Хороскоп за 3 – 9 август от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 03 август 2019 в 00:00 8426 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Този уикенд подсказва да търсите решение на спъващи ви проблеми по околни трасета, в ширина. Доста Овни се стремят към високи постове и повече власт, а е важно да се ангажират с дела, които развиват способностите, отговарят на мечтите им. От понеделник до петък се очертават пътища, намиране на актуална информация, някои са в отпуск. Ако сте между тях, ваша е грижата за доброто прекарване и на близки, оглеждайте всеки детайл. Ако сте на работното място, не поемайте куп тежки задачи, но каквото пипнете, да е направено перфектно.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Лято уж, а седмицата ще е напрегната за вас, от понеделник до четвъртък току изникват непредвидени проблеми. През уикенда за някои Телци по-тревожни са финансовите неща, ще намерят разумно решение. Само че сега се гответе за многократно връщане към темите, помагате на близки, повтарящи се спънки ще ви накарат да преосмислите отношенията си с част от своя кръг. От вторник-сряда бъдете още по-сдържани и гъвкави, нужни са ред компромиси. А където такава стъпка е неуместна, дистанцирайте се с такт, все пак обичате тези хора.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

До сряда е редно да се мобилизирате за работа, отваря ви се много. Близнаците ще я вършат старателно, отделят време за анализи и планиране, за критична оценка. Във вторник уреждайте най-стриктно финансови и административни неща, иначе си залагате пречки в изяви, отношения с околните. В четвъртък и петък грижите намаляват, посветете внимание на дом, близки. И там всичко не върви ОК, но ви обичат, обичате и ще оправите проблемите. Ако пък ядът си е само ваш, разбирането и подкрепата на половинката ви радват въпреки всичко.

РАК (21.06 – 21.07)

Сигурно има служебни и лични проблеми, които искате да изясните още този уикенд. Раците ще го направят, да бъдат деликатни и отстъпчиви, каква полза да си докарат сръдни преди ваканция?... Ако темите са професионални, в сряда ще си дадете сметка, че сте предизвикали ядове поради недоглеждане и твърде високо самочувствие. От вторник до четвъртък ще поправите това, имате си и идеи за изява, и воля да ги реализирате. В петък обаче не се товарете с още дела, нужно е да общувате с най-обичани и няма да се лишите от удоволствие.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Динамично 7-дневие, възникват поводи за спорове. Лъвовете, които запазят самообладание, ще избегнат сериозните конфликти, а и до четвъртък не са съвсем вътре в някои теми. През периода ловите и нови шансове за изява, знаете, че проблемите са възможност да покажете какво още можете. Ако усещате опити да ви оплетат в служебна или лична интрига, сдържаността и търпението ви са сигурен щит в понеделник и вторник. Сряда е за тежки дела, после ще обърнете повече внимание на близки и дом, но отлагате свой план.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Периодът изисква търпение и сериозен анализ, иначе делови и лични изненади може да ви доведат до погрешна стъпка. През уикенда Девите нека не поемат много обещания към клиенти, познати или близки, имат нужда и от отдих. От понеделник съчетавайте стриктно изпълнение на задълженията с гъвкавост и такт. Възникват проблеми, но крайни решения не са уместни. Стари пропуски ще наваксате в четвъртък, а в петък ще прокарате добрите идеи с дипломация. В любовта – интересни срещи, вие си изберете как да се развиват отношенията.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Вглеждате се в куп детайли и това е обяснимо – до четвъртък-петък трябва да оправите важни делови, финансови, административни въпроси. Понеделник окуражава Везните, че могат да се справят с всички грижи. Така е, но трябва да привлечете и съмишленици, да балансирате взаимодействието. Едни от знака подценяват пречките, създавани от опоненти и конкуренти, втори превъзнасят уменията си, трети не са подобаващо бдителни. От сряда се задават нежелани изненади, мобилизирайте се. В любовта не налагайте мнение, а убеждавайте...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

През уикенда се тревожите за финанси и партньорства. Уверено се справяте с проблема, важно е да не нарушавате принципи, правила, околните хич не се съобразяват с тях. Скорпионите няма да се заплитат в такива неща, понеделник е за по-ефективни съюзи, може да поемат в нова посока, да търсят информация за друга дейност. В сряда не разкривате свои планове за изява и не говорите за доверието, с което ви обгръща шеф. Мнозина изпипват детайлите в работата, сега е важен и задълбочен анализ на тенденциите, предпазва ви от още спънки.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Кроите амбициозни планове за изява и печалби, обаче е време за търпеливите, постоянството обещава добри резултати в делата и разведряване в личните отношения. Стрелците се сближават с нови хора, отнасят се с разбиране към чуждите потребности. В понеделник се отдръпвате от околните, понеже бързат с начинания, не анализират как да разширяват общи сполуки. Във вторник-сряда вие сте двигател на екипа, организирате дейността, финансовите неща, помагате на други. Този подход говори по-убедително от всичко и в любовта.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Това 7-дневие е напрегнато, проблемите по-често ще идват от близки хора. От понеделник Козирозите да намалят темпото в работата, нужно им е време да обмислят нещата, да си начертаят план. Вторник носи допълнителни задачи и ви кара да се мобилизирате. Имате по-ясно виждане за ситуацията, в сряда ще следвате идеите си неотклонно и завидно търпеливо. От което околните няма да са най-доволни, приписват ви куп недостатъци, обаче четвъртък и петък ще покажат колко съвестно се отнасяте към поетите обещания. Пестете емоциите.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Хубаво 7-дневие, за някои е белязано с важни равносметки. Доста Водолеи са доволни от постигнатото, сега подготвят делови начинания и ще упорстват главно по тях. В понеделник едни залагат на самостоятелни инициативи, втори искат да ускорят свой стар проект. Преображение ще ви подскаже да давате всичко от себе си дори да няма веднага признание, приходи. В сряда оформяте плодоносен съюз. За мнозина най-значим е любовният, чувстват се наистина щастливи. В четвъртък и петък влагате сили в дългосрочни планове, струва си.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Даже да не сте в отпуск, ще ви привличат компании, развлечения. Рибите да внимават, до четвъртък общуването е увлекателно, но другото да бъде с мярка, иначе след уикенда ще е трудно да влязат в обичайната добра делова форма. Понеделник ще ви се види тежък, промените във вторник ви окуражават, но искат старание. Така е и през следващите дни, в работата не е моментът ту да напредвате, ту да изоставате. Шефове разчитат на по-голяма изпълнителност, близките ви очакват грижи, подкрепа, предвидете последиците на всеки жест.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !