Хороскоп за 24-30 ноември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 24 ноември 2018 в 00:00 1645 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Гответе се за напрегнати дни, трудности се очертават в работата и с близки. Овните да се грижат за тонуса си, а и да отклоняват покани за разни купони, сега поводи има бол, но на тях им е време да обмислят по-сериозно служебни проблеми, грижи около домашните. Във вторник някои подминават съвета под влияние на случайни срещи, ала само ще пропилеят енергия, средства, даже от флиртове може да изпитат отегчение. Други ще упорстват да помогнат както могат на обичаните, да преодолеят стари болки и ще има на какво да се радват.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За вас 7-дневието също не е леко, поемате куп ангажименти в деловата сфера, а близки и познати разчитат на подкрепата ви. Телците да упорстват в своите начинания, ще успеят да обърнат хода на нещата така, че всичко да завършват добре. В понеделник търсете услуги, вместо да се сърдите на домашните за едно-друго. И в следващите дни не усложнявайте отношенията си с обичаните. Вторник ви подмамва да дълбаете в детайли, а е важна далечната перспектива и вие ще се убедите: до петък следва да приключите първо с по-рутинни дела.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Периодът е белязан с важни поводи за празнуване, но и работата няма чака. За група Близнаци ситуацията може да стане доста напечена, колеги и познати не са съвсем коректни, възникват технически проблеми. Не отлагайте и грижи за тонуса, а ако специалисти ви съветват нещо – послушайте ги и за здраве, и за ремонти. С чиновници и конкуренти действайте подчертано внимателно. От сряда можете да поотпуснете душа, общуването с повече хора ще ви даде идеи, води нови партньорства. В петък не пилейте пари и не се заседявайте на маса.

РАК (21.06 – 21.07)

От събота бягайте от спорове, които не ви засягат, а идеи предлагайте с такт и търпение. Във вторник може и да не разкривате напълно плана си, а в сряда ще се държите само в чужда сянка. Сега за доста Раци е важно да изградят добро взаимодействие с колеги, познати, роднини, иначе в четвъртък ще се чувстват преуморени или неоценени. Споко, има условия да докажете професионализъм и находчивост, а за момента заложете на дипломацията. И на постоянството, иначе рискувате да свършите нещо почти до края и там всичко да се обърка.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Пред периода сякаш забравяте за празници и купони, товарите се с работата на колеги и близки, уязвими сте за разни изненади. Лъвовете ще стоят настрана от познати и компании, от понеделник следват строг график. Друг въпрос, че са вероятни разправии с рода и приятели, които обикновено подкрепят идеите ви. Дали не сте твърде мнителни? Вторник е за изяснения, в следващите дни трудностите са в новите начинания, но ако сте ги подготвили подобаващо, а и стари задължения не ви дърпат назад, всичко ще се оправи. Любовни радости.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Не си усложнявайте 7-дневието с припряност, а и не се сърдете на близки, ако още от събота не се захванат да ви съдействат с разни услуги. Общуването от понеделник ще докаже на Девите, че хората се интересуват от начинанията им и ще бъдат равностойни сътрудници или ще помагат за по-лесно уреждане на административни детайли. Не подценявайте празничните поводи, макар че от четвъртък улавяте клюки и интриги и това ви огорчава. Е, интриги винаги има, но щом сте стриктни към задълженията си, успех и щастие не ще ви загърбят.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

За вас – неспокойни дни, възникват ред проблеми в деловото сътрудничество, може да се чувствате неразбрани от най-близките хора. Във вторник бъдете по-грижовни към тонуса си, имате нужда от отдих, а ако изпитвате здравословни неразположения, съветвайте се със специалисти. Сега Везните май много се товарят с работа, вместо да търсят услуги. Някои просто се изяждат за дребни несполуки, перфекционизмът ще им носи печалба, но не и на тази висока цена. Искрено мнение ще подскажа изход от любовни тревоги, заслужавате щастие.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Сравнително спокоен период, макар че вие усложнявате нещата, поемайки допълнителни ангажименти в службата, към познати. Скорпионите сега искат да услужат на близки, но не се отказват и от идеи за самостоятелна изява в понеделник. ОК, но до четвъртък не ги налагайте, може да си докарате ядове с партньори и даже със стари приятели. Мнозина да бъдат по-внимателни при уреждане на финансови въпроси, във вторник и сряда да се държат на заден план. Петък носи хубави изненади, но може и да не искате да говорите за тях.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Време да изясните затрудненията с клиенти, партньори, познати. Стрелците ще сложат точка на стари спорове още през уикенда, в понеделник работата ще върви мъчно и е редно да имат стабилна подкрепа от съмишленици и колеги. Не се бойте, приносът ви в екипа няма да остане незабелязан, а в сряда съвсем не е нужно да налагате мнението си на другите. Обикновено сте общителни, сега внимавайте да не бъдете погрешно разбрани, току виж поискат да ви привлекат в далавера или заради флирт заиграете роля, която не ви прилича.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Сега взаимодействието с околните е от голямо значение. Доста Козирози са на високо място в бизнеса и обществото, но е важно не да критикуват слабостите, които откриват в практиката, а да привлекат по-добри и съвестни помощници. Поддържайте равномерно темпо от понеделник, във вторник не се поддавайте на настроения и желание за развлечения, макар че нерядко ви се ще и да си отдъхнете. В сряда ще видите плодове от усилията си, и влиятелни хора може да помогнат. Някои пускат бариерата пред любопитство за личния им живот.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

За вас периодът е труден, може би трябва да изкусурявате деловите си планове според прогнозите на някакви специалисти, със съветите на предани приятели и други близки? Само част от Водолеите ще се съобразят с предупреждението и ще бъдат подчертано прецизни в работата, в понеделник не са най-доволни от резултатите, а във вторник са и уморени, и поизнервени, и настроени за остри спорове. Свалете малко мерника, изчакайте с големи начинания, анализирайте партньорствата си. В петък са вероятни тревоги за пари, а и спънки в любовта.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Това 7-дневие не е леко – имате добри идеи, но трябва да сдържате ентусиазма си, докато уловите подходящ момент за реализация на замислено или намерите покровител. При доста Риби второто е важно, от понеделник са заредени с упорство. Не поемайте много допълнителни ангажименти към колеги, познати и близки. Не се преуморявайте, от вторник-сряда ще разчитате и на помощ от шефове и роднини, делата си ще стабилизирате в четвъртък. Но бъдете наясно – шансът помага на упоритите. За някои ще е така и ако мечтаят за половинка.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови