Хороскоп за 29 февруари – 6 март от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 29 февруари 2020 в 00:00 1412 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Нелек период, но ви помага късмет. Все пак Овните да бъдат сдържани, от някои планове за момента е по-добре да се откажат, при реализацията на други да действат много предпазливо. В неделя помолете възрастните за прошка, с децата посрещнете Баба Марта, в каквото трябва – отстъпете пред желанията на близки и познати. И през следващите 3 дни ще се съгласявате с чужди идеи, правите услуги, изяснявате вероятни партньорства, не всеки става за ортаклък. В четвъртък-петък намалете темпо и амбиции, ще си спестите бъдещите ядове.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Тази Сирница ви изпълва с радост и признателност към близки, разбират ви, подкрепят ви, нерядко ви глезят доста. Група Телци ще обърнат внимание на общуване с най-обичани, могат да направят много за по-забавно прекарване на времето, да изненадат скъпи хора. От понеделник не бързате в работата, някои са и по-критични към колеги и познати, струва им се, че напоследък пилеят шансове за общи печалби. Избягвайте спорове, до сряда трябва да привлечете съмишленици, да предавате опит, енергия. За трудни дела учите с примера си.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Нещата не вървят както ви се ще, не се мъчете да ги ускорите чрез по-високи постове и прибързано искани услуги. Близнаците държат на добро допълване с партньори и близки, до понеделник да обмислят плана си и особено ако чакат от него по-сериозни печалби. Във вторник приятели ще ви помогнат, познават качествата ви, всеотдайността в името на екипи. Дано сте подбрали сегашния внимателно, иначе в четвъртък-петък трябва да заложите на нови шансове за професионалното си утвърждаване. В любовта отстоявате принципи, но с такт.

РАК (21.06 – 21.07)

За вас периодът е доста динамичен, задачите ви са много. Раците имат добри идеи за изява и печалби, но през уикенда да не ги налагат на другите. Едно, че ще се преуморите, второ – някои планове трябва да начертаете по-внимателно, във вторник – да привлечете и по-широка обществена подкрепа за работата си. Няма да е лесно, част от знака много обещават, други трябва да избягват да се месят на колеги, съседи, познати, вихрят се разни интриги. В четвъртък-петък грижливо гответе административни и финансови решения, има риск и от щети.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Сирница ви кара да обърнете повече внимание на най-близките. Лъвовете не забравят делата, пък и начинанията се натъкват на пречки и недоверие, няма как да останат безразлични. От понеделник ще се стараете да се впишете в плановете на влиятелни познати и шефове, ала не бързайте, за да не се наложи във вторник-сряда да разчиствате пропуски. В четвъртък сте много критични, а не е уместно да се месите в чужди спорове или да се мъчите да печелите зад гърба на другите, укрепвайте стари съюзи и изпълнете предишните уговорки.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Това 7-дневие е доста напрегнато и за вас, трябва грижливо да си начертаете плана за действие. Девите да не се преуморяват, имат свои интереси, домашни задължения. До сряда се оглеждайте за шансове, а и за покровители, влиятелни хора ще ви помогнат да използвате подходящите условия за професионалното си израстване. В четвъртък трудностите са най-сериозни, време е да прецените дали партньорите ви са подходящи за новите проекти, дали да не се облегнете на проверени колеги и сътрудници. Пазете това, което сте постигнали лично.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Баба Марта ви напомня да спазвате по-строг режим, задачите ви са много, а амбициите за кариера и приходи ви подлъгват да поемате още ангажименти, уморявате се. До вторник Везните да обърнат внимание и на по-лични неща, някои мечтаят за домашни промени, други трябва да искат съвети за деликатни ситуации. Околните с желание се отзовават на молбите ви за помощ, излъчвате чар, находчивост. Четвъртък и петък ще ви открият по-подходящи условия за реализация на идеи, дано сте се подготвили за дела, не за печалби с хитруване.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Началото на март изисква повече дисциплина, носи ви добри делови шансове, но дали сте готови за оползотворяването им? Група Скорпиони не са, имат да разчистват недовършени задачи, в понеделник може да поискат съвет и помощ от близки. Във вторник нещо ви разколебава, а така успех не се гради... Сряда ще напомни: каквото посеете, това ще жънете. Сега обаче избягвайте да се преуморявате и да спорите с близки, имате сили да поемете и от техния товар, ако се налага. Ще ви бъдат благодарни, вие го правите с чисто сърце и с разум.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Баба Марта ви изпълва с настроение, работата тръгна по-леко и по-резултатно. Част от Стрелците получават ненадейни шансове за печалба, но ако околни ги съветват да си използват възможностите само за себе си, едва ли ще слушат. В понеделник е ред на някогашните ви обещания и уговорки, знаете колко много дължите на рода и познати. Във вторник борите пречките и за да покажете на близки колко ги обичате, в сряда ще има на какво да се радвате. В следващите дни укрепвате интимни и приятелски връзки, те ви зареждат с жизнелюбието.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Този уикенд ви изпълва с радост, изяснявате възможностите за перспективни делови изяви, евентуалните партньори. Само че Козирозите няма да споделят замисленото по-нашироко. В понеделник ще уреждате административни и финансови неща, във вторник не се месите в чужди разправии, нито воювате в спор за интереса си. Пред начинанията ви има още сериозни пречки, ала не ви плашат, до петък упорствате и по най-рутинни задачи, учудвате колеги и шеф. Резултатът ви е убедителен. Някои ще открият любовта в приятелския си кръг.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Време за искане и за даване на прошка, но не само защото традицията е такава. Група Водолеи ще изяснят и укрепят отношенията си с любим и домочадие, други ще срещнат човек, с когото могат да изградят нов здрав съюз. Проблеми в работата ви карат да търсите доходни възможности за изява, в понеделник не бързайте да правите екипи и да поемате отговорности. Във вторник трудности или неразбирателство може да ви разколебаят. От сряда обогатявате знанията си, нужно е повече упорство и търпение, преоценка на старо сътрудничество

РИБИ (20.02 – 20.03)

Началото на март ви зарежда с енергия, въпреки пречките в деловата област. Доста Риби са влюбени, това обяснява плановете за пътуване до петък, идеите как да разнообразят живота на близките си с развлечения и отдих. Вие едва ли ще си позволите същинска почивка, от понеделник се стремите към сериозни бизнес промени, в партньорствата трябва да проявите дисциплина, бдителност към качеството, да амбицирате и другите да бъдат упорити, търсещи по задачи. При пропуски в сряда-четвъртък бъдете умерено критични, това много помага.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови