Хороскоп за 3 - 9 декември

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 03 декември 2016 в 06:47 3368 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Следващите дни са наситени с празнични поводи, няма да оставите именяците пренебрегнати. Все пак Овните да внимават на маса, не е време по купони да обсъждат делови проблеми и намерения, да обещават подкрепа на несериозни партньори, да допускат коментари за колеги и близки. Имате чудесни планове, скоро ще настъпи подходящ момент за тях, подготвяйте ги по-самостоятелно. Помощта и услугите насочете в сегашния екип, там има дреболии, които вие виждате и ще отстраните елегантно, а и не бива да се стига до противоречия.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Тези дни настройват по-празнично мнозина в кръга ви, но празните приказки и загубеното време ще се отразят на общата работа и доста ще ви изнервят. Нека Телците да положат усилия да овладеят това настроение, с емоции нещата няма да се оправят, но отношенията може да се влошат даже между по-близки. Пък и понеделник, и четвъртък ще покажат: можете да преборите проблемите, а и да постигнете добри финансови резултати. Амбициите за кариера май ще чакат. На купон някои от знака да срещнат човек, подходящ за връзка и брак.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Това 7-дневие предполага внимателно да планирате задачите, някои са на път, водят към нови хора и информация. Близнаците се сближават лесно с другите, вторник ще го покаже, но в сряда да се пазят от използвачи, а в четвъртък да търсят по-влиятелни покровители. Ще получите покани за екипи, в които да разгърнете професионализма си. Не всички от знака ценят времето за работа, а и за отдих и срещи. Необвързаните се хвърлят във флиртове, обаче понякога от такива бурни преживявания не остават най-здрави връзки и дълбоки чувства.

РАК (21.06 – 21.07)

Първите дни на декември идват с купони, ала не оставяйте начинанията си на самотек, резултатът даже от приятелска и партньорска помощ няма да ви се види подобаващ. Раците са хвърлили доста сили в работата, ще актуализират плана си и печалбите ще са ОК. Веселбите, макар по-скромни, ще са с обичани хора и ще ви донесат много емоции: за Никулден ви сближават с нови познати, после подхранват амбиции за кариера, обграждат ви със съюзници. Някои са център на ухажване, но ако имат партньор, да простят грешки и да ги забравят.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Идат няколко дни, в които се разкъсвате между работата и купоните. Лъвовете няма да сгрешат, ако тактично, но искрено говорят за плановете си, мнението им е особено ценно за по-близките. В тесен кръг няма защо да криете идеи и намерения. Господата от знака ще определят и насоката на действие на своята половинка и децата, в понеделник са начертали детайлна стратегия. Не е леко и няма да се месите в чужди спорове, а в сряда няма да поемате и финансов риск. Дамите се радват на грижи и лукс, стъпка по стъпка прокарват идеите си.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Следващите дни носят делови ангажименти, внимавайте това да не усложни отношенията с родата, колеги, клиенти и т.н. Без спорове няма да минете, поне не се изказвайте по темите, които не ви засягат пряко и в понеделник, и след четвъртък. Група Деви са в завидно настроение, но да не се пилеят по купони и други забавления, имат си доста лични и делови неща за уреждане. Може да се наложи и да чакате за реализация на куп идеи, да задействате чужди, а те не са и най-доходни, ситуацията е такава. Бъдете най-грижовни към обичани близки.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Уикендът ви настройва да бавите деловото темпо и да искате услуги от колеги, познати, близки за решаване на професионалните си проблеми. Доста Везни са налучкали изхода от трудностите, но да помнят: някои приятели не са на тяхна вълна. Едни са прицел на интриги, други грешат от желанието да печелят все повече... С такт ще оправите нещата, във вторник стари познати ще показват, че много ви ценят, от сряда умело ще оформите равностойни бизнес екипи. Влюбените създават или изглаждат отношения, които ги правят по-щастливи.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Празничните дни подсилват ведрото ви настроение, ала щом интуицията ви предупреждава да не се разпускате, ще трябва да я слушате. Доста Скорпиони се подвеждат по идеите и капризите на компанията, а така може да изпуснат плодотворни шансове в петък. Други пренебрегват отдиха, а понеделник и вторник ще подсказват сътрудничество с колеги, познати. В екипа ще дадете много от себе си, за да върви работата и печалбите да са добри. Бъдете взискателни към хората, някои се месят в по-лични неща и това не е хубаво.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

През следващите дни и вашите дела малко се забавят, естествено е при толкова празнични поводи. Група Стрелци разчитат на услуги от колеги и близки, те хората не са забравили обещанията, ама имат свои грижи. Можете да изчакате, но без да пренебрегвате финансовите и служебните ангажименти, при някои от знака току виж възникнат и лични неразбирателства. Насила няма да наложите волята си, от уикенда отношенията ви са твърде чувствителни, в сряда е редно да поемете и от товара на домашни. С такт отклонете любопитните от темата...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Празници – не празници, вие поемате доста задачи в екипа и вкъщи, да могат близките ви да се нарадват на хубавите поводи за срещи, купони. През уикенда Козирозите ще получат и услуги, които облекчават ролята им в службата и в родата. Хубавото е, че усилията ви са плодотворни и с осигурените доходи ще радвате домашните, при нужда можете да помогнете и на непознати. От сряда вие задавате тон в работата, уреждате административни и финансови неща. Ако пренебрегнат мнението ви, с такт, бързо и твърдо покажете: така не става.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

През започващото 7-дневие и вие имате куп покани за купони с близки, не ви се ще да подминавате ничий личен празник. Водолеите май първо трябва да разчистят делови ангажименти, задачите им са доста, от тях зависят доходите... Някои сега изживяват разочарование – любовна раздяла или професионално пренебрежение, но ще го надмогнат и от вторник ще упорстват да съберат нов екип, да привлекат подходящи хора за трудни проекти. Дори да се нагърбите с повече отговорности, всеотдайното ви старание ще донесе успехи и признание.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Обичате купоните, но през тези дни ви се пада и здраво да поработите. Може би някъде на маса ще получите подкрепа за проекти, препоръки за уреждане на важни служебни въпроси и израстване в кариерата. Рибите няма да пилеят време и шансове, а ако се почувстват уморени или неразположени, бързо ще вземат ефективни мерки. Не се увличайте по печалбарството, макар че пари винаги трябват. Изчиствайте с такт и отстъпки спорове, включително с близки, в понеделник, четвъртък и петък успокояват нещата, вземате мъдро решение.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !