Quantcast

Хороскоп за 26 септември – 2 октомври от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 26 септември 2020 в 00:00 1323 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

В събота и неделя си дайте повече отдих, та дообмислете деловите си планове. Някои Овни се изкушават да ги приключат по-бързо, но първите успехи ще бъдат последвани от несполуки, да не напират. В понеделник ви се откриват нови възможности, във вторник покажете максимума от старанието си, в сряда избягвайте споровете в името на ефективно взаимодействие с колеги, близки. Началото на октомври ще ви възнагради за това търпение – стъпка по стъпка постигате целите си, стабилизирате доходи, а и отношения с най-обичани хора.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Периодът е белязан с контакти, затова залагайте на искреност, принципи. През уикенда е лесно, в кръг на приятели и роднини Телците се чувстват окуражени да действат по смелите си планове. Намерете и време за отдих, от понеделник работата ще се трупа, но вие ще сте в по-зависима позиция и тя ще ви изнервя, ако гоните ярка изява и по-високи приходи. От края на септември поводите за спорове даже с близките се умножават, пазете се да не кажете излишна дума и особено вкъщи. Хич не е лошо сега някои да се погрижат и за тонизирането си.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

През 7-дневието шансът ви често е на кантар, проучвайте внимателно всички условия за изява и печалби, срещи и разговори с колеги и познати са от полза през уикенда. Сега Близнаците правят впечатление на колебливи, в понеделник - петък ще следват идеите си в работата с такт и отстъпчивост, но да се опират на сътрудници, да искат помощ. Във вторник разчиствате занемарените дела, в сряда изяснявате по-подробно нови. Не поемайте обещания набързо, за да не пречат на друг ваш план. Сред близки ви е спокойно, получавате добри съвети.

РАК (21.06 – 21.07)

Пречките през 7-дневието са бол, запазете самообладание, от някои може да се извлече полза. През уикенда Раците да си направят план, и да не го приложат в пълнота през следващите дни, анализът е важен и те ще надмогнат по-бързо трудностите. До края на септември не се изтъквайте твърде и пред роднини, в началото на октомври търсете добрите приятели и сътрудници. Иначе има риск да не оценяват приноса ви реално, да пречат на усилията ви. Ако в работата ви върви, а в любовта не, поизчакайте, скоро ще си върнете душевната хармония.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

За вас периодът не е лек, в деловата сфера са вероятни и разочарования. Не се поддавайте на емоции, проучете детайлно фактите, до началото на октомври ще си изясните колко са коректни към вас колеги и партньори, кои нови задачи са ви по силите. До понеделник Лъвовете се съобразяват много с близки, познати, това може да е в техен минус. Във вторник-сряда чертайте по-реалистичен план, в петък идва време за нелеки, но водещи ви към сполука начинания. Ако някой е отвърнал на доброто както не бива, негова си работа...

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Динамично 7-дневие, а и напрегнато. През уикенда ще си спестите ядове, като не бързате с дейности, за които други специалисти не предвиждат добри условия. При група Деви – лични проблеми, с търпение и такт ще помагат на близки да преодолеят техни затруднения. Тенденцията прозира от понеделник до петък, укрепвате отношения с важни хора, а околните смятат, че всичко при вас е просто късмет. Във вторник се съобразявате с плановете на шефа, в сряда поемате повече отговорности в екип, в четвъртък търсите приложение на идеи.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Периодът изисква да уредите куп делови, финансови, административни неща. Везните имат добри идеи за изява и печалби, но още през уикенда следва да се огледат за партньори. В понеделник бавите темпо заради желания на шефове, във вторник преценявате, че е по-разумно да участвате в чужди проекти. Сряда е натоварена, обмислете пак програмата си. Четвъртък ще ви изненада с още оферти, срещи с приятели ви радват, не прибързвайте да каните помощници. В личната сфера спазвате принципа: всекиму заслуженото, и най-дипломатично.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Тези дни ще откривате редица пропуски в свои и на околните дела, от уикенда се съсредоточете в планове кое как да наваксате и поправите. Едни Скорпиони да бъдат по-грижовни към използвана техника, втори да отделят повече време за тонизирането, трети да бъдат по-тактични с колеги и познати, в понеделник може да се включат в техни начинания. Трудностите са доста, във вторник ще търсите услуги от мнозина, в сряда намалете темпото и хъса за бързи успехи. В четвъртък във всичко напредвайте полека, а на обичаните покажете мъдрост...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Динамичен период, дано сте обмислили точно към какви промени се стремите. Уикендът насочва вниманието на Стрелци към рода и съмишленици, помощта ще е важна занапред. В понеделник сте по-критични към всички, има за какво, но противопоставяне с шефове не е уместно. Ще разчистите пропуски в екипната работа, ако е нужно – ще привлечете съдействие от още специалисти. Предпазливо привличайте сътрудници до петък и бдително с финанси! В службата ще ви харесат нови влиятелни хора, сряда-четвъртък са за кариера.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Делови и битови задачи чакат за уикенда, ще ги разчистите, но не забравяйте и за отдиха. Група Козирози даже ще удължат почивката, имат нужда от анализ на служебната ситуация, от обновяване на плана си за изява В понеделник се пазете от спорове с близки, във вторник не разгласявайте професионалните си идеи нашироко. От края на септември ви очаква доста работа, редно е да сте надалече от чужди интриги, а времето да отива в обучение, обработка на важна информация, запознанства, път. Някои мечтаят за нова любов и ще я срещнат.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Това 7-дневие носи куп нови делови и лични шансове, но и ненадейни пречки за вас. От уикенда Водолеите да се съсредоточат в професионалните си идеи, нужна им е влиятелна подкрепа, а тя ще се бави. В понеделник и вторник няма да отпуснете ръце, знаете си силите, ще привлечете и помощници. Е, до петък ще трябва да поемете и по-голямата тежест от задачите в екип, при това – без да бъдете възнаградени веднага. В сряда-четвъртък контролирайте амбициите, първо трябва да се свърши работата. В любовта не допускайте да ви се месят.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Периодът е динамичен и плодотворен, но едва ли сега сте наясно с детайлите. Още от уикенда ще се убедите, че ви чака доста работа. В понеделник Рибите да проявяват търпение, във вторник-сряда да се пазят от разправии с околните. Най-сигурна защита е уреждането на финансови и административни въпроси, от началото на октомври ще си проличи, че усилията ви привличат и влиятелна подкрепа. Бъдете гъвкави, някои странят от колеги и познати, други спорят за дреболии. В любовта преценявайте трезво нещата, щастието ви зависи от вас.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !