Хороскоп за 25 септември – 1 октомври от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 25 септември 2021 в 00:06 3401 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Ведро 7-дневие, макар че понякога се тревожите дали нещата ви вървят на добре. Вървят, Овните да се хващат за амбициозните си планове за печалби и изява още от уикенда. В понеделник помислете и за режим, до сряда поемате нови обещания към колеги и роднини, искате да ги впечатлите. Искреността ви в отношенията и отговорността към работата ви представят най-убедително. Бъдете строги с децата и грижовни към тонуса си. От четвъртък се показвате по-отстъпчиви, в петък посветете повече време на дом и близки, на любимия.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Периодът ви кара да укротите деловото темпо, да проявите повече постоянство в работата. През уикенда Телците май са склонни да се върнат към стари идеи, виждат им се по-лесни. Я се стегнете за сериозни изяви в понеделник, ако сами действате – във вторник ще имате и помощ. В сряда ще се чувствате уморени, а ви чакат домашни задачи. Грижете се за тонуса си и за близките, в четвъртък заедно обмислете идеи и взаимно си простете за минали грешки. Трудностите в петък поемате с леко сърце, определили сте си правилна линия на поведение.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Колкото и да са тежки задачите ви, до началото на октомври ще се справите, отпадат доста пречки пред плановете ви, придобивате по-голяма увереност. От събота Близнаците не щат да остават на заден план в екипа си, ала до вторник пак ще се върнат в сянката на колеги и близки, по-добре е за начинанията им. Те и другите очакват от вас да поемате част от отговорностите им. Имате сили за това, не отказвайте помощ, съвети, в четвъртък и вие може да се възползвате от хубави чужди идеи. Сега е време за създаване на желани връзки в любовта.

РАК (21.06 – 21.07)

Нещата ви вървят, но у вас все се прокрадва съмнение дали действате както трябва, успехът временен ли е. През уикенда Раците да се съсредоточат върху пречките, не са малки, в понеделник трябва да балансират партньорствата, да търсят нова информация, да пътуват. Вторник предполага повече общуване, не бързайте да споделяте и още идеи за работа, сряда идва с неочакван шанс за изява и печалби, бъдете по-дискретни и предпазливи до началото на октомври. Посвещавате се на обичаните, отношенията с тях не бива да затъват в рутина...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Седемдневието не е лошо, стига точно да начертаете плана си за работа и ако ръководите екип, правилно да я разпределяте. През уикенда Лъвовете разчитат и на услуги, но после всеки трябва да действа по задачите. В понеделник сте доволни от свършеното, ще отделите време за контакти. Във вторник си дайте пауза, щом няма условия за новите идеи. В сряда-четвъртък прибързвате, това поражда спорове. По-добре се изяснете спокойно с околни, уважете приноса им. Вкъщи укрепвате разклатени отношения, захващате се и с някои ремонти.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Даже 7-дневието да започне с несполуки, скоро нещата ще се оправят, само че вие трябва да бъдете по-толерантни към обкръжението си и да избягвате остри спорове. През уикенда Девите поемат и част от задачите на колеги и близки, та сигурно работата в понеделник ще им понатежи, до сряда да уреждат стриктно финанси и административни въпроси. Във вторник успехът идва от трудните дела, по нов начин ще погледнете на партньорствата. Някои създават любовна връзка, обещаваща е, да не говорят нашироко за чувствата и намеренията си...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Периодът е динамичен, а вие придирчиви, така че гледайте да не усложнявате възникващите проблеми. През уикенда проявявате упорство, а и целите, които си поставяте за тази работна седмица, са високи. В понеделник Везните да се държат по-назад, ако вторник им предложи други шансове – да преценят по кои ще действат. От сряда вглеждането ви в детайлите се засилва, води до още ядове. Анализирайте най-задълбочено нещата в петък. Някои държат много на мнението и идеите си, ще усложнят и личните отношения. Бъдете отстъпчиви.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

За вас 7-дневието не е леко, има неща, към които трябва да се приспособите, а не ви харесват твърде. Скорпионите се тревожат за финанси и партньори, имат сили да се справят дипломатично с трудностите още от събота. В понеделник-вторник не сте доволни от колеги и сътрудници, не влизайте в конфликт, но и не се подчинявайте на техните желания. В края на септември ще получите ред услуги за преодоляване на трудности и ограничения и от по-нископоставените. Отстоявайте решения твърдо, но с обич, благоприятни са за всички засегнати...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Това 7-дневие ви изправя пред трудности, но ще надмогнете всяка пречка, и то без да вирите нос. Още през уикенда Стрелците си дават сметка: плановете им са добри, но няма да тръгнат както са си мислили. В понеделник работите със старание, във вторник не критикувайте заобикалящи, а търсете подкрепа от по-влиятелните. В сряда ще актуализирате идеите си, откриват се и още шансове. Гответе се за куп задачи в четвъртък, упорствайте тихо и кротко, шефовете ще ви ценят, може да ви издигнат. Време е мнозина да уредят и личния си живот.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Динамичен период, а като добавим и вашето желание за по-значими делови промени... През уикенда Козирозите да избягват разправии с близки, познати и колеги, няма да решат проблемите. В понеделник и вторник с такт и скромност ще задействате плана си за служебна изява и израстване, ако има интриги – пазете се с такт и... трудолюбие. В сряда изпипвате подробности, в четвъртък ловите още шансове, всеки детайл има значение. В петък уреждайте стриктно финансови и административни неща. Оздравявате обтегнати лични отношения.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Не споделяте проблеми, а се вижда: от уикенда ви владеят тъжни настроения... При едни Водолеи причините са по-лични, няма да се затворят в отношения, които не отговарят на принципите им. Други имат делови грижи и смело ще се освобождават от неподходящи партньори. В понеделник-вторник избягвайте конфликти, изяснете си на реалистични цели ли залагате. В сряда укротявате темпо и бизнес амбиции, оправяте финансови въпроси, стабилизирате връзки с познати, подчинени, куражът ви расте. В петък не бързайте с идеи, начинания.

РИБИ (20.02 – 20.03)

През уикенда имате куп делови и лични задачи, а сякаш околните не си дават сметка за усилията ви. Не спорете, в понеделник ще приключите забавената работа, за планове няма защо да говорите. Рибите не се плашат от обективните пречки в сряда и четвъртък, ще си дадат пауза да обмислят нещата. Няма да бързате и в следващите дни за изява, признание, доходи, те ще дойдат, но чак като положите старание за обогатяване на уменията и знанията си, виждате си пропуски. В любовта не чакайте главно избраникът ви да разнообрази битието.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови