Хороскоп за 30 септември – 6 октомври

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 30 септември 2017 в 00:00 48387 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Последните дни на септември идват с чудесни шансове за делова изява, израстване и печалби. Овните обаче да се подготвят за много работа, идеите им още от понеделник се натъкват на по-сериозни пречки. Като добавим и доброто ви сърце, което е отзивчиво към грижите и тревогите на околните, до петък се товарите с разни ангажименти към близки и далечни, дано го оценят. Е, не е съвсем сигурно, има и хора, които доста завиждат на сполуката ви, а и вие явно се гордеете. За лични неща решавайте с любим, родата ви подкрепя.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Устремявате се към промени в делова и лична сфера, някои май са поради неразбирателство с шефовете. Телците са и старателни, и дисциплинирани, няма в какво да се винят, а от понеделник да проучат условията, съответно подкрепата за реализация на свои идеи. Ще привлечете покровител. Няма да стане бързо, както ви се ще, ще ви покаже четвъртък. Но посоката е правилна и резултатите ще бъдат положителни, а и в повечето случаи можете да разчитате на подкрепа от близките. Част от знака да бъдат по-търпеливи с половинката.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

До вторник нещата ви вървят добре въпреки трудностите. Повечето Близнаци са сигурни в подкрепата на приятели и други близки, шефовете се отнасят благосклонно към идеите им. Ако ви трябва съвет или услуга, ще ги имате, но и вие бъдете отзивчиви към молбите на хора от тесния си кръг. Някои от знака не са особено взискателни към себе си и може да загубят доверието на важни личности, други са склонни да флиртуват, няма да се понрави на постоянния им партньор. Анализирайте предложения за съюзи, за да не проспите добрите.

РАК (21.06 – 21.07)

Това 7-дневие е по-напрегнато, в понеделник и вторник възникват делови проблеми, а не са изключени и лични неразбирателства. Раците ще се справят с трудностите, а и излъчват загриженост към общите дела, която привлича към тях симпатиите на шефове, колеги, подчинени. Що се отнася за споровете с близки, не ги коментирайте с друг, ще постигнете хармония с половинката и това е най-важно. В четвъртък сте критични, но по-подходящо е дипломатично да изясните какво ви притеснява и така да заздравите съюзи, бъдете търпеливи.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Започващото 7-дневие изисква от вас по-силна мобилизация, откриват ви се добри възможности за изява, кариера и постъпления, даже от оферти заради очи ще можете да извлечете големи ползи. Лъвовете са признати лидери в екипа си, а обективността и принципността им ще печелят уважение дори когато са по-строги. От понеделник подчертавайте загриженост за колектива, предлагайте идеи, които ще привлекат интереса и на другите. Някои трябва да обърнат повече внимание на отношения с партньори, да възстановят баланса.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През следващите дни ще се заемете с приключване на неприятни служебни или лични проблеми, но не ви се говори по темата даже с по-близки. Девите са прагматични, ще отстъпят така, че да не навредят на финансовите си интереси, а и да не дават основание за критики по свой адрес в началото на октомври. От сряда нещата се оправят, по-спокойни сте и за доходите, вероятно шефове ще ви подкрепят, а и роднини може да направят услуга... Мнозина ще обмислят новите си идеи и програма за действие. Някои май тръгват към нова любов.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Тези няколко дни не са най-спокойни, вероятни са трудности в работата и в отношенията с околни. Е, Везните са тактични и прозорливи, ще намерят решение на всеки проблем и ще си гарантират спокойствие и сигурност. И близки ще им се притекат на помощ, макар не веднага. Ако сте честни пред себе си, ще си откриете пропуски, но имате куп стари идеи, които със старание и стриктност ще задействате, ще привлечете и нови приятели. Очарователният ви начин на общуване ще насочи силата и интелекта ви към успехи и печалби.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Сега помощници ще ви бъдат интуицията и професионалният анализ. Идват куп оферти за работа, от които трябва да изберете без да се мотаете. Доста Скорпиони ще се ориентират точно къде да заложат сили, идеи и средства, за да напреднат в кариерата и да спечелят от начинания, не всички предложения са като за тях. От началото на октомври ви се ще да действате по съвсем самостоятелни проекти, но дали е най-добре... Ловете благоприятни моменти, а не се хвалете с покровители, имате и това е. И в любовта вие казвате кое кога...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Тези дни ви изпълват с енергия за големи изяви, не е зле да овладеете своя ентусиазъм. Едно, че не бива да се увличате в работата и да правите пропуски, второ – не трябва да усложнявате и отношенията с околните. Такъв риск има, подозират ви в кариеризъм и надменност, а с някои свои навици давате храна за клюкарите. Стрелците да подчертаят, че държат на доброто партньорство и се съобразяват с мнението на по-опитни хора, а на неопитни помагат. От сряда идват хубави оферти за печалби, в любовта приключвате с някакви съмнения.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Краят на септември ще ви накара да анализирате сериозно делови изяви и партньорства. Козирозите се стараят много в работата, но добрите резултати нерядко предизвикват завист, интриги. От понеделник си направете точна програма за действие, имате ангажименти и към близки, а надали ще споделяте нашироко грижите си. Ако не сте доизяснили практически някои служебни неща, в четвъртък го сторете, даже да следвате чужди идеи, усилията ви са плодотворни. Свободните сърца срещат любов, за която не им трябват съвети.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Чудесно 7-дневие, само че ще ви се види по-уморително. Група Водолеи имат много работа и от понеделник ще действат по задачите, дано точно са си преценили от кого какво да искат – колегите им нямат техния опит и във вторник това може да постави под въпрос партньорства. Споко, ще намерите подход към всеки, до петък резултатите ще са видни. Но бъдете бдителни за интриги и стремеж към повече власт в екипа, а и си гответе план за творчески начинания. В любовта – хармония, радвате близки с много грижи и общуване.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Това 7-дневие ви открива нови възможности за изява и печалби, бъдете по-последователни в работата. Доста Риби се натъкват на куп трудности, добрият шанс е с тях, ще се оправят дори при епизодични загуби. Хубаво е и че идеите ви намират все повече последователи, от вторник обаче избягвайте спорове в близкия си кръг. Няма нужда да усложнявате отношения, следва да проучите по-сериозно интересуващите ви детайли. Ако ви искат услуги, не отказвайте, и това влияе. На купони не прекалявайте с нищо, грижи обсъдете само с любим.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови