Хороскоп за 24 – 30 юли от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 24 юли 2021 в 00:03 2139 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Динамично 7-дневие, но ви изправи пред куп трудности, някои предизвикани от интриги на околните. Овните да обмислят стратегията си през уикенда, в понеделник пречките ще погълнат цялото им внимание. От вторник нещата се успокояват, помагате и на близки да избегнат неприятности. Част от знака се връщат към стари замисли и уговорки още в сряда, но до петък все пак остават детайли за изясняване. Не се месете в чужди спорове и не позволявайте на вас да се месят. Шефове ценят коректността ви, вероятен е добър служебен обрат.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За вас периодът не е лек – по служебни въпроси зависите от влиятелни хора, имате и лични грижи. Но за Телците голям проблем може да се окаже тяхната нерешителност, направят стъпка напред, после се разколебаят... През уикенда избягвайте спорове с околните, от понеделник често ще ви са нужни услуги от познати, колеги. Вторник идва с куп задачи, може да са на път или пък с доста информационни неясноти, вие ще се справите. От сряда до петък не споделяте тревоги, а може да получите ценен съвет. Бъдете по-внимателни за тонуса си.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Седемдневието е динамично и за вас, но през каквито и трудности да ви води, вие ще намирате начин да се справите със ситуацията, а и да давате кураж на обкръжението си от уикенда. В понеделник Близнаците да съобразяват идеите си за промяна с плановете на по-влиятелни личности. Във вторник амбициите да бъдат изразявани с такт, в сряда изисквайте и колегите да работят стриктно като вас. Укрепвате екипа си на основата на професионализъм и отговорност. Обвързаните се радват на хармония вкъщи, влюбени разкриват чувствата си.

РАК (21.06 – 21.07)

Периодът е динамичен, а вие сте настроени да критикувате, така можете да си докарате щети. През уикенда Раците да не загърбват домашни задължения, ето сигурно убежище от служебни и обществени неразбории. В понеделник - куп пречки в работата, съсредоточете се в свои задачи. Изпълнението ви радва, но и във вторник не се изтъквайте, а в сряда укрепвайте екипи за изява и печалби. Четвъртък е за уреждане на финансови и административни детайли, а в петък довършете започнатите дела. Озаптете емоциите си, отношенията са уязвими.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

През периода ще проличи, че ви се отваря доста работа. Лъвовете упорстват по задачите си, в понеделник току виж да се огледат за нови партньори или пък помощници. Вторник предполага да успокоите малко темпото – едно, за да си спестите сили, второ, да имате време за анализ на затрудненията, които стоят пред вас. Не всички от знака ще приемат съвета, от сряда до петък някои са по-критични към близки и споровете ще се изострят. В четвъртък си направете програма и я спазвайте. И не говорете много, за да не усложните отношенията.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Труден период, до понеделник ще отделите доста време за път, запознанства, проучване на информация. Девите да странят от клюки и интриги, в кръга им сега има много. Ако ви е нужна помощ, разчитайте на съдействие от колеги и познати, но... по-умерено. Задачите са си ваши и вашето решение ще бъде най-доброто за вас. От сряда до петък и най-големите пречки няма да ви уплашат, стриктно уреждате финанси и правни неща, а околните не могат да намерят кусур на ваши идеи или изяви. За обичаните хора сте истинско съкровище...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Доста напрегнат период, заложете на такт и мъдрост. Група Везни от уикенда да се пазят от спорове с близки, партньорствата им са добри и не бива заради непремерена дума да ги рискуват. От понеделник най-търпеливо и дискретно проучвате делата, някои се връщат към стари уговорки и идеи във вторник. И сряда ще ви покаже: не е време за нови идеи, а ако имате неразбирателство с шефове – скоро нещата ще се обърнат във ваша полза. Мнозина работят твърде упорито, трупат и знания, до петък трудът им ще получи достойно признание.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Седемдневието предполага да засилите бдителността, а където не ви достигат знания и връзки – да наваксате, без да протакате. От понеделник Скорпионите предпочитат самостоятелни делови изяви, така няма да се справят с пречки по служебната стълба или завистници. Амбициите ви са високи, идеите - хубави, във вторник-четвъртък разширявайте кръга на съмишлениците си, привлечете по-сигурни помощници. Важи особено ако ви възложат нов пост. Трудностите в петък ви карат да се вслушвате в съвети, да следвате добрите чужди планове

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

До вторник имате условия за сближаване с колеги и други познати в работата, но не забравяйте старото правило: помогни си сам... Стрелците през уикенда ще разчитат на подкрепа и от близките, да не прикриват проблемите си, а да ги решават с такт, отстъпчивост От сряда сте доста критични към околните, петък също ви носи нови шансове за изява. Уреждайте стриктно финанси и правни въпроси, не е време да се подчинявате на емоции. Някои от знака да се грижат повече за укрепването си. В любовта бъдете себе си, защо ви е да лицемерите.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

За вас 7-дневието е добро, обаче делови и лични трудности не липсват. Но пък повечето Козирози винаги могат да обсъдят проблема с близки, до понеделник подкрепата на домашни и приятели им дава кураж. Във вторник сте доволни от постигнатото и все пак не се изтъквайте на преден план, тепърва ви предстоят високи отговорности, мащабни проекти за изява и печалби. В четвъртък-петък бързате за такива промени, но тактът е важен дори и да разчитате на шефската закрила. Не дразнете с амбициите си, а приобщавайте колегите към работата.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

През 7-дневието ви се иска да се дистанцирате и от по-близки, намирате им кусури, готови сте да критикувате. Не е уместно да се държите така, проявете подчертана толерантност към любимия. През уикенда Водолеите да проучат задълбочено проблемите, може да се наложи да пътуват. Понеделник ви носи куп задачи, трудът си струва. Във вторник предпазливо пристъпвайте към нови шансове за изява и печалби, сряда ви прави нетърпеливи за постижения, нужно е да отделите време за общуване и за изясняване на следващи екипни проекти.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Сега не споделяте нашироко делови и лични грижи, стараете се да разрешите проблемите най-добре. През уикенда Рибите се връщат към стари планове и уговорки, съвестната подготовка на начинанията ще сплоти цял екип. Е, във вторник бъдете по-бдителни за финанси и прецизност на партньори, в сряда-четвъртък ще има на какво да се радвате. Някои изненадват с жест обичаните, необвързаните може да направят крачка към по-сериозни отношения. В петък задачите ви са труднички, но как иначе ще се радвате на по-високи резултати?

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови