Хороскоп за 27 март – 2 април от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 27 март 2021 в 00:00 1290 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Динамични и трудни дни, не си ги усложнявайте с припряност и прояви на голямо самочувствие, иначе в петък ще сте преуморени и твърде критични към околните. От понеделник Овните да залагат на сътрудничество и дисциплина, във вторник-сряда подхващат проекти, които разчитат на услуги, заеми. Дано прецените точно плана си за действие, в началото на април някои се подлъгват по купони, пилеят енергия. Уместно е да обмислите как по-ефективно да се допълвате с деловите партньори, откъде да откъснете време и за обичаните.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Периодът обещава положителни промени, но през работната седмица владейте нетърпението и желанието си да влизате в остър спор. Телците да се опрат на предани партньори и съюзници, да внимават за финансите. Във вторник имате куп основателни бележки към колеги и познати, но не е момент за разпри, а за тактично уреждане на деликатни правни и други въпроси. В сряда и четвъртък просто проучете най-дискретно темите, за които се говори на ухо в екипа ви, подсилете малко позициите си. Някои умело укрепват отношения с новия шеф.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

На вас 7-дневието дава поводи за недоволство от околните, но не влизайте в разпри, не усложнявайте нещата. Група Близнаци имат отговорни изяви, още от понеделник проявяват хъс и енергия за високи постижения. С повече такт прокарвайте идеи и във вторник не се вглеждайте толкова в чужди кусури, а в сряда разчистете спешните задължения, много са. Някои не слушат съветите на близки и познати, но това ще води до забавяне или оскъпява дела. В четвъртък поемате товара в екипни задачи, носи още шансове, не колегиалните интриги.

РАК (21.06 – 21.07)

До края на март трупате умора, нищо чудно да се огледате за по-подходящи делови партньори до петък. Раците да следват изисквания на по-влиятелните в кръга си, в понеделник се очертават трудности. Във вторник планирайте точно изяви, не търсете помощ от колеги, познати. Някои се стремят към признание и печалби, сега не е момент. Най-добре засилете предпазливостта и не се месете на околните. Ако сте обвързани, и да имате проблеми с любимия, общувайте, с търпение ще укрепите взаимното доверие и ще има наистина поводи за радост.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Делата ви уж тръгват по-леко и спорно, дано това ви кара да действате много мобилизирано и самовзискателно. Някои Лъвове са по-критични към другите, от събота до четвъртък не е уместно да търсят само чуждите недостатъци... В понеделник не се месете в работите на околни, вашите оправяйте с такт, а във вторник-сряда не се претоварвайте с нови допълнителни ангажименти. Шефът и близки са оценили предаността ви. От началото на април обаче изяснявайте бдително фактите, те са във ваша полза, но има и проблеми, да не ви подведат.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Това 7-дневие е динамично, а вие ще упорствате за професионално израстване и печалби. През уикенда Девите може да са по-отстъпчиви, ала в понеделник са нападателни в службата, във вторник поемат куп ангажименти към близки. От сряда ще се уверите, че тези ваши усилия дават резултати, носят ви и нови шансове, може да се върнете към стари проекти. Шефовете ви ценят, обаче и предпазливост няма да вреди. И отделяйте повече време на домашните, дамите умно и дипломатично решават споровете вкъщи, господата берат доста ядове.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

До началото на април имате много ангажименти към близки, не само делови. Везните се радват на покани за изява и печалби, но все пак на първо място са обичаните хора. В понеделник се дистанцирате от заобикалящите, не ви се ще да се месите в споровете. Във вторник-сряда прокарвате идеите си с най-голям такт. В четвъртък изяснявате важни въпроси, дано е мирно и тихо, особено ако са лични. Господата да изчакат с решения, не е време за спекулации. В петък е рано за новите проекти, а и е добре да поискате съдействие от рода и приятели.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Добре е до края на март да успокоите темпото, да се заредите с отстъпчивост и такт, иначе може да си докарате ядове в желанието да помогнете на околни за справяне с трудните ситуации. Скорпионите бързат за положителни служебни промени, ще има такива, ала след като поразчистят доста изостанали задачи. В сряда може да си дадете пауза, да се погрижите за тонизиране, да поглезите близки, те ще бъдат ваши съмишленици и помощници в следващите дни. Само че някои мъчно преглъщат поводи за спор, сега не е време за крайни решения...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Това 7-дневие помага на много от знака да установят важни делови, а и лични партньорства. За уикенда се очертава доста работа, но Стрелците не се щадят, уверени са, че трудът им не отива нахалост. В понеделник-вторник разчистете изостанали задачи, за да не предизвиквате разпри, укори, в сряда даже поемете част от отговорности на колеги. Но предпазливо, има риск и от ощетяване, и от претоварване. В четвъртък не се поддавайте на уговорките за едно-друго, може се излъжете в избор. Погрижете се за тонуса си и ценете любовта, която имате.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Плановете ви за изява и печалби са смели, затова обещават трудно 7-дневие, та се запасете с търпение от събота. Козирозите да забравят за припряността и претупани ангажименти в понеделник, колкото и да им се ще положителните промени в службата да не се бавят. Не е време за смяна на работно място или дейност, по стари проекти имате за уреждане финансови и правни детайли. В сряда си наложете строг режим, при някои започват да прииждат изкусителни оферти. Близките разчитат на подкрепа, помислете добре какво ще направите.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

През периода делата ви не вървят твърде бързо и успешно, но вие не губите самообладание. Още през уикенда Водолеите откриват шансове за изява и печалби на срещи с познати. Реални са, но в понеделник-вторник оценявайте внимателно от какви хора идват идеите, не всеки ви подхожда за екип. И не намалявайте упорството в по-рутинни дейности, скоро ще има условия да ги разширите по привлекателен начин. В деня на лъжата се пазете от заблуди и... самозаблуди. Във финансите е нужна бдителност, а в любовта - принципност.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Натъквате се на пречки в делови и личен план, запасете се с търпение. Рибите целят да уредят по-бързо любовни и семейни въпроси, ала няма как сега да ги ускорят. Не се подлъгвайте на лесни изкушения, знаете какво искате и можете да го постигнете. През уикенда обмисляте самостоятелни изяви, от понеделник до четвъртък ще сте в положение да се съобразявате с по-влиятелни околни. Те ще ви подкрепят или поне ще ви упътят за реализация на важни за вас идеи. В сряда не говорете много по темата, после не напирайте с недомислени стъпки.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови