Хороскоп за 26 февруари – 4 март от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 26 февруари 2022 в 00:00 3149 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Седемдневието е спокойно, вероятно сте постигнали целите си и сте склонни да се включите в начинания на колеги, познати до началото на март. Това не значи, че Овните ще имат малко работа или ще забравят амбициозни планове. Натовареният понеделник ще ви подскаже колко е важно да привличате по-добри помощници, в сряда ще печелите околни с идеи, в четвъртък вече може да оформите и документално новите партньорства. Стари уговорки също носят плод. В личния живот се радвате на неща, които другите намират обикновени.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

На Задушница и Месни заговезни избягвайте спор с близки, едва ли ще решите проблеми с припряност. Телците кипят от енергия, понеделник им отваря още възможности за изява, с нетърпение може да си докарат грешки, щети. А и не е зле да бъдете по-грижовни към здравето си, особено ако скоро ви чакат път и събиране на информация. В четвъртък и петък се очертава повече общуване, не допускайте неблагодарни хора да ви се качват на главата. Важи и за деца и внуци. Влюбените не подценяват отговорностите си, околните ги наблюдават.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

За вас периодът е напрегнат, изненадват ви нежелани събития. През уикенда Близнаците ще се мъчат сами да преодолеят проблемите, а е по-добре да искат съдействие от близки, ще се окуражат взаимно. Друг въпрос, че от понеделник няма да споделяте грижи и вълнения, и то делови. Във вторник си направете план за действие, можете да се справите с многобройни задачи и с неприятен развой. В сряда ще видите първи резултати от усилията, после обединявате колеги и познати около идеите си, не ги съдете твърде строго заради грешки...

РАК (21.06 – 21.07)

Седемдневието изкушава с амбициозни цели, но надали ще получите на мига подкрепа от близки, познати. През уикенда Раците може да тръгнат на път или да търсят делова информация. Понеделник ще напомни да не се изтъквате пред колеги и шефове, във вторник не забравяйте обещания да помагате на околни в работата им. Имате куп поводи за общуване в началото на март, но специално в четвъртък си дайте повече отдих, анализирайте критично фактите и мислете как да се впишете в плановете на влиятелни хора, за да тръгне добре и вашият.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Периодът изисква изострено внимание в работа и при уреждане на най-лични неща. Лъвовете да разчитат на интуицията си, в напрегнатите моменти ще им бъде незаменим съветник. През уикенда избягвайте спорове с домашни, важи особено за дамите. В края на февруари си дайте повече отдих, погрижете се за тонуса си, задачите ви са бол и ако разчитате на услуги, не ще бъдат от близки. В сряда предлагайте много тактично идеи, в следващите дни ще си извоювате печалби и служебни позиции, но и доста ще трябва да помагате на свои колеги.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Последните дни на февруари май ви изненадват с нежелани събития, запазете спокойствие и не се изтъквайте много напред в екип, пред близки. От началото на работната седмица Девите по-дискретно и търпеливо ще търсят подкрепа от влиятелни хора, вторник предлага шансове за уреждане на служебни въпроси. Вие не забравяйте финансовите и административните, после на тях ще градите нови партньорства. В четвъртък актуализирате плана си за изява, предвидете и приключване на просрочени задължения. В лични неща залагате на искреност.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Този уикенд е уморителен, отдъхнете, погрижете се за укрепването си. Везните да бъдат спокойни, ще намерят сигурна подкрепа за затрудняващите ги дела, в края на февруари вероятно ще разчитат главно на роднини или приятели. Баба Марта ви носи напрежение и разправии, бъдете искрени и... най-тактични. Ще съберете помощници, които наистина държат на вашето партньорство, и ще откриете дискретно ключа към успешни изяви. Това е важно за преодоляване на рисковете в петък. В любовта - късмет, обаче щастието се гради с търпение.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е белязан от желание да действате сами, но дали така делови и лични проблеми ще ви подминат?... От уикенда Скорпионите определят ситуацията като неподходяща за своите идеи и начинания. В понеделник-вторник търсете услуги и помощници, не бива да се нагърбвате с тежък товар, а се грижете за тонизиране. Сряда ще покаже: изчакването ви е спестило куп пречки, дано се поучите от грешките на по-припрени в службата. Четвъртък и петък са добри, уж загубеното време се отплаща с резултати. Сега не говорете за любовта си...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Вашите делови идеи са чудесни, но ситуацията не е благотворна за соловите ви изяви, ще търсите съюзници. Е, Стрелците критично да оглеждат и условията, и кандидатурите, уикендът откроява егоистичните интереси на околни. Краят на февруари ви противопоставя дори на влиятелни хора, май не ви се иска да оставате в ничия сянка. В сряда заложете на сътрудничество, има с кого да се допълвате и подкрепяте за положителни служебни промени. В петък ще бъдете доволни от резултати и приход, помислете за отпуск, уреждане на лични неща.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Периодът е изнервящ, пречките през уикенда са бол, околните раздразнителни. Козирозите да спестят спорове, другите не приемат истината им. В понеделник търсете възможност за партньорство, обаче не налагайте мнение. Във вторник правите делови планове и... не карате колеги и близки да действат като вас. В сряда ще се съобразявате с по-влиятелните, но без чинопоклонство. За упорит труд са четвъртък и петък, взирате се във всеки детайл и така не ще допускате грешки. Май ще оцените наново и някои хора, не били толкова безотговорни...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Влизате в 7-дневието с големи делови амбиции, май трябва да ги променяте според ситуацията. На финала на февруари Водолеите ще ловят ненадейните шансове за изява и партньорство, може да дойдат и по линия на хобито им. От Баба Марта се очертават ядове, при едни са заради доходи, при други заради пречки в работата и неразбирателства с колеги. Държите на дисциплината и в четвъртък уреждайте точно служебни и административни неща, иначе все ще се изненадвате от някой проблем. И не бъдете толкова критични към любимия.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Най-важното сега е партньорството с околните. Е, от уикенда Рибите може да не се чувстват оценени в работа, възлагат им все рутинни задачи, трябва да се съобразяват с плана на началствата. От началото на март редица ваши идеи ще пробият, трудолюбието ви е възхитително, проявявате такт и сговорчивост. В четвъртък уреждайте стриктно административни и финансови неща, някои се издигат в службата, подчинените им трябва да ги следват с пълно доверие. Ще спечелите обич от околни в напрегнат момент. В любовта – завидна хармония.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови