Хороскоп за 26 ноември - 2 декември

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 26 ноември 2016 в 13:57 23907 1

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Последните дни на ноември и първите на декември ви правят по-взискателни към детайли, да не усложните отношения с околните. Овните не се вслушват много в чужди мнения и съвети, това не харесва на колеги, познати и близки. Ако шефове нямат време за идеите ви, питайте заместници, помощници и пр., но с едно наум – съперниците може да ви скроят номер или от престараване да объркате нещо. От понеделник до четвъртък делата са по-трудни, но намирате сили за паузи и успокояване на темпото, за лични неща сте още по-търпеливи.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Седемдневието не е леко в делови и личен план, но вие умеете да се справяте с всякакви ситуации. Телците привличат симпатии на влиятелни хора, получават услуги и оферти, ако са по-предпазливи, няма да допуснат много грешки даже при сложни задачи. В понеделник и четвъртък проявявайте търпение, за да си изясните наистина важните въпроси, другото се разплита само. Някои залагат на сътрудничество и често е с близки, а в петък уреждате стриктно и правната страна на нещата. Избягвайте конфликти и изказвайте мнения, водени от обич.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Идващите дни ви зареждат с настроение, работите упорито и околните го виждат. А и обстоятелствата сякаш ви помагат да се изявявате и да печелите по-добре. Близнаците все пак да не се оставят на емоциите, а и на съветите на приятели, които току ги кандърдисват как да получат повече, какви забавления да изберат. Във вторник едни уреждат лични и семейни въпроси, други към петък разширяват кръга на сътрудници и партньори. Весело и динамично е, но се пазете от изкусителни любовни авантюри, куп кандидати не ви подхождат.

РАК (21.06 – 21.07)

Ако сте планирани делови начинания, през тези 7 дни може да се наложи да изчакате с реализация на идеи. Раците да не бързат с изясняване на проблемите и отношенията, а и да не споделят тревогите си – в четвъртък финансовите са доста. На колеги и познати ще помогнете, има как, някак улавяте болките и страховете им. Важно е и домашните да окуражите, да ги подтикнете към духовно обогатяване. В понеделник и петък не разкривайте намеренията си за изяви и печалби, за да не си ги „познае” друг, има хора, които ви разочароват.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

За вас тези 7 дни носят промени. Лъвовете не бързат с делови стъпки, не може да се каже и кой ще бъде победител в професионалните съперничества. Вие обаче имате важно предимство, точно сте определили стратегия, не повтаряте предишни грешки, усилията и търпението ви дават резултат. На моменти ще имате и добър шанс за решаване на някакви въпроси, ще окуражавате и най-близките, равносметката ви излиза на плюс. Упорство в понеделник и вторник ще бъде възнаградено с доходни оферти. Е, до петък не бързайте да се хвалите.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Идва време да анализирате делови съюзи, в началото на декември търсите по-подходящи хора за екипна работа. В едни случаи Девите ще чакат покани от влиятелни професионалисти, в други им предлагат много примамливи неща, но скоро ще се разбере, че са били само за сладки приказки... До понеделник предпочитате индивидуални ангажименти, разчитате на себе си и не искате да делите приходи и слава. После избягвате да се намесвате в чужди спорове и да се противопоставяте на шефове. С обичаните сте искрени и твърде премерени.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Краят на ноември и началото на декември ви подтикват да мислите за нови партньорства, може би поради смяна на дейност. Сега Везните са готови да усвояват още знания и умения, гледат на изявите си в перспектива дори близки да ги убеждават да не се пънат чак толкова в работата. Е, някои гонят главно постове. По-важно е да се трудите с удоволствие и сигурно ще постигнете целта, пускате в ход дипломация, отстъпвате, ако помага за печалби. Така е от понеделник до четвъртък. Подчертано дискретни сте за личните си вълнения...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Служебни задачи и услуги за близки и познати изпълват дните ви сега, но в началото на декември ще разчистите проблемите, които са ви тревожили от известно време. За група Скорпиони те са главно в деловата сфера, идеите им се реализират бавно, парите не са много, все си има поводи за спорове... Е, в сряда получавате неочаквани оферти, може да се оформят добри партньорства с колеги и познати. Що се отнася до финансите, избягвайте разни спекулации, прояви на скъперничество, не само вие решавате как да се развие вашият съюз.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Последните дни на ноември ви изправят пред делови трудности и макар че сте умели професионалисти, не е зле да действате по-внимателно. За едни Стрелци това значи да се съобразяват с влиятелни покровители, втори трябва да се мобилизират за изпити и изпитания, трети гъвкаво да използват слабостите, а и хитрините на противниците си. В четвъртък и петък овладейте припряността, гледайте по-философски на нещата, с гъвкавост ще укрепите позициите си. Така е и в любовта, споровете са излишни, благоразумието постига желанията.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Това 7-дневие ще се окаже трудничко за вас, мнозина тръгват на път или потъват в море от информация, ориентират се към нови хора за бизнес. От този понеделник Козирозите най-старателно избягват разправии в кръга си, поемат и част от работата на колеги, познати и близки само да стабилизират връзките, на които държат. В началото на декември е по-разумно да следвате чуждите идеи, а и да привличате нови помощници, ще се чувствате уморени, така че не си пилейте времето, за да не се лишавате от отдих. С флиртове по-внимателно.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

И за вас дните са труднички, но ще успеете да се стегнете и да покажете какво можете в деловата сфера. Водолеите имат куп задачи, а и шансове да усвояват нови знания и умения, все пак нека си преценят силите, някои амбиции трябва да чакат. Сега има и поводи за купони, ала не прекалявайте, ще е за сметка на отдих и печалби, а запознанствата не бива да създават проблеми в делови и лични отношения. В края на ноември с повече такт ще балансирате и в тази област, много истина има в поговорката: каквото повикало, такова се обадило.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Сега и вие си наложете режим, за да върви работата, а и в личните отношения да няма проблеми. Доста Риби се отпускат по купони или се хвърлят в делови авантюри, после ще наваксват пропиляно време и прескочени професионални уроци. В понеделник ви подвеждат амбиции и самооценка, във вторник пък ви изкушават доходни оферти. Имате си хубави идеи за изява и печалби, търсете помощници, подкрепа от роднини. Някои смятат, че могат да информират другите и да си действат сами, но се лишават от радостта на общи постижения.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови