Хороскоп за 26 март – 1 април от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 26 март 2022 в 00:20 3308 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През уикенда планирате делови изяви, май ще се натъквате на трудности. Е, Овните не се отказват, а ако ги притесняват финанси, ще се справят с грижите в понеделник. Едно, че се нагърбвате с много работа, второ, имате си и запаси, които насочвате така, че накрая пак вие да излезете на печалба. Във вторник и сряда има още куп неща за изясняване, направете го дискретно, задълбочено обогатявайте новите шансове, идеи не ви липсват. От четвъртък привличате и помощ, поддържате добро темпо. Радвайте се на любовта, която ви обгражда.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Ще си направите периода и още по-приятен със сериозно отношение към всяка работа, заобикалящите ви и по-специално най-обичаните. От уикенда Телците дават израз на тези настроения, мнозина са доволни и от баланса в бюджета си. В понеделник се налага да искате разни услуги, не парадирайте с положение и връзки. Във вторник доста бързате за изяви, кариера, някои ще търсят и твърде дискретно съдействие от влиятелни близки. От сряда май ще се върнете и към стари идеи и уговорки, поемате най-трудни задачи в екип и не се надценявате.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

За вас – ведро 7-дневие, пълни сте с енергия и ще я предавате на околните в службата, за обществена дейност, вкъщи. През уикенда Близнаците нека да прокарват по-тактично идеи, в понеделник ще дойде подкрепа от близки. Във вторник овладейте припряността си за по-бързо признание. Сряда посветете на бита и домашните, следващите дни са уморителни и разочароващи. От чужда критика извличайте полезното, имате нови идеи, за които не спорете точно на деня на лъжата. В любовта получавате това, което сте заслужили с искреност...

РАК (21.06 – 21.07)

Седемдневието е напрегнато, вероятно трябва да обмислите и обновите плана си за действие. През уикенда Раците ще откъснат повече време за контактите с близки и познати, от понеделник обективните трудности май ще ги накарат да следват чужди идеи. За вашите търсете подкрепа във вторник, сряда-четвъртък ще ви поднесат други шансове. Няма защо да бързате, спънките са сериозни и трябва да работите на макс. Само че част от зодията ще се затворят в кръга на най-близки и предани хора, за да преодолеят някакво по-лично разочарование.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Динамичен и натоварен със задачи период, не прехвърляйте напрежението си върху най-близките с излишни спорове през уикенда. От понеделник Лъвовете имат ясен план кое как ще направят и няма да пилеят време за странични дела. Вторник ви вдъхва и сили, и желание за победа, в следващите дни се пазете от разправии, припряността в работата няма да донесе по-голямо признание или печалба. В петък търсете съмишленици за бъдещи проекти, а и информация, и по-подходящи партньори. Любовта ви дава всичко, от което имате нужда сега.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Пред вас - делови и лични въпроси, добре е да ги изясните през това 7-дневие. През уикенда Девите да не забравят текущите задачи, май и близки ще очакват помощ. Те пък ще ви съдействат в понеделник. Чувствате се спокойни с такива хармонични отношения и все пак във вторник не искайте друг да пази вашите интереси. До края на март ще покажете лоялност към шефове, на подчинени и равнопоставени – че не загърбвате принципи. От четвъртък ще се включвате в чужди проекти, обаче действайте предпазливо и без да се надценявате в нищо.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Динамично и напрегнато 7-дневие, не го усложнявайте с разправии. Везните да обмислят стратегия още от събота, и в трудните мигове трябва да улавят шанса за изява и печалби. Във вторник по-търпеливо проучвайте детайли, в сряда се задава финансов риск. Грижете се за тонуса си и смирете гордостта, понякога е нужно да направите стъпка назад, да се върнете към старите уговорки... Някои са устремени към нови съюзи, на деня на лъжата те ще стават истина за тях. Но ако имате по-лични проблеми, изяснете ги и не бързайте със следващи стъпки.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът изисква от вас много такт и отстъпчивост, колкото и да са находчиви ваши бизнес идеи. От уикенда Скорпионите правят сметка кое как да свършат, за да разчитат на по-добри приходи. В понеделник не прибързвайте в работата, вторник идва с пречки, но в тях са скрити и нови шансове за вас. Анализирайте ги внимателно, последните дни на март са уморителни, май сте склонни да се карате за нищо и с най-близки. С търпение ще печелите повече, поспрете се за ден, не дразнете с претенции и самочувствие. И в дела, и в любов това спъва...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Това 7-дневие ви зарежда с енергия за работа и с доста интересни идеи за изява и печалби. Само че Стрелците да се съобразяват с обстановката, с плановете на шефа, от събота не е подходящо да се излагат на риск. В понеделник-вторник ще сте доволни от свършеното, но не споделяйте подробности за печалби или за нови начинания. В сряда укротете хъса си, темпото, обмислете задълбочено нещата. Пречки ще има, и то сериозни, но вие можете да се справите. Мнозина да следват съвета и за лични неща, не е време да обсъждат избори с околните...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

До понеделник е важно да укрепите партньорства в работата, не да припирате за още и още ангажименти. Козирозите могат да се справят и с повече задачи от обичайното, през уикенда това май ще ги изнерви и ще започнат излишни спорове, а във вторник ще се хвърлят през глава подир едва очертаващите се шансове. По-разумно е да се заемете с рутинните си неща, да отделите голямо внимание на близки, от сряда до петък служебните пречки са сериозни. В края на март се съобразявайте с виждания на шефа, с финансови искания изчакайте.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Динамично време, а вие жадувате за пътуване, новости, срещи. От уикенда не е зле Водолеите да бъдат по-задълбочени и бдителни, в понеделник-вторник да следят сметките. Мнозина печелят добре, ала и рисковете не са малко. В сряда може да се наложи да търсите нови бизнес партньори, само услугите от рода и приятели няма да са ви достатъчни. Едни от знака се втурват след примамливи служебни шансове до края на март и май прибързват. В деня на лъжата втори си дават пауза, нека пазят идеите си, любовта си. Някои приключват авантюра.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Периодът носи голяма динамика и проблеми, вие ще ги правите и по-сериозни, ако не уреждате овреме финансовите и административните теми. През уикенда Рибите да обмисляте ситуацията, от понеделник трябва да следват по-стриктен режим. Във вторник балансирайте между трудностите и добрите отношения в екипа, излишните спорове само ще усложняват нещата в сряда. В четвъртък-петък укрепвайте съюзите и сътрудничеството, ако се въртят интриги, слагайте им точка. Контролът над емоциите превръща усилията в най-реални резултати.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови