Хороскоп за 29 април - 5 май

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 29 април 2017 в 00:08 1931 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През тези дни не бързайте с начинания, следва внимателно да се ориентирате в мотивите на околните, в обстоятелствата. И на купони Овните да си подбират грижливо компанията, не си струва да берат ядове заради необмислени чужди постъпки. В работата не сте в силна позиция, но поне е стабилна. Във вторник и сряда с гъвкавост можете да укрепите партньорства и пак ще покажете свои умения, далновидност по финансови въпроси. В четвъртък и петък внимавайте с информация и на път, за да не ви ощетят, пречките и шансът са неочаквани...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Бъдете търпеливи и тактични за решаване на делови и финансови въпроси, които ви притесняват. Празничните трапези може да ви съберат с влиятелни роднини и приятели, говорете сдържано, а като ви съветват, слушайте. Телците много държат на някои свои решения, и на близки не е уместно да ги налагат. За работата дискретно проучете информация, клюките са си клюки. Виж, ако ви канят за екип, от сряда и четвъртък е по-разумно да се включите, даже нещо да не ви е по сърце. После ще се изясните, ако трябва – ще ускорите дейността.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Използвайте пълноценно трите празнични дни, та да не се окаже после, че нито сте отдъхнали по свой вкус, нито сте видели хората, с които най-добре се допълвате за работа и веселби. Близнаците, които се хвърлят във флиртове и любовни авантюри, бързо ще охладнеят към ухажорите, за избягват усложнени отношения. През останалите делнични дни ще следвате чужди идеи, но в екип постъпленията ви ще растат, можете да усвоите важни неща, да създадете по-перспективни съюзи. Само че запретнете ръкави за много по-сериозна дейност.

РАК (21.06 – 21.07)

Уж 3 дни за празнуване, а мнозина от вашия знак мислят главно за работа, за издигане. Доста Раци ще имат късмет да уредят служебния си проблем, но ако приемат нов пост и дейност – да преценят съответства ли това на нагласите и подготовката им, удовлетворението от труда има значение, не само парите. В сряда и петък уреждате и изяснявате важни неща, не ускорявайте насила темпо и не поемайте прекомерни делови отговорности. Свободните сърца тепърва ще открият своя човек, обвързаните се радват на разбирателство, често и без думи.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Идващият ден на труда ви носи ненадейни шансове за изяви и печалби, идват по линия на приятелства и познанства. Лъвовете да бъдат гъвкави, по-често ще търсят контакти с шефове, докато осъществят идеи, нерядко дори ще изоставят самостоятелните начинания заради по-доходни в екипи. В четвъртък и петък намалете темпото, не се изкушавайте от печалби на чужд гръб и не вярвайте на ласкатели, че можете всичко... Представителите на зодията са чаровни, обаче времето не е подходящо за флирт и авантюри, може да помрачат имиджа им.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

За вас тези 7 дни са белязани с грижи, макар и да не споделяте делови и лични проблеми. Още по-неуместно е Девите да припират за изясняване с колеги или познати и съседи до вторник, може да усложнят нещата. Задават се промени и за да се възползвате, не демонстрирайте прекалено с връзки и възможности, балансът в отношенията е крехък. Ще има и случаи, в които е по-добре да се оттеглите от планове и уговорки, опонентите ви са по-силни, понякога са и безцеремонни. За част от знака изходът е лесен, такт, разум и близки помагат...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

С празниците за вас започва динамичен период, очертават се повече контакти с роднини, познати, колеги. На Везните им се ще да се усамотят, да обмислят куп неща, а няма как – търсят ги за съвети и услуги, споделят им личните си грижи. Ще помагате, разбира се, но да е с мярка, иначе четвъртък и петък ще изострят спорове с най-близки, а няма полза. Ако се притеснявате за финанси, ще намерите добро решение как да балансирате бюджета си, предишните дни сте уговорили ефективни партньорства, привлекли сте си и още сътрудници...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Сега ви е най-уютно с най-близки. За тези майски празници няма да търсите веселбите даже с приятели, нещо са ви разочаровали. Ако е да ви наложат мнение, не са познали. И все пак Скорпионите да не се цепят от компания, там има и хора, готови да услужат, да ги покровителстват. Може да уговорите с някого и нова дейност, от вторник-сряда и вие прокарвайте по-дипломатично идеи. Само за парите няма да се съобразявате с претенции, щом са си ваши, а и точно сте преценили какво и как ще правите занапред, планът ви е печеливш.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Празници или не, гоните амбициозните си идеи за изяви и печалби. Следва да се признае: имате условия за осъществяване, но ако не сте предпазливи, ще си докарате загуби. Стрелците да уточняват внимателно всеки детайл при работа с приятели, на маса другите обещават... От вторник сте в стихията си, но като се развихрите, да не пренебрегнете правилата и да провалите започнатото. Много скромност и трудолюбие, а и повече грижи към близки и дома трябват, за да няма търкания и там. Някои ги допускат, напомняйки старите спорове.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

От уикенда до сряда се нагърбвате с куп домашни и съвсем непразнични задачи, искате и делата ви да вървят, и родата да е спокойна за проблемите си. Козирозите имат финансови грижи, но ще им намерят цаката, особено дамите от знака са стриктни при уреждане на такива задължения. Дано семейството ви оцени приноса ви, в работата хвърляте големи усилия, за да осигурите общата материална стабилност. Действайте предпазливо, има и рискове, и интриги ви въртят от завист. Но обичта на най-близките ще ви даде неизчерпаема енергия.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Три празнични дни, а вие ще се държите настрана от компании и от по-близки. Водолеите си имат проблеми и е редно да се усамотят, да ги анализират. Някои просто смятат, че колкото и да е рисковано, най-добре да са сам воин... Е, можете да чуете мненията на роднини, да искате подкрепа от благодетели. Не си пилейте силите в спорове и допълнителни ангажименти, не сте от желязо... От сряда до петък тръгвате след нови и доходни идеи, така и душата ви ще се отпусне. С ухажори внимателно – не знаете цялата истина или ви трябва съвет.

РИБИ (20.02 – 20.03)

През тези дни привличате с чар и благоразумие, има доста неща за обсъждане и в делови, и в лични отношения. Рибите може да се хвърлят във флирт, но да преценят точно избраника си, не всеки човек им подхожда за връзка, а жадуват за хармонично партньорство. Някои помнят разочарования и не допускат стари грешки, образец са на нежност и загриженост. От сряда задълбавате в задачите си, ако действате в екип – те да са точно разпределени с колегите. Ще си види какви умения сте натрупали, а мързеливци и интриганти ще държите надалече.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови