Хороскоп за 3 – 9 септември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 03 септември 2022 в 00:03 5123 0

хороскоп

Снимка хороскоп

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Неясноти в деловата сфера ви притесняват, но няма да се отклоните от плана си. Ако през уикенда имат неразбирателства с обичани хора, Овните да бъдат откровени и да търсят нови пътища за хармонизиране на отношенията. Поводи за празници – бол, та от понеделник се очертават срещи с влиятелни личности, които биха ви съдействали в службата. Във вторник се заинтересувайте от идеи на шефове, за да се включите в работата, но без бързане. В сряда някои залитат по купони, а от Малка Богородица трябва да станат двигател в екипи...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За вас периодът не е най-ведър, бъдете грижовни към тонуса си и постепенно другото се нарежда. От уикенда Телците да забавят темпо, служебните им идеи срещат пречки, не е ОК и да се претоварват с домашна работа. Сега някои не се разбират с обичани, да потърпят, иде по-добро време. Понеделник уморява, май носите цял екип на гръб. Вторник ви вкарва в разпри с близки, а в сряда се връщате към стари уговорки, но те вече ви изглеждат неуместни. От четвъртък не спорете с шеф, с отстъпки печелите повече и не вините друг за проблемите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Седемдневието е под знака на общуването, внимателно подбирайте хората за дела и веселби. През уикенда Близнаците май се оставят на случайни срещи и настроения на познати, с които ни работа, ни купон са пълноценни. Не пилейте времето, в понеделник ще сте уморени даже за домашни неща, във вторник ще ви тежат и самостоятелни служебни задачи, а ви засипват и с молби за помощ. Някои ще си докарат финансови грижи, но от четвъртък обръщат ситуацията. Привличайки точен екип или компания, ще се радвате от сърце на постигнато.

РАК (21.06 – 21.07)

Сега празничните поводи са доста, а вас ви тегли за път и общуване с различни компании. Нека Раците да действат по-предпазливо, има риск от ощетяване, а и влошаване на отношения. В понеделник следвате чужди идеи, близките май искат да ви се налагат. Във вторник се съсредоточете в работата, възможни са финансови проблеми и до петък трябва да изпипате всеки детайл в личната и административната сфера. Даже да не сте доволни от нещо в сряда-четвъртък, не бързайте за реализация на новите си идеи, може да се вкарате в остър спор.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Периодът е пълен с празници, но за вас не е лек, проявете търпение. От този уикенд Лъвовете да избягват спорове с близки, не са им криви за проблемите, у дома трябва да е спокойно. В понеделник „бягате” и от колеги, ала е време да се заинтересувате от идеи на влиятелни хора, да се готвите за участие в такава дейност. На път и сред непознати се пазете от щети, в сряда не напирайте за признание на усилията, макар че преодолявате сериозни пречки. От четвъртък мнозина ще балансират партньорствата си, все пак още е рано за нови планове.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Това 7-дневие идва с доста празнични поводи, но вие сте си наясно: в работата следва да проявите голямо внимание, а и да балансирате спрямо желанията на родата и обичани още от уикенда. От понеделник Девите ще проучват неясни въпроси, не надхвърлят правата си и разчитат главно на себе си. От вторник до четвъртък ще се справите със сериозните пречки, и то съвсем навреме, нали винаги изпипвате документи, административни и финансови детайли. Някои ще се изкачат в йерархията. В петък е важно да отдъхнете и да се тонизирате.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Сега предпочитате самостоятелни задачи, иначе може да разпилеете енергията си за работа в празни приказки. През уикенда Везните търсят сътрудници, в понеделник се ориентират за участие в начинания на по-влиятелните хора. За Деня на Съединението излъчвате сила и бихте вдъхновили екип за успехи, но не втърдявайте тона, не изисквайте подчинение. В сряда-петък това ще породи разпри и с близки, към тях сте критични, а плана си не разкривате докрай. Хич не бързайте, за някои изяви трябват проучвания, път, анализ на стари слабости.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът носи добри условия за разрешаване на финансови въпроси, но важно за вас е и хармонизирането на отношения с околни. През уикенда Скорпионите се товарят с куп неща заради печалбите, в понеделник стават критични спрямо другите, а спорове не са уместни. Във вторник се помъчете да укрепите своите съюзи, да се допълвате с колеги, познати. Ала не всички ще го сторят – едни гледат към нови партньори, втори се изолират, трети са на път. Да, ще ви се открият още шансове за изява и доходи, но подкрепата на близките е безценна.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Динамично 7-дневие, май и задълженията ви са много. От уикенда Стрелците изясняват всяка задача, понеделник ги води на път и сред непознати, трябват такт и упоритост, за да се справят с проблемите. Чакате ли услуги, във вторник проверявайте хора и документи, в сряда анализирайте и по-старите си връзки, следва да развивате отношения с коректни партньори. До петък се включвате в чужди инициативи, дано овреме да сте си изяснили финансовата страна. Имате шанс за чудесни съюзи, включително най-лични, искреността да бъде основа...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Сега не сте много наясно с делови и лични проблеми, до понеделник следва да ги анализирате и да си изработите програма. Трудностите не плашат упоритите Козирози, във вторник работата им е доста, а и близки със своята неопитност и припряност усложняват ситуацията. Дипломатично помогнете за отстраняване на пречките в сряда, в четвъртък си наложете по-строг режим за наваксване на закъснения и слабости. Все пак не го правете за сметка на домашни неща или голяма преумора, даже в петък да не сте съвсем доволни от получената оценка.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

До сряда чакате и ще получите помощ от близки за преодоляване на трудности в дела и общуване. Водолеите са си изяснили проблемите и правят нужното, за да предпазят от рискове и околните. В понеделник печелите съмишленици за свои идеи. В Деня на Съединението откривате още шансове за изява, приходи. Даже да се е надявал някой да ви свие номер, вижда се: вашият професионален успех не е случаен въпреки моментите на безпаричие. От Малка Богородица се затваряте в лични неща, не споделяте грижи, но имате план и ще се справите...

РИБИ (20.02 – 20.03)

През това 7-дневие бъдете по-търпеливи и не налагайте мнение на околните. Група Риби много държат на плановете и стила си, а това няма да бъде прието радушно и от близки. В понеделник трудностите в начинанията ви са куп, от вторник спазвате по-строг режим на работа и отдих. Вярно, амбициите ви за изява и печалба са високи, обаче на някои не им е още време. Припряността в четвъртък-петък може да ви пооткъсне от колеги и познати, а и да ви заблуди, да ви ощети. За лични неща е задължително да се съобразявате с избраника си.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови