Хороскоп за 28 септември – 4 октомври от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 28 септември 2019 в 00:00 1591 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Сега често ще ви се иска да се държите по-далече от споровете на околните, вашите грижи ви стигат. Овните напират да изяснят куп делови и лични теми, дали избират подходящ момент? От уикенда разчитайте главно на усилията, които полагате в пряката работа, макар че ако не сте подобаващо бдителни, до сряда може да си докарате излишни ядове, ощетяване. Бъдете внимателни за тонуса си, търсете компетентни съвети за укрепване, покровители за уреждане на бизнес и домашни неща. В любовта предугаждайте по-стресовите ситуации.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Това 7-дневие ще ви се види тежичко, от вторник до четвъртък трябва да бъдете по-грижовни и за тонуса си, пък и към близките. Телците са планирали точно бизнес и изяви, до понеделник трябва да действат много съсредоточено и организирано по задачите си. Ако възникне нужда от някакви ремонти, не протакайте такъв въпрос, после ще напредвате по делата си по-спокойно и по-резултатно. В петък се стремите да изясните куп теми, наистина упоритостта и маневреността ще ви пестят ядове. Все пак не ускорявайте темпото прекалено.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Време за строг анализ на делови и лични проблеми, пренареждане на планове и отстраняване на допуснати слабости в екипа. От уикенда още Близнаците ще се нагърбят с тежката роля да мобилизират и колеги, познати или близки за наваксване на пропуските, личният им пример в тази насока е заразителен и даже ще излязат на авансцената. Вероятни са спорове, ще има обидени, но от началото на октомври положителните резултати от усилията ви ще личат все по-ярко. Е, не губете мярка в четвъртък-петък, имате си и куп домашни грижи.

РАК (21.06 – 21.07)

Периодът не е лек за вас, ала не бързайте да се сърдите на приятели, ако не могат веднага да ви окажат искана помощ. В понеделник-вторник група Раци улавят добри шансове за изява и печалби, но ще трябва да разчитат на услуги и от не съвсем близки колеги и познати. Сряда е за равносметки на свършеното от уикенда, част от знака има от какво да бъдат доволни, други обаче ще си признаят: изпуснали са моменти, подходящи съюзници. В петък овладейте критичността към околните, по-важно е да привлечете шефове на своята кауза.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Вие също се чувствате уморени и разочаровани в началото на 7-дневието, ала дали сте наясно с всички обстоятелства в деловата сфера?... Лъвовете може да имат и лични притеснения, лека-полека ще намерят изход от проблемите, имат сигурна подкрепа в приятели, близки. От понеделник поддържайте равномерно темпо, постепенно преодолявате свои пропуски, проучвате важна информация, създавате нови ползотворни връзки. Сряда ви изпълва с енергия и вяра в себе си. Пречките са бол, но до петък мнозина виждат перспектива пред свои идеи.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Тези дни ви изпълват с енергия и амбиции за изява, но все пак ще е редно да държите емоциите под контрол и да не налагате мнението си нито на колеги и познати, нито в най-тесния си кръг. До началото на октомври доста Деви да се пазят и от претоварване, изнервят се от безкрайни спорове с околните, поемат задачи, за които силите и уменията им може да не стигнат. Карайте по-кротко, трудностите в деловата сфера са сериозни и ако действате съсредоточено, без да се влияете от разприте в екипа, бавно и сигурно ще ги надмогнете до петък.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Трудно 7-дневие, но вие не се боите от пречки в работата, а за личните неща подхождате с благоразумие и такт, сполуката е сигурна. През уикенда Везните да сложат ударение точно на домашни неща, от понеделник ще гонят шансове за изява и печалби. Запасете се с бдителност и не надценявайте уменията си в началото на октомври, даже с техника може да си докарате яд. От сряда вече се отварят възможности за плодотворни съюзи, ще привличате съмишленици, а и шефовете ще оценят по достойнство идеите ви, петък настройва за творчество.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е резултатен, но за по-амбициозните планове, които кроите, още не е време. До края на септември Скорпионите си дават „свободно”: едни от знака имат домашни грижи, други още търсят съюзници между приятели и познати. От вторник ускорявате темпо, ала само за изясняване на проблемите. В сряда са вероятни пътувания, запознанства, набиране на допълнителна информация. Вие си решавате кога да се впуснете в практическата реализация, четвъртък е натоварен, искат ви услуги, търсите помощ. В петък актуализирайте идеите си.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

През тези 7 дни има да приключвате стари дела, вероятно и да оправяте някои свои пропуски. Стрелците се натъкват на доста пречки в работата, имат знания и умения да се преборят с тях, но първо да ги анализират, да си съставят план. До сряда вниманието ви ще бъде главно в лични задължения и отношения, ще намерите начин да зарадвате близки, да ги мобилизирате за по-плодотворен труд. В четвъртък и петък се дръжте по-предпазливо с нови партньори, на път или в друга сфера на дейност, има риск, ще обърнете в своя полза премерения.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Труден период, а и си набелязвате високи цели. Ако Козирозите се съобразяват с условията и с настроенията на околните, навярно ще сплотят екипа си или домашни в името на обща цел. В понеделник мнозина трябва да поемат и част от задачите на партньори и близки, от вторник да се държат настрана от разпри и да намалят темпото и хъса си, току виж си създали допълнителни проблеми заради прекомерните амбиции. Четвъртък е за проучване на нова информация, пътища и запознанства, но изисква бдителност. Петък ви дава и още енергия...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

За вас 7-дневието също е доста напрегнато, но вие сте настроени позитивно, а и можете да се държите подчертано тактично с околните. През този уикенд изглежда Водолеите се товарят и с чужди задачи само да няма спорове в екипа или вкъщи, наясно са с възможни усложнения при грешки в професионална и обществена изява. От понеделник не налагайте мнението си, и да сте прави се косите, усложнявате отношения. В сряда и четвъртък стабилизирате връзки и темпо в работата, вашите проекти ще чакат, и други имат плодотворни идеи.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Динамика и резултати, но вие улавяте по усет: периодът е за подготовка на нови бизнес проекти, пътуване, навлизане в друга делова сфера. През уикенда Рибите предпочитат самостоятелни изяви, а близки и приятели са готови да им помогнат при нужда. Намерете начин да покажете благодарност, да споделите успехи, радости, началото на октомври може да ви накара да следвате чужди желания. В сряда някои няма да са доволни от служебния напредък, попадат в трудни ситуации, не са изключени спор, щети. Предпазливите ще ги избегнат.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови