Хороскоп за 29 октомври - 4 ноември

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 29 октомври 2016 в 10:16 13449 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Краят на октомври ви подсказва куп интересни идеи за работа, а още първите ноемврийски дни ще ви дадат знак с какви начинания е по-перспективно да се заловите. За Овните сега голямо значение има проучването на пазара, но и друга информация да съберат – пак ще им бъде от полза. Пречките никак не са малко и в сряда-четвъртък е добре да действате по-самостоятелно, а в петък – да се въздържате от критики. Не че няма поводи, но в случая е по-плодотворно да обедините сили с околните и да ги окуражавате, а и нещата са под контрол.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Очертават се хубави дни, но даже да има поводи по-често да купонясвате, не забравяйте делата, а и режима, който сте си изградили. От понеделник Телците да планират начинания, не е нужно да шумят за високите цели, които си чертаят, а да упорстват. От сряда ще проличат и трудолюбието, и гъвкавостта, с която балансирате в екипа, после може да получите и изненадващи оферти. Петък е за общуване, резултатите ви са добри, пък ако сте използвали разумно времето, и пари не липсват. Мнозина разчитат на подкрепа от любимия човек.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Това седемдневие ви изпълва с енергия и амбиции, но началото на ноември ще ви накара да промените нагласата си и да последвате чужди идеи, плодотворни са. Близнаците няма да отказват помощ, често успехът ще им бъде спътник. Не се увличайте в печалби само за себе си, подкрепяйте и други така, както вас някога са ви учили и окуражавали. Мнозина да бъдат по-грижовни към тонуса си, а ако имат неясноти с близки – да поговорят сериозно и с обич. Затова след сряда избирате друга гледна точка, екипните успехи ви стават доста по-важни.

РАК (21.06 – 21.07)

Краят на този и началото на следващия месец ви карат да обърнете повече внимание на партньори. Влюбените Раци да не допускат намеса в отношенията си, а свободните сърца май ще открият човека от мечтите си. Ако в службата се стремите към утвърждаване и пост, привлечете екип според задачите, в които ще се изявите още по-добре. И с печалба, разбира се. Трудностите от вторник са доста, но тежат и куп изостанали дела. Привличайте помощниците си с гъвкавост и макар че всичко става бавно, не губете вяра: ще се справите.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Идват няколко дни, в които е редно да бъдете по-грижовни към формата си. При проблеми с тонуса се допитайте до специалисти, може да помогнат диета, кратък отпуск или временно намаляване на темпото.. Лъвовете имат високи професионални амбиции, ала за момента успехите им зависят от това колко реалистични цели си чертаят и дали се опират на преданите си приятели. Тези анализи са подходящи от вторник насетне, може да има и някакви деликатни финансови детайли. За лични неща тактично, но твърдо отстоявайте желаното.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Тези седем дни ви подтикват да упорствате в дейност и все пак не забравяйте такта. Иначе господата ще имат проблеми в екип и с близки. Дамите по-умело балансират и техните семейства сигурно ще разчитат на тяхната подкрепа за изпълнение на свои лични и делови цели. До края на октомври държите на обещаното, но изисквайте стриктност и от другите. Понеделник настройва Девите войнствено, дали сте обмислили плана, натоварването, и стратегията си да задържате съмишлениците. Претегляте всички за и против и не лъкатушите.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

От края на октомври се изправяте пред по-сериозни пречки в делови и личен план. Везните са анализирали фактите и ще гонят не само поетите задачи, а ще изпипват детайлите в работата на екипа, ще доуреждат финансови и правни неща. Държите на интереса си и ще го защитите, а четвъртък и петък показват: още не е време за по-мащабните ви проекти. След неразбирателства с близки намирате начин да се извините, да изгладите недоразуменията, да простите на сгрешилите. Затова ви обичат и все повече разчитат на помощта и съветите ви.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е щедър за делови начинания и постъпления. Скорпионите се радват на разбирането на близки, колеги и познати и когато им е нужна помощ, за да осъществят идеите си, и за обществени дейности, и за творчество. Мнозина имат повод да се похвалят с успехи и придобивки в семеен кръг, а ако е имало охладняване на отношения с роднини, възстановяват хармонията. Във вторник те ви помагат, в четвъртък и петък вие се грижите за добруването на екипа си, родата и пр. И в хубавите мигове сте правдиви: на всекиго според заслугите...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

За вас влизането в месец ноември ще бъде по-напрегнато, вероятни са и нежелани изненади. Доста Стрелци не ще се поддават на емоциите и те ще изчакат търпеливо развоя на ситуацията. Не е приятно да губите в сделки или отношения, ала благоразумието ви ще бъде възнаградено, в други дейности и връзки ще имате къде по-големи успехи радости. Важи и за финансите, от този понеделник няма да демонстрирате влиянието си в екипа, службата, вкъщи. От сряда до петък разчиствате пречки или дискретно преориентирате усилията си.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Тези дни ви подтикват да забавите темпото и да приземите амбициите си в деловата сфера. Козирозите може да се окажат обект на ухажване от познати, които преди са били некоректни или надменни към тях, а сега искат да се присламчат към доходните им проекти. Стъпка по стъпка следвате плановете си, с такт стеснявате кръга на сътрудници, близки. Особено в първите дни на ноември бягайте от сплетници и интриганти, не е време за никакви спорове и изясняване на идеи. Към петък ще решите с кои хора и оферти да се хващате.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Периодът не е лек, към деловите пречки не добавяйте неразбирателства с най-близки. Водолеите ще отделят доста време за обогатяване на професионалните си знания и умения, наученото скоро ще им дава сладки плодове. Но и вашето семейство има нужда от почивка, развлечения, роднини може би чакат да ги окуражавате в трудни моменти. До петък ще възстановите хармонията в екипа си и у дома, ролята ви е очевидна за доста хора. Но и вие си давайте отдих и се ободрявайте, във вторник например може да ви заболи от нечия неискреност...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Започващият период е динамичен, засилете бдителността към имуществото и бюджета си. Ако някой напира да ви съветва това-онова, не позволявайте да ви се месят. Рибите усещат накъде духа вятърът в службата, въпросът е дали ще упорстват така, че да се доказват като сериозни и умели професионалисти. Вторник ви настройва критично, работите на макс и не ви се ще чак до петък колеги да ви бавят и да се колебаят дали да подкрепят начинанията ви. Ако пък в любовта нещата не тръгват, уединявайте се за по-дълго и анализирайте защо.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови