Хороскоп за 31 август – 6 септември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 31 август 2019 в 00:00 1206 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Все още сте на вълна за отдих и развлечения, но ситуацията ще ви напомни да бъдете бдителни на път, в партньорство. Някои Овни са много ентусиазирани за изява и печалби, ала още в понеделник трябва да си изяснят общия план за действие, намеренията на всички участници в начинанията. Разчитате ли на искрени съмишленици, няма да ви уплашат нито пречките във вторник, нито струпващите се задачи в сряда. Малко по-тактично прокарвайте идеите си, до петък зависите от влиятелно хора. Каквото свършите обаче, е голям ваш плюс.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Ще ви се и първите дни на септември да са за почивка и забавления, а зависите от желанията на семейството и други близки. До сряда май ще се наложи да отстъпвате пред техни идеи, вашите си остават мечта. Телците да преглътнат, жестът не е толкова труден в понеделник, във вторник ще ви радва по-добър финансов шанс, после пак ще търсите пауза за приятно прекарване. Избягвайте да се изолирате от рода и познати, макар че в четвъртък се питате дали не ви прехвърлят отговорности. Е, вие сами поемате обещания, които ви напрягат...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Периодът настройва за размисъл, някои се посвещават на контакти с близки и домашни грижи. Близнаците наистина ще сплотят родата, ще върнат куража на по-песимистично настроени. Вашият боен дух е висок и когато няма гаранция, че вие ще сте победителите. През уикенда се посвещавате на общуването в по-тесен кръг, в понеделник вече ви чакат пътища и проучвания, иначе дейността ви няма да е толкова резултатна. От вторник се очертават пречки, изнервяте се, спорите, в петък – и с хора, които винаги ви подкрепят. Изяснявайте детайли.

РАК (21.06 – 21.07)

Тези 7 дни изискват от вас повече благоразумие, в работата и вкъщи възникват поводи за спорове. Раците хвърлят много енергия в делата, с които се заемат, но успехът не идва бързо или не е устойчива величина, някои даже сами ще си навредят, започвайки конфликти в обкръжението си. По-добре е да търсите услуги, подкрепа. Но от понеделник вие не искате да оставате в ничия сянка, във вторник задълбочавате неразбирателства с близки, в сряда се изказвате и неподготвени... До петък намалете темпото, очертайте си личните приоритети.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Периодът идва с куп поводи за празнуване, властват ваканционни настроения. Лъвовете да не прекаляват с удоволствия, в работата голямата тежест на общи задачи пада върху тях. Пред уикенда обмислете програма за действие, близки и познати се нуждаят от помощта ви. Ще им я дадете, имате и по-амбициозни идеи за изява и печалби в понеделник, във вторник лидерството ви в екипи е безспорно. От сряда разчиствате стари дела, откривате си пропуски. И другите имат, ала сега партньорствата ви са чудесни, развивайте ги търпеливо и с обич.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Плодотворно 7-дневие, но ще ви се види по-напрегнато. Така че си отделяйте време за отдих, тонизиране. Задачите на Девите сега са повече от обичайното, а ако действат в екип – още от понеделник ще им прехвърлят чужди дела, да ги изпипват най-съвестно. Не се плашите от работата, а искрената ви отзивчивост към проблемите на другите ви печели уважение, приятели. В сряда се връщате и към стари уговорки, но в петък умората си казва думата. В личната сфера нещата вървят завидно, отношенията с обичаните ви радват, и то заслужено.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Твърде динамично и натоварващо време, деловите отговорности се роят, а има и доста празнични поводи. До деня на Съединението може да се почувствате много уморени, но ще ви радват шансовете, които ви се отварят благодарение на съвестната ви работа. Везните укрепват партньорството в бизнеса с услуги в понеделник, във вторник с разширяване на идеите за общата дейност. В сряда бъдете гъвкави в защитата на интересите си, в четвъртък изяснете новите цели и оформете тактиката. В любовта може да си дадете пауза, но развоят е хубав.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е динамичен и труден, но резултатите ще си струват. Скорпионите получават ненадейни шансове за изява, през уикенда ще ги анализират и ще решат как да се възползват. Ако се налага, правете проучвания в понеделник, финанси и партньорски условия са най-важното за момента. Във вторник-сряда привличате симпатии, съмишленици, работите скромно и съвестно, отзивчиви сте към грижи на колеги, познати, роднини. В петък обаче не давайте още обещания, вслушайте се в съвет на обичани как да уредите неща.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Сега не сте в много силна делова позиция, но въпреки това ще намерите начин и път да покажете идеи, енергичност, професионализъм, а и да печелите доста. Група Стрелци ще изчакат с новите си идеи през уикенда, та да се ориентират по-добре във възможностите. В понеделник-вторник споровете са повече, но ще бъдат резултатни, от сряда стихват, взаимодействието с колеги, партньори, познати се стабилизира. Енергичността ви ще бъде възнаградена подобаващо, разгръщате хубавите си идеи, но бдително, не е време за грешки и в любовта.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Динамично 7-дневие, делови и лични теми ви карат да се отдръпнете тихичко от околните. Козирозите могат да помогнат и на другиго за решаване на болни въпроси, но за техните си грижи лекът е в тактичното общуване с близък, в понеделник май ще следвате чужди идеи. Във вторник отсявате подходящите партньори, има риск от щети и в сряда. От четвъртък се отварят нови шансове, няма да се обвързвате с по-широк кръг, можете да се справите сами. В любовта постепенно разчиствате неразбирателства и рутина, авантюрите не са за вас...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

В края на август се запасете с търпение, септември започва с поводи за разпри, тревоги. Водолеите да търсят изход от проблемите си, но без излишни нерви, бдителните ще се опазят от щети, огорчения. В понеделник не критикувайте хора, които не са на вашето ниво, във вторник се върнете към стари задачи, в сряда уредете финансовите и административни въпроси. Имате приятел, който дискретно ще помага, печалбите са добри, а в петък тръгвате и по нов път. И да са по-тежки задачите, радват ви. В любовта изчиствате отдавнашни спънки.

РИБИ (20.02 – 20.03)

За Симеоновден ще си припомните старото правило: каквото е посял човек – това жъне. За мнозина полученото е повече и им носи още шансове, а ако не са били бдителни и искрени, да се сърдят първо на себе си. Рибите да се вслушват в усета си, от вторник трябва да укрепват взаимодействието с колеги, клиенти, близки, ако не е време за техните идеи – да приемат и чужди. От четвъртък ще започнете реализация на свои планове, печеливши са, но не налагайте мнение и не се мъчете силом да ускорявате събития. И в любовта е нужда малка пауза.

Виж още за: