзки невинаги са и дълготрайни...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Нова година – нови приключения, е девизът на мнозина от тази зодия. Е, сега обстоятелствата са благотворни за промени и в личен, и в делови план, а група Лъвове, които са на дълъг път, се радват на интересни срещи и запознанства. Гледате към по-доходни изяви, ще има куп такива оферти, но ги проучвайте внимателно. Едно, че за вас е важно мястото да е по-престижно, второ, парите не са всичко в този живот... От вторник трудностите в работата са по-сериозни, укрепвайте партньорствата. В любовта мнозина са пред чудесна трайна връзка.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

За вас първите дни на 2017 г. са уморителни, но и как да е по-иначе, щом се нагърбвате с много битови грижи, а познати и близки ви търсят са делови и лични услуги. Девите са щастливи, когато могат да помогнат, ала умората се трупа и от понеделник трябва да спазват стриктно режим на работа и отдих, а когато околните са склонни да спорят – да се държат по-настрана от разговора. Виждате си пропуски и е по-разумно да упорствате да ги наваксате, а не да критикувате други. В родата сте на почит, прекарвайте времето с тези близки.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Краят на 2016-а и началото на 2017 г. носят неясноти в личен и делови план, ако отношенията ви с близки и познати се усложняват, анализирайте много по-внимателно от какви мотиви се ръководят те. Сега Везните могат да уредят куп проблеми в работата, а и семейни, ако са мечтали за съжителство и брак – ще направят решителната стъпка. Но трудностите са доста и най-различни, от вторник бъдете подчертано гъвкави при уреждане на делата си. Има и някои от знака, които не са доволни от интимна връзка, ще обмислят какво да променят.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Посрещате 2017 г. с куп проблеми, обаче ако поддържате равномерно темпо в работата и дома, по-лесно ще се възстановявате от умора, грижи. Скорпионите са чувствителни и мъдри, ще намират лек и за ядове на близки, на познати. В делови план се задават промени, вие се стремите към тях, от вторник следва да укрепвате връзки с колеги и бизнес партньори, за да вървят нещата спокойно, на Йордановден отстъпчивостта ви да е подчертана. В любовта повечето от знака се радват на хармония, да поглезят избраника си с пътища и забавления.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

За другите – купонджийско време, а вие сте пред делови и личен избор. Доста Стрелци се стремят към високи постове и доходи, но посоките за развитие са поне две и до вторник точно трябва да преценят накъде да поемат, за да не пилеят шансове. Не бързайте, възстановете силите си, премислете дългосрочни планове, перспективи за кариера. Въпросът за постъпленията ви се изостря в четвъртък, не се хвърляйте на скъпи подаръци за Богоявление, ако сте на имен ден. В любовта някои обвързани вземат важно решение за общото си бъдеще...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Не е за чудене, ако ви се падне парата от празничната пита – сега познати и близки разчитат на помощ, а и вие не се скъпите на подкрепа. Група Козирози да не прекаляват с всеотдайност, нужни са им отдих, възстановяване с любими занимания, не да спорят и коментират грижите си с околните. На Йордановден сте готови и да ги критикувате. По-добре заложете на сдържаността, срещи и запознанства ще ви подскажат нови идеи, ще ви дадат закрила и съдействие за начинания. Пример сте за мнозина, покажете какво значи искреното уважение.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Новата година ви кара да променяте предварителната си програма, в работата и в личен план трябва да проявите прагматизъм. Ако Водолеите се размислят, няма защо да бързат, да се поддават на негативни емоции. Идеите ви са добри и няма да страдат, ако не припирате с реализация, вземете предпазни мерки и се погрижите за уреждане на административни и финансови въпроси още от понеделник. Към Йордановден пак се редят трапези и купони, ще намерите подходящи партньори за проектите си, най-важно е личните ви неща да са ОК.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Дни за празнуване, не за спорове. Обаче част от Рибите са на критична вълна, припират за изпълнение на някакви идеи, не са бдителни с парите. По-добре забравете поводите за недоволство, отстъпете от претенции, не коментирайте с познати грижите си. От вторник ще имате доста задачи, а и близки и колеги искат помощ, няма да откажете. Същевременно ловите шансовете за изява и печалби, някои идват с чужди начинания, вие се вписвате умело и в тях. В любовта преглътнете укор, нещата ще се оправят, желанията ви ще се сбъднат.

Виж още за: