Хороскоп за 25 ноември - 1 декември

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 25 ноември 2017 в 00:00 54356 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Уж по-спокойно 7-дневие, но мнозина от знака упорстват по идеите си и това може да доведе до разправии с близки в понеделник и четвъртък, а в сряда на прицел вземат колеги. Задачите са доста, разумно е Овните да си спестят спор и да мислят за пречките пред начинанията – не са малки, ала само с упорство няма да ги преодолеят. Вслушвайте се в съветите на верни хора, ще помагат да решите и лични, и служебни въпроси. Някои непрекъснато настояват на своето, по-печелившата тактика е на дипломатите, далновидни и отстъпчиви.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Сега работата ви може да не върви точно както ви се ще на вас, но въпреки това е редно да насочите внимание към роднините, дома. Ако трябва, да бъдете и по-строги там. В понеделник упорствате по много дела наведнъж, те ще ви изнервят, не допускайте спор с близки. В четвъртък Телците ще изяснят част от темите, които ги тревожат, а в петък да се държат в сянка, и лични грижи не зависят само от тях. В деловата сфера усилията ви са големи, обаче обърнете внимание и на рекламата, а и на по-осезаемата подкрепата от влиятелни хора.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Хубаво 7-дневие, доста проблеми, които са ви мъчили, намират решение. При това, част от Близнаците получават шанс за изява или по-висок пост, нови шефове оценяват професионализма им, хъса за творчество. Мнозина се радват на подкрепа от близки, обичаните хора ги разбират и окуражават. Е, в сряда може да припламнат искри на спорове, но и вие не винаги сдържате емоциите и езика си. До 2 дни изчиствате тези недоразумения, финансови притеснения. Само че приходите да не намаляват взискателността към партньори и качество.

РАК (21.06 – 21.07)

Пълни сте с идеи за изява и печалби, а нещата се бавят и темпото може да ви уплаши. Раците да не прибързват с изводи, за момента просто нямат условия да разгърнат проекти. Във вторник и сряда присветват и словесни мълнии. Не влизайте в спорове, няма да ускорите кариерата и прихода си, а мнозина от знака следва да се погрижат за тонуса си. Дамите за момента са по-късметлии, особено в любовта получават желаното разбиране и подкрепа. На Андреевден обаче вие ще сте опора в семейството, изпипвайте всичко, с което се заемете.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Последните дни на ноември са подходящи да уредите нови сътрудничества и лични връзки. Лъвовете обичат да водят екипи и компании, но сега е по-добре да следват чужди идеи. И с такт можете да усилите влиянието си, ще покаже понеделник. Във вторник ви наляга умора, бъдете по-грижовни към здравето си, а и финансите ще ви създават грижи. Някои от знака се изнервят, че колеги и даже обичани хора не приемат предложенията им. Вярно, идеите ви са ОК, но с припряност не върви. Декември е празничен, намалете темпо и критики.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Това 7-дневие изисква спокойствие и съсредоточаване, а мнозина от зодията са готови да поемат голямо натоварване, за да блеснат пред шефове и публика. Девите да не допускат тази грешка, за да не си докарат яд с тонуса, а и с пари. В понеделник ще се опитате да уредите отношенията си с партньори и клиенти така, че да печелите повече. Внимавайте, сега е по-важно да имате по-стабилно сътрудничество, да привличате нови помощници. На Андреевден обмислете друга стратегия, за да постигнете високите си цели. Правят ви и куп услуги.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

За края на ноември си поставяте толкова много задачи, че току виж в петък сте капнали от умора. Везните да заложат на ефективно сътрудничество с колеги и познати – даже другите да са тези, които ги избират за екипа си, пак са в добро обкръжение. В ред случаи разчитате и на подкрепа от влиятелни хора, харесват тактиката и... тактичността ви. Дните са чудесни за общуване с най-обичаните, от понеделник гледат да ви услужат с нещо, от сряда има поводи за трапези и обсъждане на общите планове. И без да се изтъквате близки наистина ви ценят.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Започващото 7-дневие ви помага лека полека да изчистите проблеми с близки и в работата, напоследък имахте притеснения. Скорпионите могат да отчетат напредък в деловата сфера, мнозина са доволни от изявата и печалбите си. Ами повод е за поливане, приятели и роднини ще ви зачетат. Само че една част от зодията ще предпочетат тихо да си правят кариерата, от понеделник шансът и шефът са на тяхна страна. В сряда не споделяте идеите си, после ситърсите нови партньори и ще ги намерите. В любовта преодолявате неразбиране, но бавно.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Стремите се към промени в делови и личен план, дали условията позволяват? При група Стрелци проблемът е, че трябва да се присъединят към проекти на колеги и да покажат какво могат в работа. През уикенда се пазете от чужди спорове, уреждайте стриктно финансови и административни детайли. Други ще решат уравнението, като си намерят влиятелен приятел – той да ги лансира в по-доходни начинания и обещаващи екипи. В сряда и четвъртък не бързате да разкривате идеите си, началото на декември обаче укрепва партньорствата.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

През 7-дневието малцина си дават сметка за преживяванията ви, вглъбени сте в проблемите си и когато сте удовлетворени от хода на служебните и личните неща. Влюбените Козирози се уверяват колко точен е изборът им за партньор, вече обвързаните се радват на семейна хармония и благополучие. Понякога ви се ще да поемете всички домакински тежести на гърба си, но мислете и за тонуса си в понеделник и вторник. От сряда деловото напрежение расте, ала вие се справяте и шефовете го оценяват. Окриля ви подкрепа на съмишленици.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Финалът на ноември ви кара да огледате обкръжението си, нова задача или любов може да ви поведе в неочаквана посока. Водолеите да преценяват точно кандидатите за партньорство, за да не пилеят време с несериозни проекти. От понеделник се дистанцирате от стари колеги и приятели, ще вложите енергия в усвояване на нови дейности и майсторство, не в спорове. От Андреевден ви се отваря поле за по-творческа изява, ще дойдат и добри пари, а и ще ви търсят съгласно някогашни уговорки. Свободните сърца срещат мечтаната половинка.

РИБИ (20.02 – 20.03)

До началото на декември ви съпътстват доста пречки в работата, напрежението се отразява и на лични неща. Рибите няма да се уплашат, ще окуражават свои близки как да се справят с трудностите. От уикенда все съветвате, предлагате, правите услуги. Мнозина ще се възхитят на енергията ви и находчивите идеи, до вторник ще сплотите екипа, дано и бюджета си да стабилизирате. От сряда ще дадете превес на интимната тема, май трябва да възстановите хармонията във връзката си, има на какво да научите своя избраник, а и вие се променяйте.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови