Ексклузивно България призна краткото име Северна Македония, Скопие се отказа от териториални претенции

Хороскоп за 26 август – 1 септември

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 26 август 2017 в 00:00 32321 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Тези 7 дни са по-динамични, мнозина са обзети от нетърпение за делови и по-лични промени. Трябва да се признае: идеите ви са добри и биха помогнали на целия екип да се изяви по-ефективно, обаче сега не е уместно да се налагате, с упорство само ще дразните и всъщност ще намалявате шансовете си за кариера и печалби. Някои Овни няма да приемат този съвет и в сряда ще се чувстват на границата на силите си, а в четвъртък и петък работата хич не е малко, затова пък резултатите са в желаната посока. За всичко общувайте с подчертан такт.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Следващите няколко дни ви изправят пред доста избори в работата и личните отношения, дано преценявате точно способностите и желанията си. Група Телци имат амбициозни планове, стремят се към по-високи доходи, вероятно ще имат и съблазнителни оферти за кариера. Други ще предпочетат отдих и самостоятелни изяви, във вторник и сряда ги влече уединение, реализация на стари проекти. Бъдете дипломатични, смятате ли, че сте незаменими, ще си създадете още опоненти, ще умножите пречки. Някои тръгват към нова любов.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

До понеделник оставяте лични и домашни грижи за неопределено време, май делата ви притесняват повече. Близнаците ще упорстват по задачите си, пречки има доста, но нали искат да блеснат пред шефовете... Ще успеете, ала и претоварването в четвъртък и петък да е с мярка, можете да поискате съвет и услуга от приятели, роднини. Важи и за отношенията с близки, някои не са перфектни, но пък и не сте на пълна загуба. Изяснявайте за себе си нещата по-задълбочено, идват неочаквани шансове и ще трябва да реагирате по-бързичко.

РАК (21.06 – 21.07)

Следващите няколко дни ви затрупват с ангажименти към родата и колеги. Е, надали ще се чувствате ощетени от помощта, която ще им оказвате. Едно, че Раците ще имат условия да създадат и нови познанства и партньорства, а с тях ще дойде подкрепа от влиятелни личности. Не бързайте с начинания, вторник ще ви покаже колко важно е да довършат и някакви стари проекти. Второто, което засяга отношенията с най-близки и обичани хора – знаете, че услугите ви са бецценни за тях сега, но точно ги дозирате, за да не стане болен здрав носи...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

От вторник се очертават трудности в дела и контакти, така че използвайте предходните дни за уговорки на услуги, отдих. Част от Лъвовете обичат да пътуват, в понеделник може да тръгнат нанякъде, да търсят нова информация по интересуващи ги теми и да бъдат по-бдителни, не е изключено някак да се ощетят. Очарователни сте и се впускате в дълги приказки, но това може да ви докара клюки или да ви вземат за несериозници, затова подплатявайте думите си с повече усилия. Необвързаните искат да са център на внимание, флиртуват.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Ведро 7-дневие. Мнозина от знака май не мислят за ваканция и битови грижи, а за шансовете да напредват в кариерата. Едни Деви получават оферти за друго място и дейност, ще разчитат на пълна подкрепа от новите си шефове. Други имат условия за разширяване на печеливши начинания. Не се колебайте даже да виждате някакви спънки пред идеите, а засилете самовзискателността и във вторник малко ограничите инициативата, не всеки риск е уместен. И в любовта преценете по-строго какво искате, можете да имате много, а то дали ви трябва?

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

С изтичането на август пред вас се откриват условия за нови делови и лични партньорства, но приключването на досегашни ангажименти не бива да е на часа. Везните виждат как се трупат поводи за спор, обаче те с такт ще снижат напрежението, понякога става дума и за по-близки, не само за колеги, познати. От понеделник започват промени и вие имате голям принос за положителните резултати, но не се изтъквайте много в екипа, а и овладейте критичността си. Ако в любовта не върви, пазете добрия тон, после търсете решение за себе си.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

И за вас тези 7 дни са хубави, някои може да ги прекарат в екскурзии за отдих. Скорпионите ще използват и такива възможности за обогатяване на знанията си, вероятно и за допълнителни печалби. Имате доста амбициозни идеи, но все пак не се нагърбвайте с много задачи, от сряда дейността следва да бъде точно планирана, за да не ровите в детайли и така да провалите добри начинания. Не са препоръчителни и задкулисни игри. Част от знака залитат по материалното, парите са важни, но може да ги откъснат от близки, да ги направят диктатори...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Плодотворно 7-дневие, но не си мислете, че пред начинанията ви няма да има никакви пречки. Едни Стрелци се поддават на припряност, ако не съгласуват усилията в екипа си, резултатите няма да са високи, ще се налага преработване на уж приключеното. Втори са сигурни в находчивите си планове, само че да привлекат силни партньори и покровители, иначе няма да могат успешно да ги изпълнят. Някои трябва да актуализират намерения, макар вече уточнени. От четвъртък обръщате делата, шансът е с вас и ще убедите другите да ви следват.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Това 7-дневие няма да ви се види леко, по разни поводи ще забавяте работа, ще ограничавате инициативата си. Козирозите да търсят подходящи партньори и помощници за изпълнение на идеите си, чак от вторник нещата ще се отпушат и другите ще се хванат по-здраво за дела, включително вкъщи. Иначе спънките са в лични кроежи, двойни и тройни игри, конфликти. Ще се опирате и на хора с малък опит или нискостоящи, дисциплината и честността ви ги амбицират. За бита и в любовта намирате практични решения, не чакате само на емоциите.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Напрегнати 7 дни, препоръчително е да се държите колкото може по-далече от интриганти, клюкари. Водолеите по принцип странят от такива хора, но сега имат финансови грижи, мъчат ги неясноти в деловата ситуация. От Секновение ще намалите темпо, вероятно и критичността си, с такт и отстъпчивост доста по-бързо ще привличате помощници, сега трябва да внимавате и с преумората. Не се месите в чужди конфликти, но с приятели и сътрудници сте открити и готови да услужите на мига. Личните си грижи обаче не споделяйте с другиго.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Запасете се с такт и търпение, за да не усложните отношенията си с важни за вас хора. Чак на Симеоновден ще се убедите колко важна е подкрепата на близки за осъществяване на амбициозните ви идеи, домът е непобедимата ви крепост. Доста Риби да се доверят на усета си, подсказва им докъде могат да напреднат в служебната сфера, за някои проекти наистина не е момент. Други търсят достоверна информация за намеренията на опоненти и конкуренти, за да защитят позиции, приходи. Без страх и колебание уреждайте и лични неща.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови