Ексклузивно Бойко Борисов е опериран след травма при мач (допълнена)

Хороскоп за 27 януари – 2 февруари

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 27 януари 2018 в 00:00 47055 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

За вас на преден план излиза въпросът за партньорствата – поемате задачите на колеги и близки, когато те изостават, гледате и да не ги дразните с добрите си резултати. Овните ще намерят по-подходящи сътрудници, от сряда изчистват куп проблеми, може да стеснят и кръга, с който споделят идеи и задължения. Четвъртък ви окуражава с постигнато, поддържайте това темпо. Ако приятели и познати ви дразнят с постоянния си песимизъм, кажете им го тактично, май в петък сте по-резки. Свободните сърца срещат човек, заслужаващ обичта им.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Дори и да се натъкнете на някакви пречки в деловата сфера, усилията ви ще бъдат плодотворни, в редица случаи ви откриват и нова служебна перспектива. Телците имат смели идеи, ще се намери кой да им възложи по-отговорни задачи, а и колеги и познати ще ги подкрепят. Във вторник планирайте точно работата си, може да се наложи да поемете по-големия товар в екипа, но вие можете да се справите дори с цената на доста ограничения. Първите дни на февруари са за упорита работа, и в екип, и сами ще преодолявате трудностите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

За вас периодът е добър, но ако отстоявате правата си в делови и личен план. Близнаците да избягват изяснения през уикенда, в понеделник ще им се иска да избягат даже от по-близки, щом спорят помежду си. От вторник следвате чужди идеи, но пък уравновесявате ритъма и отношенията. В сряда трябва да уреждате стриктно финансови и бизнес проблеми, никакви пречки няма да ви притеснят. В четвъртък търсете повече помощници, за да не се претоварвате, а в петък си организирайте пълноценен отдих, ще дойде време за смели проекти.

РАК (21.06 – 21.07)

Това 7-дневие ви настройва на критична вълна, палите се за спорове, но така едва ли ще отвоювате желаното. Раците да овладеят емоциите, не са в силна позиция, не е и уместно да се самоизтъкват в службата, между близките си и познати. Со кротце, со благо ще постигнете по-бързо целите си, затова във вторник и сряда избягвайте да се месите в работите на околните, до четвъртък трябва да стабилизирате лични отношения, за да упорствате по задачите си. Усилията ви са плодотворни, стъпка по стъпка хармонизирате любовна връзка.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Периодът разгаря амбиции за изява и печалби, но първо трябва да разчистите някои натрупани проблеми в работата си. Лъвовете не харесват второстепенни роли и прекалено упорство, до края на януари следва малко по-педантично да приключват започнатите задачи, а и към пропуски на другите да бъдат строги. Без кавги, разбира се. Някои си затварят очите пред дребните грешки, но дали това няма да им навреди по-нататък. От февруари е редно да мислите за отдих и усвояване на още знания и умения, ако имате творчески идеи - за реализация.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Този уикенд мислете за отдих и тонизиране, не за спорове, макар че в службата и вкъщи има проблеми. В понеделник доста Деви поемат и част от задачите на околните, но успехите оправдават жертвата, ще покажат следващите дни. Ала не сте в позиция да налагате директно мнението си, а и даже да го направите – скоро ще разберете, че така сте загубили... Може да се отрази и на личния ви бюджет, но вие ще преживеете болезнено и разклащане на авторитета си, ето защо в началото на февруари подхващайте стари уговорки и идеи, сигурни са.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Чудесни дни. Имате си доста делови и лични задачи, но постигате стремежите си. Много Везни си поставят наистина високи цели за напредък в кариерата, за уреждане на домашни проблеми. Още повече ви окриля фактът, че идеите ви привличат сътрудници, партньори, заразявате околните с хъса си за работа. Е, във вторник не се изтъквайте пред влиятелни хора, колкото ви ценят – толкова, а в сряда бъдете по-бдителни на път и при договаряне. Колкото по-сърцато помагате на другите, толкова по ви върви, а и на душата ви става по-радостно.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

И да има спешни делови задачи, не бързате, а внушавате и на околните да намалят темпото. Едни Скорпиони да изчистят проблемните си отношения, усещат кои колеги и партньори искат да извлекат полза на техен гръб. Прави сте, но избягвайте спор, в понеделник действате по-припряно. Втори пък са доволни от кариерата, но дали имат нужната подготовка за новия пост? Бъдете тактични и ще спечелите и от ситуациите, които на другите им се виждат губещи. На Зарезан ви чакат пътища, запознанства, внимавайте обаче за щети.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

И за вас идва време да огледате критично партньорите и компаньоните си, може би искате да се заемете с по-самостоятелен бизнес. От понеделник много Стрелци внимателно да преценят възможностите си, а и подходящото време. Решите ли да правите нещо, уреждайте стриктно финансови и правни детайли, ще имате и нови предложения за сътрудничество. На Зарезан вече ще намалите темпото – къде заради купони, къде за да анализирате направените стъпки, може да си откриете грешка. Поправяйте се бързо, няма защо да се колебаете.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Това 7-дневие не е най-леко за вас, притискат ви трудности и в работата, и в отношенията с близки и познати. Не взимайте прибързани решения, а и не обещавайте неща, които ще се окажат много тежки за вас. Козирозите ще се чувстват най-добре сред домашните, понеделник и сряда са твърде напрегнати, а във вторник следва най-детайлно да планират времето и усилията си. Разчитате ли на подкрепа, в четвъртък наистина ви е нужна, уговаряйте всичко точно, ясно, без големи салтанати. Когато уважавате и обичате, те са излишни.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Дните са динамични, бъдете нащрек за добри делови шансове. Група Водолеи малко прибързват, така и за отделна поръчка може да се разочароват – няма да са уцелили време, вкус или нещо друго. Понеделник носи ненадейни оферти, проучете ги сериозно и в началото на февруари ще се радвате на по-ефективно партньорство в работа. Те може да се окажат и чудесна основа за изява на цял екип или приятелски кръг. Част от знака се съсредоточават само в личните си неща, пътуват, уреждат финанси, искат да подсигурят домашното спокойствие.

РИБИ (20.02 – 20.03)

През тези 7 дни ви чакат изненади, свързани с делови промени и пътуване. Умерените Риби ще преценят сериозно шанса си за изява и печалби, в някои случаи им е нужна по-голяма самоувереност. В понеделник и вторник страните от споровете на колеги, искате сами да си решавате, сами да се заемете с по-амбициозни проекти. Краят на януари обаче ще донесе поводи за спорове и противопоставяне. Зарезан е за купони, но вие ще се задържите повече вкъщи или при любим. Усещате, че дреболия може да провали чудесни отношения...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови