Хороскоп за 26 май – 1 юни от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 26 май 2018 в 00:00 8031 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Влизате в нелеко 7-дневие, запасете се с търпение, благоразумие. За доста Овни пречките са изненадващи, от понеделник всяка преодоляна трудност ще ги прави по-силни и амбициозни. Друг въпрос, че понякога май не знаете как точно да действате, отвсякъде никнат проблеми и ви изнервят. Бъдете гъвкави, но задълбочени във вторник и сряда, от четвъртък мислете за кратък отдих, ще изчакате по-плодотворни условия за изява, кариера, печалби. Важно е сега да пазите спокойствието на близки, и те се тревожат нещата да не се усложнят.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Последните дни на май ви подтикват към делови изяви, но околните едва ли подозират колко амбициозни планове кроите. Телците ще представят идеите си за работа и партньорство, но да се пазят от излишни конфликти с шефове, колеги, клиенти. От вторник се съсредоточавате главно в задачите си, не са най-леки, но и място за тревога няма, можете да ги изпълните. Само че в петък ще сте доста уморени и куп домашни ангажименти ще останат за по-нататък. Необвързаните привличат внимание, да си решат дали не им стига само флирт.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

И за вас трудностите през периода ще се окажат повече, до вторник избягвайте разправии с колеги, клиенти, познати и близки, а най-вече с влиятелните хора. Близнаците да се държат и настрана от спорове в екипа и между съседи, щом проблемът не ги засяга пряко, противниците им са силни, няма защо да ги множат. От сряда упорството ви в работата дава по-добри резултати, вероятно е и роднини или приятели да съдействат в петък. Разчитате главно на себе си, търпението и принципността помагат да овладеете и лични неразбирателства.

РАК (21.06 – 21.07)

Дните до юни ще ви изправят пред доста проблеми и задачи, не добавяйте към обективните затруднения спорове или други усложнения. Още през уикенда Раците следва да се огледат за нови партньори, нека да бъдат по-отворени за съвети на близки, препоръки на колеги. Понеделник идва със сериозни делови пречки, но ако добавите такт и интуиция, ще разведрите атмосферата в екипа и ще постигнете целите си. Вероятно и ще подобрите отношенията с околните, в четвъртък и петък това ви е допълнителна печалба. Пазете дома от скандали.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Периодът носи куп трудности в работата, но и за миг не губите присъствие на духа. Наистина Лъвовете ще се справят с преките си задачи, сигурно ще се радват и на добри доходи от понеделник. Вашата роля в екипа и сред близки сега е друга - дискретно да уравновесявате отношения, да изглаждате спорове. Ще се справите отлично, във вторник даже поемате част от чужди дела, в сряда сте душата на всяко общуване. Щадете се, петък ви носи нови шансове, а близките имат нужда от повече разнообразие. Защо не си дадете кратък отдих?

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Последните дни на май не са лоши, но вас ви измъчва неразбирането на околни за деловите ви планове. Спокойно, Девите ще прокарват пътя на идеите си по-тактично и търпеливо, за някои ще им се открие шанс, ако се присъединят към екипи и проекти, в които ще се изявяват убедително. От понеделник заложете на дипломация, във вторник сте доста взискателни към колегите, в сряда не настоявайте на своята стратегия, това уморява. Бавно и дискретно привличайте симпатии и съюзници, и обичаните хора се колебаят. Но щастието ви е у дома.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Това 7-дневие ще се отрази доста благотворно на работата и бъдещите ви планове, мнозина си намират по-влиятелни покровители и умело използват условията за изява сега. Везните да не се изнервят, ако в понеделник трябва да последват чужди идеи, на техните проекти ще дойде време във вторник. При изпълнението на задачите бъдете прецизни, а и по-тактични, щом се налага да отстранявате пропуски на колеги, познати, близки. От четвъртък промените са осезателни, може да ви поведат на път, към учение, обработка на информация.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Няколко дни от май, през които е най-разумно да се отдръпнете назад. Група Скорпиони са готови да воюват докрай за идеи и принципи, не би било най-ползотворно. Работите упорито от понеделник по задачите си и лека-полека ще привлечете вниманието на шефове и клиенти към своя принос. Във вторник уреждайте стриктно дела и финанси, задават се изненади, които май ще ви притеснят. Ще преодолеете трудности и спънки до петък, добре е, че укрепвате и важните връзки. За личните е редно да помислите повече, дайте си пауза...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

През тези 7 дни е редно да избягвате конфликти, спорове, съдебни искове, можете да защитите правата си с отстъпчивост, търпение. Стрелците надали ще вярват много на съвета, причини за разпри възникват още през уикенда, в понеделник се трудят упорито, но резултатите... В сряда бъдете по-бдителни, склонни сте да рискувате пари, партньорства. Ако останете на по-заден план, ще свършите повече неща и скоро пак ще бъдете на авансцената в службата или между познати, новите делови шансове ще носят доходи, издигане, любов.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

От уикенда поемате куп задачи в службата и вкъщи, няма да се изложите в работа. По-хубаво е, че Козирозите намират време и сили да окуражат близки и колеги, някои са се обезверили, склонни са да зарежат начинание. Ще им върнете настроението, от вторник подхващате стари уговорки и проекти, укрепвате партньорствата. В четвъртък привличате и роднини за услуги, важно ви е да се справите с пречките и да не капнете от умора. В петък се очертават пътувания, усвояване на нова информация, при запознанства бъдете бдителни.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Последните дни на май за вас са напрегнати, но не се боите от делови пречки. При Водолеите се очертават и разочарования от околни, да не се поддават на лошо настроение. Най-важно е да прецените силите си и да работите на макс от понеделник, задачи ще ви сближат с нови хора, ще покажат високия ви професионализъм и организираност. До петък избягвайте разправии – който има очи и сърце, ще ви оцени по достойнство, другите да се оправят. Вашите разностранни интереси и склонност към творчество ви срещат с чудесни хора.

РИБИ (20.02 – 20.03)

И за вас дните до юни не са леки, но усетът ви подсказва да направите каквото можете. В понеделник поемате редица задачи на колеги и близки, в сряда пък наваксвате чуждите пропуски в дейността на екипа. Ако Рибите почувстват здравословни проблеми, да си обърнат внимание, бързо ще подобрят тонуса си. Не си късайте нервите с излишни спорове, късметът ще ви помогне да изплувате, но следва да сте бдителни, да не омаловажавате никой проблем. Може да се дадете и малко отдих, личните ви неща изискват голямо търпение.

Виж още за: