Хороскоп за 27 юни – 3 юли от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 27 юни 2020 в 00:00 3642 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Периодът е напрегнат и уморява, най-силно ще усетите това на прага на юли. Та не поемайте твърде големи обещания и към близки. Едни Овни тръгват по пътищата още през уикенда, други търсят информация и запознанства, които да подкрепят деловите им проекти. На Петровден контролирайте амбициите, време е да привличате съюзници и покровители, не да спорите, да си създавате врагове. Част от знака да уреждат внимателно финансови неща, чуват умни съвети, а не ги следват. Мамят ви флиртове и авантюри, но ако сте обвързани...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Тези последни дни на юни са по-спокойни за вас, а и вие се затваряте в своите грижи. Трябва да се признае – имате задачи за разчистване, за новите ви идеи е нужна подготовка. Телците да си позволят и малка пауза за отдих, ще влязат в юли с финансови грижи и задължения към близки. Не спорете с околните в четвъртък и петък, свикнали са да разчитат на вас, да ви прехвърлят куп свои отговорности. Не пестите сили и особено когато защитавате принципи, шефът ще го оцени, ще има и приятни изненади. За любовта заложете на търпението.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

През това 7-дневие е редно да позабавите темпо, в обкръжението ви се въртят интриги, а и поводи за сериозен спор има доста. Близнаците ще действат много предпазливо, в понеделник следва да изяснят важни въпроси. Вторник и сряда са за оформяне на нова делова стратегия, високите ви цели ще изискват голямо упорство. В началото на юли търсете още информация и хора, с които да ги реализирате. Трудът ви няма да остане неоценен, забравете за критиките към колеги и познати. Пазете личния си живот от клюки, даже нещо да не върви...

РАК (21.06 – 21.07)

Първите дни на юли ще са напрегнати, така че още от уикенда се запасете с търпение и спокойствие. Може да има поводи за спорове с близки и познати, Раците да не са доволни от постигнато в службата, да гонят високи печалби и пост. Е, за момента трябва да се вслушвате в съветите на предани хора в кръга си и да чакате подходящи условия за разгръщане. На Петровден не се перчете с превъзходство и власт, но и не се товарете с чужди дела, вашите ще стават и повече, и по-тежки. Дамите постигат своето в любовта, ала с нежност и грижа.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

През уикенда ви обзема нетърпение, готови сте да поемете задачи и на близки, колеги. Лъвовете да не припират и да не рискуват да преправят неща, щом не са се разбрали докрай с околни кое как да става. От понеделник разпределете сили и време според плана, който чертаете, стремете се да балансирате бизнес партньорствата, да заразите и другите с идеи, а не да се налагате. До петък ще намалите темпото, а и ще предпочетете да останете на заден план, увлича ви флирт. Празнични поводи има доста през периода, не прекалявайте с чашката.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Доста неща не са ви ясни в службата и лични отношения, така че се помъчете да успокоите ритъма си на живот. Девите са прави да не се връщат към стари проекти, макар и трудно, могат да реализират други добри идеи от понеделник, стига да не забравят упоритостта и предпазливостта и през следващите дни. Ала едни се отдават на мечти, втори на купони, а това не е най-уместно сега. Не се изолирайте от близки и познати, ала и не забравяйте колко много трябва да научите, за да се справите с настоящи задачи, а и с ред проблеми в любовта.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

За вас 7-дневието не е леко, от понеделник до петък избягвайте спор с близки, бързо ще се изостри. И не се налагайте, ако те не искат да поемат отговорност, след време нещата си идват на място. В работата пречките са доста и Везните ще търсят подкрепа от по-влиятелни познати, приятели. На Петровден давате и на друг идеи и ведрост. Във вторник-сряда обаче забавете темпото, ситуацията тепърва ще се развива, тогава следвайте чуждия план, също ще ви е от полза. Справяте се с куп трудности, не отвръщайте на лошо с лошо. Доходът ви е ОК.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Влизате в динамичен период, а нещата не вървят според предварителния ви план или желания. От уикенда Скорпионите са наясно: трябва да търсят много по-влиятелна подкрепа, на самия финал на юни стъпките са по-резултатни. В понеделник избягвайте спор дори да не сте доволни от оценки на шеф, колеги, клиенти. Щом сте приключили поети задачи и сте сговорчиви, упорството ще ви води напред. В петък някои са по-придирчиви към околните, не е умно. Има какво да учите и усъвършенствате. За сбъдване на любовните мечти изчакайте.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

С наближаването на юли ви обзема радостно настроение, а и вероятно ще има условия да си позволите малък отдих, купони, авантюри. И все пак Стрелците да внимават, някои май слугуват на капризи на близки и познати, делата им може да изостанат. Други от знака от вторник да се оглеждат за партньори, по-перспективни проекти, каквото не е станало досега, не е. Не споделяйте много широко своите идеи, първо проверете хората, рода и приятели също може да се включат в начинание. В любовта ви върви, но не зарязвайте работа заради нея.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Хубав период особено за влюбените, открили човек, с когото ще отворят нова житейска страница. Козирозите сега следват стъпките на шефове, приятели, познати, това ще помогне мнозина да се освободят от отдавнашни проблеми и грешки. От понеделник някои укрепват взаимоотношения, в нови екипи обаче ще останат на по-заден план. Юли идва с пречки, вероятно трябва да отделяте повече време за учене, усъвършенстване, стари дружки ще се сърдят, но за вас е важно да се справяте с работата. Ще успявате, а и ще помагате, ако ви молят.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Краят на юни не е лек в работата, но намирате подкрепа и в най-тежките дела. Група Водолеи са окрилени от развоя на лични неща, след дълга раздяла се събират с избраника си или обединяват усилия с искрени съмишленици. На Петровден не бързайте да разгласявате новите си планове, има стари уговорки и обещания за довършване. Началото на юли ви изправя пред трудности с път, други служебни ангажименти и екипи. С такт прокарвайте своите идеи, нека да ви опознаят, ще ви приемат. В петък сте взискателни и към най-малки детайли.

РИБИ (20.02 – 20.03)

До края на юни кроите куп планове за делова изява и лични неща, май е добре да изчакате да ви се открият условия за осъществяване на идеите. Рибите да не бягат по пътища и ваканции, понеделник идва с ненадеен шанс, а и те следва да стабилизират бюджета си, да зачетат роднини, партньори. На някои не им се чака под влияние на любовта, обаче не е време за признания и авантюри, скоро нещата ще тръгнат в по-различна посока и тогава ще решават по-мъдро. Юли носи куп пречки, старайте се да изпипвате задачите и не забравяйте обещания.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови