Хороскоп за 25 – 31 март

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 25 март 2017 в 00:05 18969 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Задава се динамичен период, имате и много задачи, и големи амбиции, но първо отдъхнете и премислете с кого да се обвързвате за делови начинания. В сряда и четвъртък доста Овни ще се почувстват претоварени с ангажименти към близки и колеги, може да се преориентират към самостоятелни изяви. Не бързайте, защото стартът на седмицата показва, че пречките ще са куп и трябва да правите по-често етапна оценка, а ако искате да помогнете на дружки – да прецените точно как, за да не се ощетите или да загубите други свои приятели.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Дали защото е Благовещение, но и в събота, и в следващите дни ще отделяте подобаващо внимание на домашните и друга рода. За някои Телци идва време и да поотдъхнат, да помислят за промени в деловата си изява, други от знака пък са увлечени във флиртове. Чарът ви е несъмнен, но преди да се обвържете по-сериозно, анализирайте ситуацията, желанията си, съветите на свои близки. Понеделник, вторник и петък ви изправят пред важни въпроси и даже част от околните да ви придумват за авантюри, трябва да сте верни на принципите си.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Рано е за новите ви планове, но въпреки това трябва да действате много съсредоточено, ще подготвяте почвата за начинанията трудно и с подчертана толерантност към околните. Ако Близнаците могат да си позволят кратка пауза на открито през уикенда и в четвъртък, по-бързо ще съберат нужните им сили за предстоящите изяви, обстановката е малко изнервяща. Е, вие ще се откажете от ултимативния тон в спорове, ако близки настояват да ги слушате – доверете се на своя усет и опит. Сега шансът е променлив, а нетърпеливци го изпускат...

РАК (21.06 – 21.07)

През следващите дни не говорите подробно за плановете си, но с каквото може – помагате на близки да се справят с пречки и да реализират мечти. Раците имат поводи за празнуване, но няма да се заседяват на трапези и по купони... Някои нека да бъдат по-грижовни към финансите си във вторник и четвъртък. Ако ви е поверена лидерска роля, организирайте нещата така, че и работата на колеги и съмишленици да върви резултатно. Част от знака отдават твърде голямо значение на мнението на околни, ала така може да се вкарат в капан.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Последните 7 дни на март са напрегнати, май трябва да бъдете по-бдителни с финанси и партньори. Още през уикенда ще просветнат шансове за изява и печалби, само че Лъвовете имат за преодоляване куп очаквани и неочаквани пречки. След вторник идеите ви привличат сериозна подкрепа, постепенно мобилизирате и съмишленици за справяне с новите трудности, имате енергия и харизма да обединявате хората за дела. Ако в личен план ви мъчат проблеми, сами и най-отговорно ще изберете пътя си, може да ви отведе при нова любов.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

И за вас това 7-дневие ще бъде натоварено, внимавайте за тонуса си. Девите да търсят и хора, с които биха действали по-ефективно по своите професионални и обществени идеи. До понеделник имате условия да си изясните поне за себе си важни проблеми, от сряда подбирайте с повишена взискателност колеги и познати, на които да се опирате в бъдеще. Някои от зодията са склонни и за любовни авантюри, но макар и твърде чаровни – да не очакват мигновено сбъдване на желанията си. Заслужавате щастие, подгответе го прагматично.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

За Благовещение се затваряте в свои грижи и радости, ваши близки се мъчат да повлияят на плановете ви – надали ще им позволите. Особено във вторник и петък Везните да се пазят от спорове с домашни и роднини, отношенията може да се усложнят, а никому няма да е от полза. Даже да допуснете да ви извадят от равновесие с претенции и съвети, бързо ще се съвземете, пък и наистина е по-уместно да слушате своето сърце и разума си. В понеделник уреждайте най-пунктуално административни и финансови неща, после търсете и покровители.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Благовец ви зарежда с голяма енергия за изява, творчество и печалби, обаче не бързайте да командвате в офиса и вкъщи. Скорпионите да потърсят съвети от по-влиятелни хора, нужни им са и по-подходящи сътрудници за екип. Пазете се от споровете на околните сега, а и не се поддавайте на своите симпатии и антипатии, не винаги са полезни за делата. Петък е за пълно съсредоточаване в задачите, начинанията ви тръгват добре, помагат ви шансовете, които ловите най-умело. В любовта взимате решение, което ще ви носи радост и мъдрост.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Последните 7 дни на март ще ви напомнят: обединението прави сила. Група Стрелци имат чудесни идеи, но ако колеги напират за други проекти – ще подкрепят чужди, щом носят добри печалби. Внимавайте с финанси, пречки в работата има, но при точни сметки приятелствата са перспективни, проучете възможностите в понеделник. Някои се издигат в йерархията, ала в петък да внимават със споровете, може да отблъснат хора, които са ги подкрепяли. В любовта май не приемат идеите ви на сериозно, но що е време – занапред е.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Тези 7 дни ще ви се видят предълги, ако се заредите с търпение, ще изпълните перфектно поне рутинните задачи. Ще дойде момент и за по-амбициозните планове на Козирозите, но за сега да се придържат строго към обичайната си програма, във вторник има риск от претоварване. Трудности и спорове в работата ще има винаги, важното е да запазите градивния тон и приятелите. Упорствате по свои проекти от доста време, колеги и шефове ще го оценят, резултатите радват. В любовта нещата се подреждат, насладете се на щастието.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

От Благовец навлизате в 7-дневие, когато следва да укротите амбициите си, а и да подтиквате колеги, съседи и близки за по-ефективни усилия в името на някои общи цели. Водолеите и да имат поводи за празнуване, ще ги отбелязват скромно, най-голямо внимание сега посвещават на обичани хора, не на весели компании. Балансирайте между свои идеи и планове и доброто сътрудничество – в понеделник и сряда има причини за спорове, във вторник дисциплината не е ОК, в четвъртък сте припрени. В любовта сте искрени и заслужавате същото...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Последните 7 дни на март ще ви карат да планирате по-точно делови и лични неща, някои следва да си изяснят и отношенията с най-обичаните. Група Риби да не се връщат към стари идеи, има шанс да се изявят в нови области и екипи, доходите им може да нараснат. От понеделник уреждайте стриктно делови и финансови въпроси, във вторник и сряда покажете, че държите на дисциплина и добро сътрудничество. Трудностите ще изобилстват, но ако сте по-тактични с колеги, партньори и клиенти, успехът ще бъде ваш. И на любовта, разбира се.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !