Хороскоп за 26 октомври – 1 ноември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 26 октомври 2019 в 00:00 1631 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Събота стартира хубав период за вас, но обърнете много голямо внимание на общуването си с околните, на партньорствата. Не случайно българинът смята: Димитровден е за разплащане с работниците, сега за Овните се очертават нови и по-отговорни задачи, привличане на съмишленици с интересни и доходни идеи, създаване на здрави съюзи, екипи. Във вторник си изяснете задълбочено детайлите, в четвъртък и петък може да се наложи да следвате чужди планове, разбира се, пак с добра печалба. Най-голямата е разбирателството с обичаните.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За вас 7-дневието не е леко, съсредоточено и спокойно ще обърнете нещата към по-добро. Група Телци да бъдат по-грижовни за тонуса си, от четвъртък да стабилизират своя бюджет и административни дела, за да могат да отделят повече време за тонизиране, удоволствия. Важно е, в отношенията с близки и познати не всичко върви ОК и още понеделник ще ви поднесе разочарования. Ако са за работата, многото и трудни задачи няма да ви уплашат, в сряда даже ще помагате на цели екипи без да налагате мнения. Но целта е вие да успеете.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Напрегнато 7-дневие, обаче търпеливите ще уловят положителните шансове, които им дават и нежелани ситуации. През уикенда Близнаците да си наложат строги ограничения, очертават се рискове, дела, бюджет, здраве са уязвими. Не налагайте мнение, от понеделник ще извлечете повече ползи при обединяване с нови хора, във вторник ще разчистите стари спънки пред ефективни съюзи. В сряда не се претоварвайте със задачи и обещания в екипите, трудностите са по-големи и не разкривайте откъде чакате закрила. Усилия и бдителност печелят...

РАК (21.06 – 21.07)

Периодът ви кара да разчистите делови и лични неразбирателства, мнозина са готови да последват чужди доходни проекти. В понеделник-вторник Раците се ограничават само в интересите на домашните, услугите им са насочени към семейството, най-близки приятели. Бъдете търпеливи, иначе от последните дни на октомври може да започнете спорове, които бързо ще се задълбочат, а не са продуктивни. В четвъртък деловите задачи ви идват много, има и обществени, но ще се справите. Чертаете си амбициозни цели, гоните постове, ще печелите.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

За вас 7-дневието също не е леко, през уикенда ви се ще да се усамотите, да обмислите своите планове за изява и печалби. В понеделник Лъвовете ще се чувстват уморени, трябва да се опрат на услуги от познати и непознати, за да се справят с куп пречки. Не бъдете най-критични към околните във вторник, по-важно ви е да си гарантирате сигурност и спокойствие, постигане на цели, а до началото на ноември не сте съвсем наясно със ситуацията. Не прибързвайте с финансови и партньорски връзки, за личните търпеливо прокарвайте мнение.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През уикенда не е време за спорове, а има доста поводи и вкъщи, и в службата. Девите кроят амбициозни планове, имат сили да ги осъществят, ала следва да бъдат по-грижовни към здравето си, понеделник и вторник са доста трудни. В сряда изяснете внимателно проблемите, до началото на ноември трябва да поемете по-голям товар в екипи, да инициирате печеливши начинания. Ще се справите стъпка по стъпка, даже за лични неща получавате желания отговор, а някои доста време са се сблъсквали с неразбиране. Поставяйте си реални цели.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Напрегнато 7-дневие, май се стремите към по-сериозни промени в служебната и личната сфера. Този Димитровден напомня на Везните да готвят дейността си стриктно и да ловят подходящо време. И в понеделник си давате пауза за среща с близки и купони, от вторник бягайте от светска суета, владейте своята критичност. Краят на октомври показва кои начинания не са организирани добре, за път, преместване, битови нужди плащате повече. Няма да споделяте бизнес или лични неща, денят на будителите „води” по-амбициозните изяви.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

За вас 7-дневието е най-динамично и изнервящо, в сряда и четвъртък ще се чувствате отпаднали, отегчени. От уикенда Скорпионите хабят доста енергия да наложат мнение на близки и колеги. Защо, къде по-разумно е да поемете част от задачите, с които те не могат да се справят в понеделник. И на вас ще се намери кой да помогне, във вторник това доста ще ви зарадва, пък и ще ви насочи към нови и добри идеи. Ако в края на октомври бъдете по-отворени за сътрудничество, делата ще вървят, но отделяйте време да подкрепите околни.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Сложен период, започвате го с разправии, дано до вторник извлечете градивен заряд от споровете с близки и познати. Стрелците ще ловят и новите си делови шансове, ако ги оползотворят без отлагане, конфликтите ще отшумят без щети. От понеделник до сряда е важно да поуспокоите деловото темпо, да изпипвате детайлите, а и да усвоявате опит от по-умели хора в кръга си. В четвъртък се нагърбвате и с чужди задължения, но за успеха на екипа е важно обща дейност да върви. Стабилизирате приятелство или близост с околните, доверяват ви се.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Готови сте да работите сами, да свиете кръга от близки максимално, а това 7-дневие ви среща с хора, с които можете да изградите здрави връзки. От събота Козирозите да бъдат бдителни, в деловата сфера идват неприятни изненади, в понеделник ще упорстват, за да ги парират. Вероятни са нови партньорства или стари познати ще се включат съвестно в изпълнение на плана ви. Стремете се към взаимно допълване, сряда и четвъртък предполагат много внимание към финанси и документи. На прага на ноември ще видите: трудът ви не е напусто.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

За вас Димитровден води напрегнат период за професионален и личен избор, начертайте строга линия на поведение и ще се справите с всички поети задачи. Няма да е лесно, едни Водолеи се изкушават да сменят работата, не е времето. Други да не бързат с интимни връзки и брак, сега имат големи отговорности към близки и едва ли могат да подредят живота си както са мечтали. Ако сте стриктни и принципни, пък и по-пестеливи, в деня на будителите проблясват шансове за доходна изява, за дамите – и заслужен щастлив развой в любовта.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Това 7-дневие идва с доста разногласия, гледайте да не влошавате отношения с близки, нали те винаги ви подкрепят за преодоляване на трудностите. Рибите да защитават позицията си искрено, но най-уважително, от уикенда това ще им носи по-добри плодове, отколкото всяка преструвка. Във вторник се откриват нови доходни делови шансове, ала ще зависите от влиятелни покровители и до четвъртък има да изяснявате детайлите в обща дейност. В сряда натоварването е голямо, постигнатото май не ви се вижда удовлетворително, а хич не е малко.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови