Хороскоп за 29 юли – 4 август

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 29 юли 2017 в 00:00 15185 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Сигурно можете да си позволите кратък отпуск и това ще бъде по-полезно, отколкото да се изнервяте със служебни проблеми и интриги. Доста Овни ще избягат от деловите ядове, у дома ги чакат ремонти или са си набелязали програма за професионално обогатяване, иначе няма как да вървят нагоре в кариерата, да търсят по-перспективни партньори за бизнес. От вторник уговорките за сътрудничество са определящи, поемете ли нови задачи, ще ви пазят от претоварване и просрочване. Разчиствате проблеми и с най-близките.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Лято – не лято, ще ви се делата да вървят по-бързо, а не е време за припряност. Телците да се огледат за по-умели сътрудници и партньори, за да преодолеят съпротивата пред идеите, а и да задействат тяхното изпълнение по-ефективно. Имате съмишленици и шансът ви ще се усмихне за изява и печалби, за някои предстои издигане. От понеделник мнозина да внимават с финанси, идват постъпления, но и пестене си трябва. Вторник и сряда ви се струва, че всички товари са за вас. Помислете за почерпка, като свършите работа - празнувайте.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Последните дни на юли подсказват нови делови шансове и партньорства, но трябва да се заредите с търпение, нещата няма да стават бързо и лесно. Затова пък Близнаците са пълни с оптимизъм и изчистват проблемите без да допускат спорове с колеги, клиенти и най-вече с близки. От вторник обаче започва да се натрупва работа, сигурно ви се иска влиятелни хора да ви подкрепят, а те ще го направят по-късно. Но са подобаващо загрижени за вас, не се съмнявайте и покажете умения и упорство. Във флирт успех, но връзки се напасват трудно.

РАК (21.06 – 21.07)

Пълни сте с делови идеи и амбиции, началото на август ще ви окуражи. Само че преценявайте много внимателно знаците, иначе рискувате да залитнете по дейности и позиции, които няма да ви донесат удовлетворение. Някои Раци са готови да загубят даже творческата си свобода, после има да съжаляват, ще превръщат забележките на колеги и клиенти в повод за остри спорове. Трябват ви съмишленици, огледайте се, подскажете на околните, че планът ви наистина ще носи признание. Търсете съвети, а в любовта разчитайте главно на себе си.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

На междата между юли и август набелязвате куп делови и домашни неща, май до петък трябва да бъдат свършени. Лъвовете може да изкомандват на близки и в служебен кръг всички да се хващат по-сериозно с работа, лятото настройва за отдих, пътища, празнуване... И вие имате поводи да се поглезите, но няма да пренебрегнете нито една битова и техническа грижа, дребните проблеми ще се трупат и ще развалят наистина настроението на компанията, докато спорът ще се забрави. Не се преуморявайте, а към по-младите дозирайте строгост и обич.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Струва ви се, че мъкнете всичко в службата и вкъщи на гърба си, оттам може да възникнат и неразбирателства с околните. Девите да не се отказват от плана си, а да оптимизират някои свои дейности, да бъдат още по-отзивчиви и към грижите на колеги и познати. Още в сряда ще се убедите, че разчитате на предани помощници, внушете им повече оптимизъм, предайте им от своя опит. Така трудностите в работата са добър учител и сплотяват кръга ви. В любовта имате голям шанс, овладейте критичността и не се жертвайте за всеки каприз.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Динамично 7-дневие, то очертава за вас нови делови шансове. Везните да си преценят с какви задачи да се заемат, по редица въпроси не са в силна позиция, възможни са спорове с колеги и бизнес партньори, може да тръгнат и интриги. Няма защо да бързате с начинания до сряда, а направете план, ако прецените, отстъпете крачка назад, докато изясните важните отношения и привлечете по-стабилна подкрепа. Съвети на родители и опитни приятели са от полза, вие подминавате ваши малки пропуски. В любовта си откривате мечтан хоризонт.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

И за вас периодът е напрегнат, но ако не насилвате обстоятелствата – ще си спестите повече грижи и ядове. Скорпионите да използват времето си за отдих и тонизиране, поемат куп задачи, ала пред идеите им за изява често възникват пречки. До вторник анализирайте тези факти и обсъдете темата откровено с колеги и приятели, не крийте тревоги и различия в подходите. Можете да помогнете за реализация на чужди проекти, ще ви е тежичко, но печелите сигурни приятели, подкрепа. Предаността ви към най-близките е възхитителна.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

За вас – 7-дневие, заредено с поводи за спорове и интриги. Стрелците могат да преглътнат куп претенции, да се вслушат в съвети за подобряване на работата, да потърсят влиятелна подкрепа. Бъдете тактични, дискретни, от уикенда до петък имате условия за анализ на ситуацията и малки отстъпки, които ви водят към победа и по-голямо разбирателство със съмишлениците, но пазете и тях от грешки. Упорствате по замисъла си, а следва да бъдете и по-самовзискателни, да се подготвите и за повече харчове. В любовта някои тръгват по свой път...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Лятото е в разгара си, а вие сте пълни с енергия, идеи и амбиции за изява и печалби. Козирозите да се овладеят, не им трябва на баир лозе. Не е време за реванш срещу стари опоненти и съперници, за припрени бизнес инициативи или налагане на мнение на близки. До вторник бъдете подчертано тактични, стъпка по стъпка ще постигате повече, отколкото със замаха на самоуверени професионалисти. Хората не оспорват уменията и упоритостта ви, но за екип е нужен и обичан лидер. В любовта сбъдвате желания именно с обич и търпение.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Трудно 7-дневие, пред вас се очертават доста делови и лични трудности. Но Водолеите не биха били Водолеи, ако отстъпят пред пречките. Мнозина са готови да искат помощ от познати и непознати, да пестят и да се включват в по-доходни екипи, на свой ред да подкрепят по-неопитни и плашливи хора. Бъдете грижовни към тонуса си във вторник, от сряда силите ви нарастват и промяната, която желаете, става по-близка. В личен план разчитате на най-обичани, необвързаните пък ще започват сериозни и перспективни отношения.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Това 7-дневие ви обещава много пречки в деловата сфера и при уреждане на лични желания, така че се запасете с такт, търпение. Рибите са наясно с тези неща, та няма да налагат мнение на колеги, клиенти, познати и близки, хората трябва сами да узреят за правилните стъпки. Друг въпрос, че имате приятели, които могат да съдействат проблеми да се оправят по-леко, не е време за спор и охлаждане с роднини и бизнес партньори. В началото на август бъдете много внимателни с брачни и любовни връзки. Някои нека пестят и сили в работата.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови