Хороскоп за 27 февруари – 5 март от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 27 февруари 2021 в 00:00 1525 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През 7-дневието старателно уреждайте делови, административни, финансови въпроси, от това зависи резултатността на усилията ви. За Баба Марта Овните са готови да ускорят темпото, да рискуват с начинания, не е препоръчително, нека потърпят поне до петък. Бъдете по-бдителни за имущество и доходи, а и подскажете на околните да бъдат по-предпазливи в работата си. Във вторник изчистете изостанали ангажименти, в сряда май ще поемете и задачи на свои колеги, познати, но е в името на общия успех и трудностите няма да ви спират.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

През уикенда си дайте отдих, заредете се със сили и без бързане си обмислите план за действие. Доста Телци няма да останат доволни от деловите резултати през 7-дневието, в понеделник-вторник се очертава да общуват много, но май колеги и партньори им оказват осезаем натиск. Няма да се поддадете, имате си и истински приятели, които ви вдъхват спокойствие. От сряда назряват поводи за спор с близки, трябва да овладеете емоциите, да не разваляте отношенията. До петък мнозина ще поемат още задачи, трудът им ще бъде по-високо оценен.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Този период изисква да действате по задачите упорито и спокойно. Близнаците работят сърцато, обаче сега да избягват спорове с околни, не всички одобряват хъса и решенията им. В понеделник трудностите ви подсказват, че трябва да проучвате още въпроси, във вторник-сряда се гответе да поемете и тежести на колеги, познати, близки. Не се връщайте към старите си планове, криволичене ще разпилее силите и времето ви, от четвъртък ставате още по-нетърпеливи за промени. Ще настъпят, не обтягайте отношенията с обичаните, търсете съвети.

РАК (21.06 – 21.07)

За тези 7 дни имате много делови идеи, вярвате, че са добри, но все пак не ги налагайте на партньори, колеги, даже на близки. Раците ще трябва да направят крачка назад, по-готови са за стари планове, в редица случаи така се измъкват от вече неподходящи съюзи. От понеделник анализирайте ситуацията, но не се набивайте твърде на очи, във вторник си позволете и кратка пауза за отдих с обичани, с тях също е редно да си сверите часовника. За околните вълненията ви няма защо да стават известни в сряда, важи и за най-лични неща до петък...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Макар по-бавно, 7-дневието помага да оправите куп свои делови и семейни неща. Някои Лъвове имат амбиции за бърза кариера, от понеделник е редно да анализират плана си, да се погрижат за тонуса си, да подхванат по-творчески задачи, резултатът ще повдига самочувствието им. От вторник до четвъртък не се набивайте много на очи, по-нататък ще търсите съмишленици, сътрудници. В сряда си дайте пауза за повече общуване с обичаните, сега има с какво да ги зарадвате и поглезите. Личните отношения ви вдъхват сила и завидна мъдрост.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Вие отдавна се стремите към делови и лични промени, иска ви се да покажете творчески замах, авторитет пред близки и познати, да привлечете съюзници. Девите ще имат условия от понеделник да изпълнят някои свои идеи, вероятни са по-добри постъпления и позиции, ала трябва да действат оперативно. Във вторник търсите услуги, ще видите, че и колеги имат ефективни идеи. В сряда мнозина слагат отношенията с шефове на нова основа, да не настояват твърде за реализацията на свои лични проекти. Ще им дойде ред, но стъпка по стъпка.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Събота и неделя носят ненадейни делови шансове, ала следва да прецените подготвени ли сте за работата, какво да направите още, за да си подсигурите успех. В понеделник Везните поддържат по-спокоен ритъм в дейността си, уверени са за дохода. От вторник до четвъртък уреждайте стриктно правни, административни и финансови въпроси, съобразявайте се с претенциите на шефове, влиятелни клиенти, макар че вашите идеи са по-добри. Едни ще се впускат в купони до петък, втори се изолират, трябва да оправят лични неща.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

На прага на март имате шансове да осъществите смели делови идеи, така че запретнете ръкави. Скорпионите да изясняват бързо условията, да се съобразят и с планове на по-влиятелни хора в службата, бизнеса. От вторник програмата ви е много по-натоварена, някои действат на два фронта, други се нагърбват с чужди отговорности до петък. От сряда заложете на такта, нерядко изборът ви ще бъде труден, трябва да се справяте и с рутинни задачи, да карате близки да се постегнат. Добре, че сте във форма и с дух, а важните връзки се заздравяват.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Това 7-дневие е напрегнато, шефове ви възлагат сериозни отговорности, та в работата трябва да покажете какво умеете наистина. През уикенда Стрелците може и да не са доволни от вече постигнато, в понеделник ще обмислят нова стратегия, във вторник бавно, но успешно отстраняват пречките. Ако имате проекти за начинания, трудностите ще са повече или ще следва да помагате на колеги, познати. Няма да ви се свидят време и енергия, но не коментирайте стореното. Обвързаните да не се хвърлят по флиртове, ще наранят най-близки.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

В края на февруари си налагайте ограничения, но без да водят до спорове с близки, те не са виновни за грижите ви. Козирозите ще улавят куп шансове за изява и приходи, ала едва ли са подготвени да ги използват ефективно, да не рискуват. В понеделник-вторник действате по рутинни неща даже резултатът да се бави или да не ви извежда най-отпред в екипи. Сряда очертава задачи за довършване, а в следващите дни трудно ще прокарате идеи, не се инатете и не се месете на околните. Някои от знака да не искат съвет за личните си ядове...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Този период ви кара да преразгледате отношения в деловия и приятелския си кръг, можете да синхронизирате усилията там, да се включите в изпълнение на чужди идеи. За Баба Марта Водолеите ще поемат задачи и на близки, макар че усещат: ще им се открият шансове за по-мащабни бизнес изяви. Подложете на строг анализ досегашни партньорства, с някои хора е весело, но работата куца, други пък само гледат да се възползват от уменията ви. От четвъртък нещата са под контрола ви и въпреки пречките има на какво да се зарадвате с любим.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Куп идеи за изява и печалби ви се въртят в ума, периодът носи шансове да ги изпълните, ако проявите упорство в работата. В понеделник Рибите ще търсят услуги, трябва да разчистят по-стари задължения, да анализират внимателно финансови и партньорски проблеми. От сряда ще се мъчите да ускорите делата си. Дано е с такт, иначе спорове с близки ще се изострят, а хората чакат помощ от вас за своите грижи. Е, можете да ги подкрепите, да израснете като лидери. Някои се хвърлят във флирт, само да не изпуснат шанса си за истинска обич.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови