Хороскоп за 3 – 9 февруари от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 03 февруари 2018 в 00:00 45452 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

За вас това 7-дневие е доста динамично, май е по-редно да се съсредоточите в изпълнение на делови ангажименти. Ала едни Овни имат куп поводи за купон с близки и познати, втори се увличат по нови съюзи и флиртове. Бъдете по-внимателни, не се обвързвайте с хора, които нямат вашите цели и идеали, а и не пренебрегвайте доскорошните си приятели. Във вторник гоните големи амбиции, а те може и да ви противопоставят на останалите в екипа. Подходете по-мъдро към отношенията, другите чакат подкрепа, и то съвсем безкористна.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Хубаво 7-дневие, а още по-хубаво ще бъде, ако си спестите спорове и критики към околните. Вярно, не са безгрешни, но и Телците имат пропуски, пък и сега тактичното преодоляване на проблемите гарантира ведрото настроение у дома и на работното място. Някои от знака упорстват по амбициозните си планове, в сряда това създава нови пречки, може да се окаже, че са наложили мнение и са загубили ценна подкрепа. В любовта май е по-умно да не воювате до победа. В понеделник, четвъртък и петък идват приходи, стриктно уредете документите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

И за вашия знак ведро 7-дневие, макар че има проблеми. Е, Близнаците са заредени с енергия да търсят решения, и то перспективни, не от днес за утре. Мнозина се оглеждат за партньори – в любовта има шанс да градят здрав съюз, а вече обвързаните ще влеят нова сила в съжителството си. В деловата област владейте амбициите, от понеделник поемате задачи, за които май не ви стига компетентност или желанието ви за лидерство ще усложнява отношенията в екипа. Не е време да търсите друг, а просто вършете това, което добре умеете.

РАК (21.06 – 21.07)

Започващият период е по-динамичен, дано не се изкушите да започвате нови делови начинания. На много Раци обаче им се ще, мъчат се да прокарат идеите си още от понеделник, склонни са даже да се налагат на близки и партньори. Не е препоръчително, в сряда противоречията ще се изострят, занапред следва да разчитате на искрени съмишленици и широка подкрепа, не на епизодични услуги. В личните отношения също е редно да залагате на преданост към избраника си, в някои случаи стабилността на връзката зависи най-вече от вас.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Следващите няколко дни изискват повече старание от вас, деловите ви задачи са доста, от понеделник се вглеждате и в най-дребни детайли на изпълнението. Някои Лъвове поемат и още ангажименти, виждат добрите си шансове за изява и печалби. Хубаво, но внимавайте с какво се нагърбвате, не е изключено да се претоварите, да се изнервите. Във вторник и сряда се инатите за свои планове, в четвъртък може да влошите сътрудничеството с критичност. По-уместно е да следвате идеите си тактично и търпеливо, и в любовта така градите здрав съюз.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

От уикенда ви овладява желание да промените нещо в деловата изява, няма да отлагате дълго практическите стъпки. Все пак не бързайте да се отказвате от работната си програма, обмислете внимателно проектите, тогава ще можете да разчитате и на влиятелни покровители. За група Деви идват интересни бизнес оферти, но повечето ще сполучат на сегашното място, обединявайки усилията на колеги, познати. Сряда е по-трудна, но начинанията обещават печалба, в четвъртък ще поемете и чужди задължения, в петък лидерството ви е признато.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Тези дни ще са уморителни, не се изнервяйте със спорове, макар че има теми за изясняване. В понеделник доста Везни ще предпочетат по-самостоятелни начинания, макар че идеите им се натъкват на пречки. Спокойно, вашата последователност и принципност привличат подкрепа в екипа и покровители, стремите се към делови промени, от които е заинтересувано обкръжението ви ще покаже вторник, в четвъртък вече нещата ще вървят спокойно и към успех. Някои мечтаят за постове, да не забравят, силни са със знанията и уменията си.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

През тези 7 дни се очертава доста работа, но вие сте упорити и в четвъртък ще сте разчистили изостаналите делови задължения, а в петък може да получите и ненадейни оферти. Група Скорпиони да не дават воля на емоциите си, иначе господата ще си създадат проблем с близки. Едно, че не винаги ще сте правите, второ, това са и хора, които винаги са ви подкрепяли за реализация на идеи. До сряда трябва да проучите сериозно условията за изява и печалби, че ако чакате само на шанса... В любовта рядко правите компромиси, ала и без такт не може.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Хубаво 7-дневие и за личните, и за деловите ви връзки. Стрелците ще имат късмет не само да получат интересни оферти за изява и добри печалби, а и да попаднат на хора, с които работата ще върви спокойно и спорно. До вторник ще огледате кандидатите за съвместна дейност, ще намерите допирни точки между свои и техни идеи, може да оформите и официално партньорствата. Не налагайте мнение, а внимателно анализирайте мотивите на другата страна, за да се отървете от шмекерите овреме. В любовта се радвате на разбирателство.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Започващото 7-дневие изисква да покажете по-голяма сдържаност и търпение при решаване на делови въпроси, а и за лични неща. Някои Козирози обаче са по-склонни да налагат мнение, ако сега успеят, занапред отношенията им няма да се развиват така, както биха желали, нека да бъдат отстъпчиви, сговорчиви. До понеделник е редно да запазите за себе си доста свои изводи и идеи, във вторник се очертава много работа, мъчно променяте нещата, начинанията ви тръгват трудно. Но вие сте упорити и ще привлечете подкрепа дори от родата.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Това са дни, които ви зареждат с чудесни делови идеи и енергия да ги изпълните. Е, Водолеите да не прибързват в работата, всеки план си има свое време, а в екипи следва да се прокарва и с подобаваща толерантност. Част от знака обаче са по-нетърпеливи, искат да се наложат, да командват, да печелят. Още в понеделник ще се почувствате уморени, сякаш без сили, във вторник ще избягвате да се месите в спорове. В сряда привличате съмишленици и умело подхващате оферти, които обещават по-добра кариера или вълнуваща любов.

РИБИ (20.02 – 20.03)

В тези дни действайте по-предпазливо, шансът за изява и печалби не е голям, не е и време за неразумни рискове. Доста Риби се стремят към кариера и висок доход, но дали ще се вместят в плана на шефове и влиятелни приятели?... През уикенда сте доста критични, в понеделник си налагате и редица ограничения, припряността води до пропуски, а и май поемате повече делови ангажименти, отколкото можете да изпълните. В личен план се вслушвате в интуицията си, преодолявате сигурно пречките, но може и да не ви се ходи по големи купони.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови